pyciolek87
Mama Alexa:*
mamy bilety...
20 wrzesnia,witaj ojczyzno
20 wrzesnia,witaj ojczyzno

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no słszałam, że po dalekiej podróży dokuczliwie odczuwa sie zmiane czasu ale bez przesadyMamusia szaleje
Wiecie,ze ja dopiero przed chwila odkrylam ze jest piatek
I w ogole,ci ludzie tutaj jacys dziwni,ze przez caly dzien nikt mnie z bledu nie wyprowadzil
W banku powiedzialam,ze przyjde jutro,bo dokumentow zapomnialam..A baba,ze ok,a jutro przeciez zamkniete
W pracy do ksiegowej tez powiedzialam ze wpadne jutro,boo to obok banku...A ksiegowa,ze dobrze,a przeciez jutro nie pracuje
I kanape mielismy dzisiaj odebrac,bo zamowilismy w salonieA ja caly czas mysle ze jutro
![]()
no słszałam, że po dalekiej podróży dokuczliwie odczuwa sie zmiane czasu ale bez przesadyprzecież chyba nawet strefy czasowej nie zmieniałaś
![]()
no to super!!!mamy bilety...
20 wrzesnia,witaj ojczyzno![]()
No wlasnie,widzisz jaki ja poswirowany egzemplarz jestem...
I zawsze mowie mojemu tacie,a trzeba bylo sie tak spieszyc na linii produkcyjnej gdzie mnie tworzono.....
no popatrz. wcześniej KAJA salon meblowy teraz LILAC jakieś kolorki. ciekawe gdzie znajdziemy pyciolka, beciaczka i całą resztę grudniówek. trzeba wyteżać wzrok![]()