reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A u nas pogoda do niczego...Miłek dzisiaj wstal o 9 wiec dal sie wyspac ale nie wiem czy to przz te drzemi czy przez co w dzien jest strasznie marudny - a moze ida mu kolejne ząbki.
Chcociaz popoludniu pospal od 14- 1,5h i teraz szaleje :)

reklama
no wlasnie co to wszystkie jeszcze spią:confused::confused:
Niektórzy pracują;-):tak::-D
kochana zleci szybko:tak:a jakie 5 lat 4 kochana jak czaruś będzie miał 5 lat to już zerówka a tam już wydatki:tak:julia zaczyna we wrześniu zerówkę i jej wyprawka +ksiązki to 250zł:cool2:
Ja Olka jeszcze do zerówki nie puszczam:no:,nie będę mu dzieciństwa odbierać,sąsiadki syn młodszy od mojego o 2 tygodnie od września do zerówki w szkole idzie:dry:(bo w przedszkolu non stop chorował a w szkole to już niby nie będzie:sorry2::confused:0.

Jak szlismy do sklepu to Klaudunie osa uzadlila w dlon:no::no::no:Z momentu wszystko Jej napuchlo i zrobilo sie twarde:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale nawet chwili nie plakala:szok::szok::szok::szok:
Zaraz w domu dalam Jej encorton i juz jest ciut lepiej:tak::tak::tak:
Tulaski ogromniaste na łapeczkę:tak:.

Pytanak no ja mam gdzie jest a&e?????? kiedy zdjęcia ze ślubu?????jak tam lali???jak się czujesz jako mężatka???jak się nosi wspólne jedno nazwisko????:-D:-D:-D:-D
A coś Ty taka ciekawa:-p:-D:-D:-D.
Moje akurat wróciło i telewizor ogromny przywiozło,bo facet u którego robili,nie dość,że zapłaciła za robotę to jeszcze Tv dał:szok::tak::-D.Pa:-p;-).

oj współczuję,tez zcasami takie napday złości przerabiam z Oliwką :tak::tak::tak::tak::tak:

Ania super że już jesteś :tak::tak::tak::tak::tak:

dowikla i jak raczka po ugryzieniu osy,mam nadzieje ze juz lepiej i już nie puchnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

moja gwiazda spała mi tylko 1h cos ostatnio tyle mi spi w dzień,za duzo to nie mogę zrobić przez ta godzine :no::no::no::no::no:
Ciesz sie ze spi choc godzinke bo ja Laure mam non stop przez caly dzien i jakos musze sobie radzic
Znowu jestem. Pranie powiesiłam i w tym czasie Sewerynek zasną i nie pójdziemy do teściowej. Najbardziej martwi mnie to że prawie nic dzisiaj nie jadł:no:. Tylko małą kromeczkę z bułki wrocławskiej i kubek kakała wypił a potem pół kubka herbatki koperkowej i nic więcej. Może jak wstanie to coś zje. I cały dzień leży. Masakra. Wczoraj szalał na dworze to myślałam że już z nim dobrze
nie zamartwiaj sie Lali mi kiedys przez 5 dni prawie nic nie jadla
witajcie dziewczyny
nie mialam przez pare dni neta dzis juz mam ale to nie oznacza ze bede na biezaco :zawstydzona/y:

dokumenty wszystkie w banku zlozone, wczoraj juz byla rzeczoznawca na ogledzinach i teraz czekamy na telefon z banku o przyznaniu kredytu :tak:
a to sa chyba najgorsze chwile czekania bo zawsze jest jakie "a jak nie przyznaja..." :-( ale z tym trzeba sie zawsze liczyc... :confused2:

no a teraz jest pogoda wiec zmykam z malym na dwor bo juz zaczyna marudzic...

pozdrawiam Was cieplutko :-D
trzymam kciuki za kredyt
no my niestety wszystkie nowe musieliśmy kupić:confused:

o bidulka ale że n ie płakała:szok:moją jule komar upierniczy i "umiera":cool2:

julia jak ją upierniczyosa pszczoła albo mucha końska to musimy gonić na zastrzyk dexawenu ale muszę zapisać mojej lekarki i ten encorton:tak:

NO WRESZCIE!!!!!!!!!!!!!
Pytanak no ja mam gdzie jest a&e?????? kiedy zdjęcia ze ślubu?????jak tam lali???jak się czujesz jako mężatka???jak się nosi wspólne jedno nazwisko????:-D:-D:-D:-D

no myszunia trzymam cię:-):-):-)
i pomyśleć że dzwięk pralki może koić:-D:-D:-D:-D
kochana a tak serio serio to gratuluje piotruniowi podręcznikowego rozwoju no teraz ma bunt 2 latka no prawidłowo:tak:choć my rodzice mam dosć to normalny etap rozwoju ba nawet bardzo potrzebny:tak:

hi hi ja mam to samo jak śi antek weszła bym ale się boję nie na początku spania tylko właśnie na końcówce jak wiem że może się obudzić a zawsze to5-10 minut więcej ciszy:cool2:

kochana jak mało je to i dobrze po co ma jeśc i zwracać a sen dobrze mu zrobi:tak:

a my zaliczyliśmy spacer zakupy w realu antek padł po drodze pospał 20 minut a teraz wariuje .Julka oszła po sąsiedzku do Oliwi tańczyć Adam do kumpa Piotrka no luksusowo mam:happy2:
Agnieszka powinna juz byc w domku bo jutro ida na wesele,Laura ma sie swietnie, a jak chodzi o nazwisko to ciagle zapominam ze teraz juz Michalak:-D:-D
Trzymam kciuki zebyscie dostali ten kredyt:tak::tak::tak:

No nie gadaj:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

ANABUBKA
prosi o jeszcze jeden numer do totolotka:tak::tak::tak:

moje szczesliwe to 4,13,11,36,38,42

A ja bylam na placu zabawq i na zakupkach dzis troche swietuje zaczynam od drineczka:tak:

Patrysiu dostaniecie ten kredyt:tak::tak::tak:
a ty jak się czujesz kochana???? jak marudka w brzuszku????
a ja sie czuje swietnie... opycham sie jak moge bo apetyt dopisuje i chyba puchne jak nie wiem... :szok: nie waze sie bo nie chce sie zalamywac... - dopiero sprawdze swoja wage 1 wrzesnia jak pojde do gina :tak:
no a dzidzia w brzuszka ma sie niezle mama ja faszeruje to nie narzeka nawet bardziej ruchliwa sie zrobila :tak::-D
A właśnie zastanawiałam się czemu Cię niema. Mam pytanko bo chyba nie doczytałam na co bierzecie kredyt?:sorry:
bierzemy kredyt na mieszkanie ;-) mam nadzieje ze przyznaja choc m mial dobre warunki :tak:

Anka a mowilas dziewczynom cos palnela w USC :confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D
czy moze sie nie chwalilas:sorry: heheh pochwal sie dziewczynom beda zesikane tak jak wszyscy tam:tak::tak:

no maly juz okapany spi ja juz zjadlam kolacje ale czuje sie nie dojedzona :dry: i mysle czy cos konsumowac czy nie :cool2:
a tak ogolnie to troche zmeczona jestem tym bieganiem za Sewkiem :tak:

reklama
Do góry