Cześć dziewczyny
wczoraj pisałyśmy o tych widocznych ruchach na brzuszku i mocnych kopniaczkach wiec w nocy o 0:04 jeszcze nie spałam i dostałam takie 2 kopniaki że cały brzuch zadrżał niestety moje dziecko to leniuszek i mało co kopie wiec 1 kopniak ja poczułam jak miałam rękę na brzuchu drugi mój mąż jak przyłożył rękę a 3 chciałam zobaczyć czy widać i maluszek poszedł chyba spać
;-)
ale cały dzień nie mogłam sie doczekać ruchów a on po prostu sobie w nocy buszuje
Paula3 a może jakiś grzybek bo to częste w ciąży że się pojawia
no chyba że jesteś pewna że to zapalenie pęcherza
wczoraj pisałyśmy o tych widocznych ruchach na brzuszku i mocnych kopniaczkach wiec w nocy o 0:04 jeszcze nie spałam i dostałam takie 2 kopniaki że cały brzuch zadrżał niestety moje dziecko to leniuszek i mało co kopie wiec 1 kopniak ja poczułam jak miałam rękę na brzuchu drugi mój mąż jak przyłożył rękę a 3 chciałam zobaczyć czy widać i maluszek poszedł chyba spać
;-)ale cały dzień nie mogłam sie doczekać ruchów a on po prostu sobie w nocy buszuje

Paula3 a może jakiś grzybek bo to częste w ciąży że się pojawia
no chyba że jesteś pewna że to zapalenie pęcherza
Ciemna masa ze mnie bo mało korzystam ze służby zdrowia i zaczęłam sie zastanawiać, czy za poród nie policzą bo do lekarza chodze prywatnie
ale sie okaze
ale to przez pulsowanie. Sama nie wiem czemu jest aż takie silne. 
jakieś głupie myśli mi do głowy przychodzą. Ide lepiej spać. Dobranoc dziewczyny.
u mnie jest to tak glosne ze maz sie ze mnie smieje ze chodze caly czas glodna
moje kopie kiedy chce o różnych porach dnia i nocy...