reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Jutro zamierzam kupic sudocream,mybełko bobas bo uwielbiam ten zapach,chusteczki na razie sobie daruje mam małe op.Hippa dostałam u gina,przetestuje jak będzie ok to kupie.Wanienke pod koniec m-ca ma mi przynieść sąsiadka,dokupie sobie tylko taki wkład zeby Emisia sie nie ślizgała.Jak dobrze pójdfzie to kupie na allegro fajny wózek,co prawda używany ale na razie przy akcjach z Zusem musi taki wystarczyć

reklama
Petinka to będę bardzo wdzięczna za informacje jak to sprawdzisz. Też nie wiem, czy w tych hurtowniach jest taniej... Ale ja nie mam tam nikogo kto by mógł mi doradzić jakikolwiek sklep. A chciałabym za jednym wyjazdem pokupować małej rzeczy. Właściwie to mam tylko ubranka i kilka pościeli, prześcieradeł na gumkę, 1 kocyk i łóżeczko i komoda będą zrobione. Chciałabym dokupić jeszcze akcesoria typu nożyczki, szczotki, pieluchy itp. Najdroższy z tego wszystkiego będzie wózek. Chce się do 1000 zmieścić... i nie mam jeszcze wybranego żadnego modelu. Wiem tylko, że chce zielony ;-)

hey dziewczynki wlasnie co sadzicie o dekektorze tetna ja wlasnie dostalam pare dni temu a to co dzis nam przyslal moja kuzynka:) aha lioterki zrobilo moj narzyczony ino jeszcze je pomaluje raz na rozowo i kjupie rozowa wstazeczke aby przywiesic

Załączniki

• DSCN0352.jpg
    DSCN0352.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCN0353.jpg
    DSCN0353.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCN0354.jpg
    DSCN0354.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCN0355.jpg
    DSCN0355.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCN0356.jpg
    DSCN0356.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 68
  • DSCN0358.jpg
    DSCN0358.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 60
piękna wyprawka.

Detektor tętna - niezły bajerek, ale gdy niedaj Bóg dzidziuś się źle ułoży i nie matka nie będzie potrafiła zlokalizowac serduszka - to panika... więc ja sobie darowałam i w tej i w poprzedniej ciązy. To samo z monitorem oddechu..

abeja tylko ja wiem ze moja nie lubi gdy sie ja podslu****e i zaczyna kopac ale sprobuje pare razy skoro mam to chyba warto poprobowac a wiadomo ze nie zawsze sie znajdzie bicie serduszka bo ona to jest lobuziara :) hehe dziekuje :)

wszystko co male to ladne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hey dziewczynki wlasnie co sadzicie o dekektorze tetna ja wlasnie dostalam pare dni temu a to co dzis nam przyslal moja kuzynka:) aha lioterki zrobilo moj narzyczony ino jeszcze je pomaluje raz na rozowo i kjupie rozowa wstazeczke aby przywiesic

niunia90 Wszystko bardzo piękne :tak::-):tak:
My też chcemy literki z imieniem ale zaczekam do października czy na 100% Julka pozostanie Julką:szok: oby:happy:

reklama
Do góry