reklama
Joanna73
uzależniona od BB
WITAM NIEDZIELNIE:-)

A my wczoraj cały dzien u teściów (rodzicow męża ),tesciowa mnie teraz bardzo lubi ;-) dzieciaki sie wylataly jak przyjechalismy do domu po 20 padły od razu Gabi to dopiero dzis myłam bo wczoraj usnęla
powietrze zrobilo swoje Zuzia tylko sie podziebila bo porozbierala sie i opalal sie na trawie i chyba troche zmarzla bo kicha i kaszle i zahrypnieta jest Ja nie poweim bo też odpoczęlam ,byla brat męża tez ale sam bez zony Teścoiwej bylo przykro bo my cała "bandą " a on sam jak palec Wypili wczoraj braciszkowie flaszeczke ja meza doholowałam do domu a brat meza został u mamusi

6 wrzesni jedziemy znowu bo imieniny tescia nawet obiecałam ze zrobie jakies ciast trzeba sie tescoiwej podlizac 
Dzis mąz do 18 w pracy a ja mam robic skrzydełka miodowe w worku dzieciaki maja barszczyk ukrainski Słonko świeci życ nie umierac miłej niedzieli :-);-)
Karolinka coreczka Sol miala dlugo biegunkę i dlatego sa w szpitalikuPrzekażcie joannie78 żeby do mnie zadzwoniła jak będzie miała chwilę.
Zdrówka dla wszystkich.
My siedzimy w szpitaliku.

AGNES to udanej niedzieli życzę :-)hejka,wpadłam się tylko przywitać.
zaraz wójek od strony M przyjeżdża po nas i zabiera nas do siebie na cały dzień.
Mieszka niedaleko jeziorka,sam sie buduje-takie małe ranczo,ma wielki ogród,także wybyczymy się.
Słuchajcie buduje się już od 10lat,jest już ku końcowi,ale buduje sam w wolnym czasiepo pracy ,sam jden,nikt mu nie pomaga i w dodatku nie wziął ani złotówkikredytu
normalnie go podziwiam :-)
udanej niedzieli wam zyczę.my się pakujemy i za niedługo zmywamy:-)
PATRYSIA TĘSKNILYŚMY BARDZO ;-)hej dziolszki
no stesknilams ie za Wami....
wczoraj bylismy nad woda a potem mielismy mala imprezke
a dzis moj m zabral malego na zawody w strzelaniu wiec nie bedzie ich jakis czas i mam spokoj a w dodatku jestem wyspana bo wstalismy z malym przed 9 tak wiec teraz zasiadlam z kawka![]()
A my wczoraj cały dzien u teściów (rodzicow męża ),tesciowa mnie teraz bardzo lubi ;-) dzieciaki sie wylataly jak przyjechalismy do domu po 20 padły od razu Gabi to dopiero dzis myłam bo wczoraj usnęla

Dzis mąz do 18 w pracy a ja mam robic skrzydełka miodowe w worku dzieciaki maja barszczyk ukrainski Słonko świeci życ nie umierac miłej niedzieli :-);-)
Marta1981
Rodzyneczka
Witam,widzę ,że wszystkie świętowały i to pozytywnie;-)
.
Agunia,pisałam wcześniej ale chyba Ci umknęło:Perfekcyjna Pani Domu.
Agnes,wujek zdolniacha - mało teraz takich się spotyka;-).Udanego wypoczynku;-)
.
Zdrówka dla Karolinki od Sol.
Dowilka,miłego świętowania na chrzcinach i niech mała się drze na cały Kościół;-)

.
My po późnym śniadanku i na spacerek zmykamy.

Agnes,wujek zdolniacha - mało teraz takich się spotyka;-).Udanego wypoczynku;-)

Dowilka,miłego świętowania na chrzcinach i niech mała się drze na cały Kościół;-)

B
Beata1988
Gość
Podziwiam go równieżhejka,wpadłam się tylko przywitać.
zaraz wójek od strony M przyjeżdża po nas i zabiera nas do siebie na cały dzień.
Mieszka niedaleko jeziorka,sam sie buduje-takie małe ranczo,ma wielki ogród,także wybyczymy się.
Słuchajcie buduje się już od 10lat,jest już ku końcowi,ale buduje sam w wolnym czasiepo pracy ,sam jden,nikt mu nie pomaga i w dodatku nie wziął ani złotówkikredytu
udanej niedzieli wam zyczę.my się pakujemy i za niedługo zmywamy:-)

Witam niedzielnie (chyba) bo się już gubie

Ale duszno na dworze, dobrze że jakiś lekki wiatr jest bo inaczej nie wyróbka na dworze. M próbuję Kubka uśpić ale coś się chyba nie daje ;-) A mój dzisiaj wymyślił żeby na działkę pójść po południu opalać się

miłej niedzieli życzę

no to fajnie wczoraj spedzilas dzien ... superA my wczoraj cały dzien u teściów (rodzicow męża ),tesciowa mnie teraz bardzo lubi ;-) dzieciaki sie wylataly jak przyjechalismy do domu po 20 padły od razu Gabi to dopiero dzis myłam bo wczoraj usnęlapowietrze zrobilo swoje Zuzia tylko sie podziebila bo porozbierala sie i opalal sie na trawie i chyba troche zmarzla bo kicha i kaszle i zahrypnieta jest Ja nie poweim bo też odpoczęlam ,byla brat męża tez ale sam bez zony Teścoiwej bylo przykro bo my cała "bandą " a on sam jak palec Wypili wczoraj braciszkowie flaszeczke ja meza doholowałam do domu a brat meza został u mamusi
6 wrzesni jedziemy znowu bo imieniny tescia nawet obiecałam ze zrobie jakies ciast trzeba sie tescoiwej podlizac
![]()

taaaaaa wszystkie swietowaly - pozytywnie tylko ja przy soczkuWitam,widzę ,że wszystkie świętowały i to pozytywnie;-).
Agnes,wujek zdolniacha - mało teraz takich się spotyka;-).Udanego wypoczynku;-).
Dowilka,miłego świętowania na chrzcinach i niech mała się drze na cały Kościół;-).

korzystaj a co Ci szkodzi... fajna pogoda jest ...Podziwiam go równieżdla chcącego nic trudnego
Witam niedzielnie (chyba) bo się już gubie
Ale duszno na dworze, dobrze że jakiś lekki wiatr jest bo inaczej nie wyróbka na dworze. M próbuję Kubka uśpić ale coś się chyba nie daje ;-) A mój dzisiaj wymyślił żeby na działkę pójść po południu opalać sięnie wiem czy dam radę ;-)
miłej niedzieli życzę![]()

Sol zdrowka dla Karolinki wracajcie szybko do domku

mojego m z Sewkiem dalej nie ma 
pojechali jeszcze do Katowic po znajomego i potem maja przyjechac juz do domku.
Mnie sie tam obiadek konczy...
no ale sama jesc nie bede wiec poczekam na nich...
a chcialam jechac potem na jakas wycieczke ale pewnie jak oni wroca to mojemu nie bedzie sie juz chcialo jechac

pojechali jeszcze do Katowic po znajomego i potem maja przyjechac juz do domku.
Mnie sie tam obiadek konczy...
no ale sama jesc nie bede wiec poczekam na nich...
a chcialam jechac potem na jakas wycieczke ale pewnie jak oni wroca to mojemu nie bedzie sie juz chcialo jechac

anka26_x_07
Mama Laury :)
ellloo
witam niedzielnie u mnie imprezka w domku wiec na chwilke wlecialam
A wiec wczoraj jak weszliosmy na sale gdzie odbywalo sie welese na stolach staly napoje czipcy paluszki i talerz z sztuccami
Jak para mloda weszla p[odali paste na stole i chleb turecki a do tego dla kazdego porcja gulaszu z ryzem i salatka

Alkoholu nie pija wiec go tez nie bylo
Potem byl tort ktorego nawet nam nie podano
nie wiem o co chodzi ale byc moze trzeba bylo sobie isc po niego
para mloda ukroila jeden kawalekj i tyle tort odjechal na bok i tyle go widzialam

Byla orkiestra ktora spiewala po arabsku

nic nie rozumialam

Tance u nich to tanczenie w grupie cos jak zorba nie ma tancow w parze wiec siedzielismy ja te wiesie przy stoliku

Ogolnie podoba;lo mi sie bo bylo to cos innego, cos nowego, atmosfera byla fajna
A co najsmieszniejsze oni nie pija bo religia im nie pozwala a kazdy przychodzil do nas ze szklanka po wodke

Mielismy swoja w bagazniku w lodoweczce:-)
Do domku wrocilismy o 2 a w domku imprezka do 4:30
Wstalam o 9 bo musialam odebrac szwagra z autokaru
zmeczona jestem ale co tam zyje sie tylko raz:-)
Fotki jutro wkleje bo teraz nie mam jak
Milej niedzieli
A wiec wczoraj jak weszliosmy na sale gdzie odbywalo sie welese na stolach staly napoje czipcy paluszki i talerz z sztuccami

Jak para mloda weszla p[odali paste na stole i chleb turecki a do tego dla kazdego porcja gulaszu z ryzem i salatka

Potem byl tort ktorego nawet nam nie podano

Byla orkiestra ktora spiewala po arabsku

Ogolnie podoba;lo mi sie bo bylo to cos innego, cos nowego, atmosfera byla fajna
A co najsmieszniejsze oni nie pija bo religia im nie pozwala a kazdy przychodzil do nas ze szklanka po wodke

Wstalam o 9 bo musialam odebrac szwagra z autokaru

Milej niedzieli
No proszę, jaki sprytny chłopakMoj Dominik własnie robi sobie wlosy na zel bo stwierdzil ze musi sie zrobic na ladnego zeby poznal zone![]()

Super! Najważniejsze, że tobie stówa w portfelu została ;-)...
wcoraj wieczorem przyjechała moja mama to ją jeszcze na zakupy o 20.30 do Auchana wyciągnełam:-):-):-) kupiła mi pampersy, szczotke z grzebykiem, gruszke, myjke oliwke puder i herbatke z żurawiną którą musze pic na batkerie w moczu:-):-):-):-) chciala mi kupic jescze wanienke ale jej powidzialam ze juz mam
i akurat nie bylo w auchanie zestawiku do obcinania paznokietków wieec tez nie kupiła:-(
ale i tak stówa poszła
To twój wujek to prawdziwa złota rączka. Podziwiam go za wytrwałość...
...

Czyli mówisz, że jednak nie ma to jak prawdziwe polskie weselicho? ;-)ellloo
Jak para mloda weszla p[odali paste na stole i chleb turecki a do tego dla kazdego porcja gulaszu z ryzem i salatkaAlkoholu nie pija wiec go tez nie bylo
Potem byl tort ktorego nawet nam nie podanonie wiem o co chodzi ale byc moze trzeba bylo sobie isc po niego
para mloda ukroila jeden kawalekj i tyle tort odjechal na bok i tyle go widzialam
Byla orkiestra ktora spiewala po arabskunic nie rozumialam
Tance u nich to tanczenie w grupie cos jak zorba nie ma tancow w parze wiec siedzielismy ja te wiesie przy stoliku
A co najsmieszniejsze oni nie pija bo religia im nie pozwala a kazdy przychodzil do nas ze szklanka po wodkeMielismy swoja w bagazniku w lodoweczce:-)
Wstalam o 9 bo musialam odebrac szwagra z autokaruzmeczona jestem ale co tam zyje sie tylko raz:-)
Milej niedzieli

A tak w ogóle to dzień dobry! :-)
U nas weekend pod znakiem placów zabaw. Wczoraj byliśmy na dwóch, a dziś już byłam z Piotrusiem w Kinder planecie. Wyszalał się i teraz poszedł spać, ale oczywiście bez awantury się nie obeszło
Kiedy mu to przejdzie.... 
U nas weekend pod znakiem placów zabaw. Wczoraj byliśmy na dwóch, a dziś już byłam z Piotrusiem w Kinder planecie. Wyszalał się i teraz poszedł spać, ale oczywiście bez awantury się nie obeszło

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Oj,słoneczko świeci to wszyscy na spacerkach;-)
.
Małż zabrał nas na obiad do restauracji
i na deptak na lody i do centrum pod fontannę - Julu stópki sobie moczył i cały mokry do domu wracał w samochodzie.Nasz wyjazd na wakacje uzgodniony
- ale radocha z obu stron;-)

.
Chłopaki pospali się(M o 3-ej wyjeżdża na W-wkę) a za mną jakieś ciasteczko chodzi
.

Małż zabrał nas na obiad do restauracji

Chłopaki pospali się(M o 3-ej wyjeżdża na W-wkę) a za mną jakieś ciasteczko chodzi

Podziel się: