reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Tak jak obiecąłam robocze fotki pokoiku. Niestety tak jak uprzedzałam niewiele widać. Większośc powierzchni ściian jest niebieska - taki kolor niezapominajki, będzie to morze a te żółte to będzie piasek na plaży i na dnie oceanu

Załączniki

• IMGP8782.jpg
    IMGP8782.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 55
  • IMGP8783.jpg
    IMGP8783.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama
śliczne kolorki...
a cciałam tak tylko spytać czy to ma wyglądać tak że żółte będzie na górze i na dole ??
bo jeśli żółte to plaża to tak jakoś wysoko

śliczne kolorki...
a cciałam tak tylko spytać czy to ma wyglądać tak że żółte będzie na górze i na dole ??
bo jeśli żółte to plaża to tak jakoś wysoko
tak. Na 3 ścianach jest żółte na samej górze i to ma być plaża, a na jednej jest przy podłodze i to jest piasek pod wodą. A cała rreszta to ocean. Genaralnie to wszystkie nakklejki będa jakby "podwode" i będę musiałą się nagimnastykować by coś wymyślić na tą "plażę". Tak naprawdę to wcale jej nie powinno być i wystarczyłby sam ocean ale chciałąm trochę rozjaśnić pokój, złamac kolor. Poprzdno był sam niebieski (fakt, że trochę ciemniejszy) i pokój sprawiała bardzo zimne wrażenie. Chciałam go trochę ocieplić. Dlatego tego żółtego jest naprawdę niewiele

tak. Na 3 ścianach jest żółte na samej górze i to ma być plaża, a na jednej jest przy podłodze i to jest piasek pod wodą. A cała rreszta to ocean. Genaralnie to wszystkie nakklejki będa jakby "podwode" i będę musiałą się nagimnastykować by coś wymyślić na tą "plażę". Tak naprawdę to wcale jej nie powinno być i wystarczyłby sam ocean ale chciałąm trochę rozjaśnić pokój, złamac kolor. Poprzdno był sam niebieski (fakt, że trochę ciemniejszy) i pokój sprawiała bardzo zimne wrażenie. Chciałam go trochę ocieplić. Dlatego tego żółtego jest naprawdę niewiele

Mi sie podoba :) i wlasnie efekt plazy na gorze rowniez. ;-) Domalowalabym jakies wodorosty kolorowe czy jakas rafe koralowa tylko zeby urozmaicic i jeszcze bardziej ocieplic pokoik, no chyba ze naklejki maja duzo detali ? :-) efekt naprawde ladny

Mi sie podoba :) i wlasnie efekt plazy na gorze rowniez. ;-) Domalowalabym jakies wodorosty kolorowe czy jakas rafe koralowa tylko zeby urozmaicic i jeszcze bardziej ocieplic pokoik, no chyba ze naklejki maja duzo detali ? :-) efekt naprawde ladny
z tym poczekam na naklejki, bo tam są w zestawie jakieś wodorosty i troszkę koralowców.
Naklejki na ścianę RYBKI, MORZE, OCEAN!!! (709897267) - Aukcje internetowe Allegro
chyba będzie wzór 2 i 3 ale jeszcze do końca nie zdecydowałam

A my dziś wykleilismy pokój maluszka. Moim zdaniem wyszlo naprawde fajnie:

Załączniki

• IMG_0095.jpg
    IMG_0095.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 86
[...]

A gdzie reszta dziewczyn ????? hmmm....nie chcecie sie pochwalic swoimi pomyslami???? ;-)
ja bym sie chciala pochwalic, no ale... dopiero od czerwca jestesmy "na swoim" i powolutku dorabiamy sie jakichkolwiek mebli ;) no i do tej pory pokoik, ktory ma byc dla Mlodego, sluzy nam w zastepstwie szafy i innych mebli ;] tzn stoja w nim kartony z ubraniami, wyposazenie kuchenne, suszarka, deska do prasowania.....itp..... generalnie wszystko, z czym jeszcze nie wiemy co zrobic;] tak, ze na razie nie moge tam nic przyszykowac....
na sam poczatek Mlody bedzie mial lozeczko w naszej sypialni a dopiero na okolo pol roczku(tak mysle) moze uda nam sie wyszykowac mu wlasny pokoj ;]

reklama
Do góry