reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hejka dziewuchy
u nas szkoła zbliża się wielkimi krokami,już sama nie mogę się doczekać kiedy moja Vanessa wreszcie uderzy w pełnym mundurku. Strasznie mi się podobają dzieciaki w nich;) a ja kupiłam młodej same spódniczki oraz princeskę,wszystkie w kolorze grey/szarym,do tego podkolanówki,rajstopku,skarpetki z koronką,niech się stroi królewna a co. Z raporu wynika,że była w przedszkolu lubiana i popularna. Nie wiem naprawdę skąd oni biorą takie informacje ale jeśłi to prawda to fajnie,tylko się cieszyć. Zasnęli dziś niestety u mnie w łóżku,nie wiem,ale ostatnio mają problemy z zasypianiem,szczególnie Vanessa.

A ja już od godziny nie śpię:dry::dry::dry:
wczoraj byliśmy z M w Agacie, kupiliśmy sofe(na 10 rat)-jutro-znaczy w sumie to juz dzisiaj po poludniu mi ją przywiozą:-)
Agata Meble - Aktualności ta z pierwszej strony- tez pomaranczowa- bo czarna za ciemna:tak:

jechalismy po ta a M wypatrzył narożnik fajny skórzany- znaczy skoropodobny wiadomo- za 1500 zl i mówi- kupmy ten- a ja-no... ok.. tylko auta nie robimy- a on oooo to nie to idiemy po tamta sofe:-D
aaa i wczoraj wyliczyl że na auto pójdie minimum 1500 zł- na zawieszenie i inne takie-juz najtańsze praktycznie...:dry: a jescze zimówki trzeba kupić :dry:

no i jak przyjechalismy to o 19 zasnęłam taka zmeczona byłam tą wyprawą do banku i do sklepów:dry: ni eumialam wrócic:baffled: juz nigdy w życiu przez pół miasta pieszo:no::no::no: no i po 2 obudziłam sie ze strasznym bólem głowy- zjadłam kanapke zrobiłam sobie herbate wziełam Apap i czekam aż przestanie boleć głowa- i jakos nie bardzo chce przejsc- i nie wiem czy to od tego że szybko zasnęłam:confused:
pewnie tak bo mój organizm jakis dziwny i jak ja pójde spac np w dzien czy po poludniu to potemjestem do dupy i pewnie jak wczesnie zasne to tez:sorry2:
chyba sobie zrobie zaraz jescze kanapke, bo jakos mi niedobrze :dry:

no i o to chodzi to teraz masz kasy a kasy:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:
no to położę go koło 16 jak tak radzicie:tak::tak:
agnes będzie dzisiaj pijana:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ja dzisiaj nie piję bo sexu mi się hce a po alkoholu nie lubię no chyba że po winku o a winko mam jak by inaczej jak zawsze czerwone wytrawne:tak::tak::tak:
moja julka do adama"adam osłabiasz mnie chyba wpadnę w depresję jak spędzę z tobą choćby minutę dłużej":-D:-D:-D:szok::szok::szok::-D:-D:-Dja juz z nią nie mogę jak ona takie teksty będzie waliła do dziecikow w zerówce to....:szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-DTwoje dzieci to the beściaki:tak::-D:-D
Upojnej nocki:-p:-p:-p
Pewnie już po;-):-D

natali jeśli na USG nie było widać to znaczy,ze ciąża była obumarła.
Najprawdopodobniej nie znalazła miejsca do zagnieżdżenia.
Ja podobno tak właśnie miałam ostatnio.
Lekarz powiedział,że lepiej ,że poleciało tak wcześnie niż potem w 3-4 miesiącu ,bo poleciało by na pewno.
Skwitował tylko tym,że zapłodnienie nastąpiło zbyt późno i tyle.
Jedyne co pamiętasz to jak siadasz na samolot i masz zastrzyk w żyłę.
Potem na ogół proszą ,żeby liczyć do 10 ;-).Mnie się jeszcze nigdy nie udało :-D:-D:-D Budzisz się po wszystkim i nic nie czujesz ,przynajmniej ja niczego nie czułam.Antybiotyku nie miałam tylko tabletki antykoncepcyjne mi zapisał ,bo podobno po zaabiegu łatwiej zajsc w ciążę.

Oj Agnes Agnes :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Byłam ze swoim łotrem u tego psychiatry.
Popisał się jak zawsze.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak poprosiła by powiedział jak mama jego ma na imię to jej przeliterował trzykrotnie A-N-E-T-A i kazał zgadywać.
Jak zapytała o tatę to powiedział ,że tata to ANETA.
Potem wydusił D-A-R-E-K i znów kazał jej zgadywać.
W ciągu godziny 2 razy uciekł z gabinetu 3 piętra w dół,wcisnął maskotkę za grzejnik,skopał psychiatrę,pokazał jej jęzor z 10 razy,pokopał biurko i nie pozwalał jej pisać,wyrwał mi 3 garści włosów,podduszał mnie,pobił,pokopał psychiatrę jak chciała mi pomóc, a na koniec jak się chciała z nim pożegnać to dał jej nogę zamiast ręki :szok::szok::szok::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja już wymiękam z tym gadem :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Opis psychiatryczny będzie we wtorek do odbioru.
Na razie zaleciła szybką konsultację w ośrodku diagnostycznym SOTIS i zrobienie mu ukierunkowanej diagnozy przy zespole specjalistów.
Kazała się też zastanowić nad ewentualnym wprowadzeniem leków do terapii :szok::szok::szok:

Za wesoło więc nie jest :-:)-:)-:)baffled::baffled:
Oj to Kubulec dał popis:-D:sorry2:

<Bucu> znajde partnerke na wesele
<Mateś> Czesc, jestem Mateusz, nie jestem kobietą ale uwazam sie za idealnego partnera na wesele, po 0,5 idealnie prowadze sie w tancu, nalezy jednak pamietac aby mnie regularnie tankowac. No i masz jak w banku ze pojde na poprawiny :D
<Bucu> ***** mac
<Bucu> piąty...
nie wiem czy to z tego że jest noc, czy jestem tępa ale nie zajarzylam tego:sorry2::sorry2::sorry2:

To i ja coś zapodam;-)
maz.jpg
dobre:-D:-D:-D:-D:-D
Kochana co innym nie służy Tobie może służyć dobrze i na odwrót.
Musisz sama wypróbowac sposób,który dla Ciebie jest najlepszy.
ja to bez tabletek to życia sobie nie wyobrażam.normalnie wiatropylna jestem :-D:-D:-D
Zalety tabletek dla mnie
Po pierwsze: sex bez ograniczeń
Po drugie :brak bólu brzucha
Po trzecie: duży wzrost libido
Po czwarte : zawsze mogę regulować sobie okres, w zależności od potrzeby
Po piąte :krwawienie tylko 4 dni i bardzo skąpe
Po szóste pełna kontrola nad organizmem
W moim przypadku negatywów nie ma :tak::-):-)

Kochane idę od kompa,bo mnie komary żywcem zjedzą :baffled::baffled:
Muszę trochę poprasować i może jeszcze do obrazu zasiądę.:tak::-):-)
mi tez nic ni ebylo jak bralam tabletki i lubilam je brac:-) jedynym minusem bylo zapominanie czasem;-) a potem po prostu chciałam dzidzi i przestałam brac- tyle ze ja po 2 latach brania tablet zaszłam w ciaze dopiero po 1,5 roku:sorry2:

Kochana zapewniam Cię,że miesiąc po odstawieniu tabletek w ciąży bym była :-D:-D:-D:-D To wszystko zależy od organizmu.
Z Kubusiem była w ciaży po prawie 5 letnim leczeniu i braniu tabletek.
Utrzymalismy 3 pełne cykle i ani jednego więcej.
4 cykl i ciąża już była :-D:-D:-D:-D
Kuba jest wyliczony do 12 godzin na chłopca :-D:-D:-D:-D

Ja nie maluję obrazów ,ja je wyszywam.:tak::tak:
Dobra uciekam,bo późno się robi ,a jeszcze z psem na spacer trzeba i głowę umyć.:baffled:
hehehe to szybko Ci sie udało ja miałam problem po tabletkach z zajściem....

no i co.. nikogo nie ma(wogóle czego ja od Was oczekuje-zebycie były po 3 na BB:-D:-D) a ja spc nie moge i nie wiem co mam robic bo głowa boli:confused: a jak sie położe do wyrka to jesce bardziej bedzie bolec:-(

Ostatnia edycja:
witam porannie
czyzby pierwsza?
wczoraj doslownie zasnlam nad klawiatura:baffled::rofl2:
mala znow sie obudzila z placzem o 3 rano:wściekła/y:zjadla cienkie mleko i dlaje plakala ale w koncuzasnela.to juz 3 taka noc.mam nadzieje ze to chwilowe

Oj Agnes Agnes :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Byłam ze swoim łotrem u tego psychiatry.
Popisał się jak zawsze.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak poprosiła by powiedział jak mama jego ma na imię to jej przeliterował trzykrotnie A-N-E-T-A i kazał zgadywać.
Jak zapytała o tatę to powiedział ,że tata to ANETA.
Potem wydusił D-A-R-E-K i znów kazał jej zgadywać.
W ciągu godziny 2 razy uciekł z gabinetu 3 piętra w dół,wcisnął maskotkę za grzejnik,skopał psychiatrę,pokazał jej jęzor z 10 razy,pokopał biurko i nie pozwalał jej pisać,wyrwał mi 3 garści włosów,podduszał mnie,pobił,pokopał psychiatrę jak chciała mi pomóc, a na koniec jak się chciała z nim pożegnać to dał jej nogę zamiast ręki :szok::szok::szok::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja już wymiękam z tym gadem :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Opis psychiatryczny będzie we wtorek do odbioru.
Na razie zaleciła szybką konsultację w ośrodku diagnostycznym SOTIS i zrobienie mu ukierunkowanej diagnozy przy zespole specjalistów.
Kazała się też zastanowić nad ewentualnym wprowadzeniem leków do terapii :szok::szok::szok:

Za wesoło więc nie jest :-:)-:)-:)baffled::baffled:

As dlaczego się ze mnie śmiejesz? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to Kubulec dał popis :tak::tak::tak::tak::tak:

Jestem,tylko na Gliterkach sie zasiedziałam:sorry2:.

a co to takiego? :baffled:

Wpadam sie tylko przywitać i pożegnać.:-(
Jutro jedziemy do szpitala na urografię mam nadzieję że będzie łóżo wolne w szpitalu i nie przepadnie nam znowu urografia:no: Ponoć tylko 48h i do domku więc w piatek jestem na BB;-):-)
Jeszcze mam troche roboty więc zmykam -powiem tylko że Tatę wypisuja do domku w piątek. Ma mało białka w organizmie ale nie chce za bardzo jeść:no: I rany przez to (odleżyny) wolno się goją:baffled:
Dobranoc:-)

trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i wracaj do Nas szybko :tak::tak::tak:

To i ja coś zapodam;-)
maz.jpg

dobre :-D:-D:-D:-D ehh Ci faceci :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

Wiem, i widzę kto mnie podgląda:-p;-):tak::-D:-D:-D.Nawet mój pracodawca siedzi tam teraz.:-D

nikczemnik :-D:-D:-D:-D:-D:-D jak on mógł :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Już nie spimy z Oli od 6.30,wykonczy mnie takim wstawaniem o takich godzinach :tak::tak::tak::tak::tak::tak: gdyby to była 7.30 to byłoby ok,no cóż widzę ze mogę sobie tylko pomazyć :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

a mój M siedział wczoraj na kompie podobno do 3.00 w nocy a teaz tyła z łóżka ruszyć nie chce,ma 2 dni wolnego to znów się będzie byczył i wyobraża sobie że on to nie ma żadnych obowiązków :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: coraz bardziej mnie to wkurza.rano nie wstanie do dziecka,nie umyje jej,nie nakarmi,wszystko zlatuje na mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak był na urlopie te 2tyg to nawet nie potrafił jednego dnia wstać wcześniej abym ja mogła sobie tą godzinke dłużej pospać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie potrafię już do niego trafić,na wszytko olewka,momentami przelatuja mi takie mysli ze bez niego byłoby mi lepiej :baffled::baffled::baffled:

no to sie wygadałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

słońce daje popalic od rana więc dziś też będzie gorąco :tak::tak::tak::tak::tak:

dobra czas robić dziecku śniadanie,mam nadzieję ze dziś mnie nie ohaftuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Już nie spimy z Oli od 6.30,wykonczy mnie takim wstawaniem o takich godzinach :tak::tak::tak::tak::tak::tak: gdyby to była 7.30 to byłoby ok,no cóż widzę ze mogę sobie tylko pomazyć :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

a mój M siedział wczoraj na kompie podobno do 3.00 w nocy a teaz tyła z łóżka ruszyć nie chce,ma 2 dni wolnego to znów się będzie byczył i wyobraża sobie że on to nie ma żadnych obowiązków :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: coraz bardziej mnie to wkurza.rano nie wstanie do dziecka,nie umyje jej,nie nakarmi,wszystko zlatuje na mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak był na urlopie te 2tyg to nawet nie potrafił jednego dnia wstać wcześniej abym ja mogła sobie tą godzinke dłużej pospać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie potrafię już do niego trafić,na wszytko olewka,momentami przelatuja mi takie mysli ze bez niego byłoby mi lepiej :baffled::baffled::baffled:

no to sie wygadałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

słońce daje popalic od rana więc dziś też będzie gorąco :tak::tak::tak::tak::tak:

dobra czas robić dziecku śniadanie,mam nadzieję ze dziś mnie nie ohaftuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moj jak w sobote ma wolne to wstaje ok 7-8,wiec ona sie dziecmi zajmuje rano.nwet jak sie obudze to udej ze spie do 9:-D:rofl2:
w tygodniu tez jak mu kaze dac malej jesc to da:-)
wczoraj Weronika zaliczyla tylko jedna wpadke z siku:-)
nie wola ale jak ja co 2 godziny wysadzam tak mniej wiecej to sie udaje.ale tetre tak na wszelki wypadek jej zakladam,poki sama nie zacznie owlac.wczoraj zawolala kupe bylo tak"mama kaa"-skrot od kupa:-)no i zdazylysmy:-)

No my już po śniadanku :tak::tak::tak::tak:

Oliwka nie chciała zjeść kaszki ,zażyczyła sobie jajecznicę :tak::tak::tak::tak::tak:wołała tylko mamo jajo mamo jajo więc musiałam zrobić :tak::tak::tak: wpierniczała aż jej sie uszy trzęsą :-D:-D:-D:-D oczywiście musiała być ze szczypiorkiem-to jje ulubiona:tak::tak::tak::tak::tak::tak: do tego wytrąbiła kubek kakoo i wsio:tak::tak::tak::tak::tak:

ale jestem obiedzona :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
moje ze sniadaniem musza poczekac bo mala dostala leki i musi wytrzymac.a jak dam Paulinie to mala sie upomni.zreszta Weronika o tej porze nie je,trpche pozniej.ja popijam wlasnie Inke z mlekiem-co by kolejnej zwyklej kawy nie pic:-)

Do góry