Natalineczka555
kocham kochać :)
cośmi sie tam wkleiło, odpowiedz 

nawet nie wiedziałam że tak potrafiię

nawet nie wiedziałam że tak potrafiię

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i o to chodzi to teraz masz kasy a kasy
no to położę go koło 16 jak tak radzicie
agnes będzie dzisiaj pijana
ja dzisiaj nie piję bo sexu mi się hce a po alkoholu nie lubię no chyba że po winku o a winko mam jak by inaczej jak zawsze czerwone wytrawne
moja julka do adama"adam osłabiasz mnie chyba wpadnę w depresję jak spędzę z tobą choćby minutę dłużej"ja juz z nią nie mogę jak ona takie teksty będzie waliła do dziecikow w zerówce to....
![]()
Oj to Kubulec dał popisnatali jeśli na USG nie było widać to znaczy,ze ciąża była obumarła.
Najprawdopodobniej nie znalazła miejsca do zagnieżdżenia.
Ja podobno tak właśnie miałam ostatnio.
Lekarz powiedział,że lepiej ,że poleciało tak wcześnie niż potem w 3-4 miesiącu ,bo poleciało by na pewno.
Skwitował tylko tym,że zapłodnienie nastąpiło zbyt późno i tyle.
Jedyne co pamiętasz to jak siadasz na samolot i masz zastrzyk w żyłę.
Potem na ogół proszą ,żeby liczyć do 10 ;-).Mnie się jeszcze nigdy nie udałoBudzisz się po wszystkim i nic nie czujesz ,przynajmniej ja niczego nie czułam.Antybiotyku nie miałam tylko tabletki antykoncepcyjne mi zapisał ,bo podobno po zaabiegu łatwiej zajsc w ciążę.
Oj Agnes Agnes
Byłam ze swoim łotrem u tego psychiatry.
Popisał się jak zawsze.
Jak poprosiła by powiedział jak mama jego ma na imię to jej przeliterował trzykrotnie A-N-E-T-A i kazał zgadywać.
Jak zapytała o tatę to powiedział ,że tata to ANETA.
Potem wydusił D-A-R-E-K i znów kazał jej zgadywać.
W ciągu godziny 2 razy uciekł z gabinetu 3 piętra w dół,wcisnął maskotkę za grzejnik,skopał psychiatrę,pokazał jej jęzor z 10 razy,pokopał biurko i nie pozwalał jej pisać,wyrwał mi 3 garści włosów,podduszał mnie,pobił,pokopał psychiatrę jak chciała mi pomóc, a na koniec jak się chciała z nim pożegnać to dał jej nogę zamiast rękiJa już wymiękam z tym gadem
Opis psychiatryczny będzie we wtorek do odbioru.
Na razie zaleciła szybką konsultację w ośrodku diagnostycznym SOTIS i zrobienie mu ukierunkowanej diagnozy przy zespole specjalistów.
Kazała się też zastanowić nad ewentualnym wprowadzeniem leków do terapii
Za wesoło więc nie jest :--
-
baffled:
![]()
nie wiem czy to z tego że jest noc, czy jestem tępa ale nie zajarzylam tego<Bucu> znajde partnerke na wesele
<Mateś> Czesc, jestem Mateusz, nie jestem kobietą ale uwazam sie za idealnego partnera na wesele, po 0,5 idealnie prowadze sie w tancu, nalezy jednak pamietac aby mnie regularnie tankowac. No i masz jak w banku ze pojde na poprawiny
<Bucu> ***** mac
<Bucu> piąty...
dobreTo i ja coś zapodam;-)
![]()
mi tez nic ni ebylo jak bralam tabletki i lubilam je brac:-) jedynym minusem bylo zapominanie czasem;-) a potem po prostu chciałam dzidzi i przestałam brac- tyle ze ja po 2 latach brania tablet zaszłam w ciaze dopiero po 1,5 rokuKochana co innym nie służy Tobie może służyć dobrze i na odwrót.
Musisz sama wypróbowac sposób,który dla Ciebie jest najlepszy.
ja to bez tabletek to życia sobie nie wyobrażam.normalnie wiatropylna jestem
Zalety tabletek dla mnie
Po pierwsze: sex bez ograniczeń
Po drugie :brak bólu brzucha
Po trzecie: duży wzrost libido
Po czwarte : zawsze mogę regulować sobie okres, w zależności od potrzeby
Po piąte :krwawienie tylko 4 dni i bardzo skąpe
Po szóste pełna kontrola nad organizmem
W moim przypadku negatywów nie ma:-):-)
Kochane idę od kompa,bo mnie komary żywcem zjedzą
Muszę trochę poprasować i może jeszcze do obrazu zasiądę.:-):-)
hehehe to szybko Ci sie udało ja miałam problem po tabletkach z zajściem....Kochana zapewniam Cię,że miesiąc po odstawieniu tabletek w ciąży bym byłaTo wszystko zależy od organizmu.
Z Kubusiem była w ciaży po prawie 5 letnim leczeniu i braniu tabletek.
Utrzymalismy 3 pełne cykle i ani jednego więcej.
4 cykl i ciąża już była
Kuba jest wyliczony do 12 godzin na chłopca
Ja nie maluję obrazów ,ja je wyszywam.
Dobra uciekam,bo późno się robi ,a jeszcze z psem na spacer trzeba i głowę umyć.![]()
Oj Agnes Agnes
Byłam ze swoim łotrem u tego psychiatry.
Popisał się jak zawsze.
Jak poprosiła by powiedział jak mama jego ma na imię to jej przeliterował trzykrotnie A-N-E-T-A i kazał zgadywać.
Jak zapytała o tatę to powiedział ,że tata to ANETA.
Potem wydusił D-A-R-E-K i znów kazał jej zgadywać.
W ciągu godziny 2 razy uciekł z gabinetu 3 piętra w dół,wcisnął maskotkę za grzejnik,skopał psychiatrę,pokazał jej jęzor z 10 razy,pokopał biurko i nie pozwalał jej pisać,wyrwał mi 3 garści włosów,podduszał mnie,pobił,pokopał psychiatrę jak chciała mi pomóc, a na koniec jak się chciała z nim pożegnać to dał jej nogę zamiast rękiJa już wymiękam z tym gadem
Opis psychiatryczny będzie we wtorek do odbioru.
Na razie zaleciła szybką konsultację w ośrodku diagnostycznym SOTIS i zrobienie mu ukierunkowanej diagnozy przy zespole specjalistów.
Kazała się też zastanowić nad ewentualnym wprowadzeniem leków do terapii
Za wesoło więc nie jest :--
-
baffled:
![]()
Jestem,tylko na Gliterkach sie zasiedziałam.
Wpadam sie tylko przywitać i pożegnać.:-(
Jutro jedziemy do szpitala na urografię mam nadzieję że będzie łóżo wolne w szpitalu i nie przepadnie nam znowu urografiaPonoć tylko 48h i do domku więc w piatek jestem na BB;-):-)
Jeszcze mam troche roboty więc zmykam -powiem tylko że Tatę wypisuja do domku w piątek. Ma mało białka w organizmie ale nie chce za bardzo jeśćI rany przez to (odleżyny) wolno się goją
Dobranoc:-)
To i ja coś zapodam;-)
![]()
Wiem, i widzę kto mnie podgląda;-)
.Nawet mój pracodawca siedzi tam teraz.
![]()
Już nie spimy z Oli od 6.30,wykonczy mnie takim wstawaniem o takich godzinachgdyby to była 7.30 to byłoby ok,no cóż widzę ze mogę sobie tylko pomazyć
a mój M siedział wczoraj na kompie podobno do 3.00 w nocy a teaz tyła z łóżka ruszyć nie chce,ma 2 dni wolnego to znów się będzie byczył i wyobraża sobie że on to nie ma żadnych obowiązkówcoraz bardziej mnie to wkurza.rano nie wstanie do dziecka,nie umyje jej,nie nakarmi,wszystko zlatuje na mnie
jak był na urlopie te 2tyg to nawet nie potrafił jednego dnia wstać wcześniej abym ja mogła sobie tą godzinke dłużej pospać
nie potrafię już do niego trafić,na wszytko olewka,momentami przelatuja mi takie mysli ze bez niego byłoby mi lepiej
no to sie wygadałam
słońce daje popalic od rana więc dziś też będzie gorąco
dobra czas robić dziecku śniadanie,mam nadzieję ze dziś mnie nie ohaftuje![]()