medeuska
październikowa mama'09
ale sie ceniąsłuchajcie pamiętacie jak niedawno mówiłam Wam o tym drzewie co rośnie u nas na podwórku,co chemy go wyciąć ze grozi zawaleniem?
więc pisalismy pismo,była inspekcja i dostaliśmy zgodę na wycięcie
tylko minus jest jeden koszt wycięcia trzeba pokryc samemu a koszty są kosmiczne
dzwonimy i dzwonimy,jeden zarządał sobie 1500złdrugi 1000zł i ceny koło tego masakra jakaś
wreszcie trafilismy na jakiegos alpiniste wygląda jak drwal ogromny facet z włosami do pasa-okropnie wyglada i chce 600zł.
no cóż ta kwota tez jest duża ale o wiel mniejsza od tamtych więc się zgodzilismy
jutro ma zadzwonić i w tym tyg mają zaczynać
niech wytna te drzewo w cholere i będzie spokój![]()

to dobrze że nie ma urazu do chodzeniaNo to witam was kochane
wkoncu doprowadzilam mieszkanie do ladu pranie porobilam wiec teraz moge siedziec na BB
Jak juz wam pisalam nad morzem bylo super a u moich rodzicow jeszcze lepiej m nie chcial wracac ja tez nie chcialam no ale coz praca go wzywala
Emily tylko mi za kazdym razem choruje w PL chyba zmiana klimatupare dni przed wyjazdem do DE dostala tez 3 dniowke a potem ja wysypalo ze wygladala jak biedronka
juz nie wspomne o jej wymiotach goraczce itd nad morzem nic tylko musialam z nia do lekarza isc no i ostre zapalenie gardla ale o tym wam juz chyba pisalam
Wczoraj bylismy od m chrzesniaka na urodzinach no i moja artystka uparla sie ze bedzie sama szla do taty tak wiec ja puscilam a ona jak wyryla na chodniku zebami tak myslalam ze juz po nich ale rozciela sobie warge krew sie lala jak cholera a warge ma teraz ogromna wyglada strasznie no ale coz napewno nie pierwszy raz bedzie poobijanatyle dobrze ze po paru minutach placzu i histeri dalej chciala chodzic ze ja nie odrzucilo przez ten wypadek
A tak to u nas upal nigdzie z mala nie wychodze chyba ze poznym popoludniem bo ma dzis 35st byc ale slonce prazy jak cholera a na jutro zapowiadaja najcieplejszy dzien w roku w DE ok 38 40 st nie wiem jak inni ale ja bede na bank siedziala w domu![]()

ja ju poprasowałam wszystko, poukladałam i mysle za co by tu sie wziac