reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

słuchajcie pamiętacie jak niedawno mówiłam Wam o tym drzewie co rośnie u nas na podwórku,co chemy go wyciąć ze grozi zawaleniem?

więc pisalismy pismo,była inspekcja i dostaliśmy zgodę na wycięcie :tak::tak::tak::tak:

tylko minus jest jeden koszt wycięcia trzeba pokryc samemu a koszty są kosmiczne :no::no::no::no::no::no::no::no::no:

dzwonimy i dzwonimy,jeden zarządał sobie 1500zł :szok::szok::szok::szok::szok: drugi 1000zł i ceny koło tego masakra jakaś :no::no::no::no:

wreszcie trafilismy na jakiegos alpiniste wygląda jak drwal ogromny facet z włosami do pasa-okropnie wyglada i chce 600zł.

no cóż ta kwota tez jest duża ale o wiel mniejsza od tamtych więc się zgodzilismy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jutro ma zadzwonić i w tym tyg mają zaczynać :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

niech wytna te drzewo w cholere i będzie spokój :tak::tak::tak::tak::tak:
ale sie cenią:szok::szok::szok:

No to witam was kochane:tak::tak:
wkoncu doprowadzilam mieszkanie do ladu pranie porobilam wiec teraz moge siedziec na BB :tak::tak:
Jak juz wam pisalam nad morzem bylo super a u moich rodzicow jeszcze lepiej m nie chcial wracac ja tez nie chcialam no ale coz praca go wzywala:-D:-D:-D
Emily tylko mi za kazdym razem choruje w PL chyba zmiana klimatu:baffled::baffled::baffled: pare dni przed wyjazdem do DE dostala tez 3 dniowke a potem ja wysypalo ze wygladala jak biedronka:baffled::baffled::baffled: juz nie wspomne o jej wymiotach goraczce itd nad morzem nic tylko musialam z nia do lekarza isc no i ostre zapalenie gardla ale o tym wam juz chyba pisalam:tak::tak:
Wczoraj bylismy od m chrzesniaka na urodzinach no i moja artystka uparla sie ze bedzie sama szla do taty tak wiec ja puscilam a ona jak wyryla na chodniku zebami tak myslalam ze juz po nich ale rozciela sobie warge krew sie lala jak cholera a warge ma teraz ogromna wyglada strasznie no ale coz napewno nie pierwszy raz bedzie poobijana :baffled::baffled::baffled: tyle dobrze ze po paru minutach placzu i histeri dalej chciala chodzic ze ja nie odrzucilo przez ten wypadek:tak:
A tak to u nas upal nigdzie z mala nie wychodze chyba ze poznym popoludniem bo ma dzis 35st byc ale slonce prazy jak cholera a na jutro zapowiadaja najcieplejszy dzien w roku w DE ok 38 40 st nie wiem jak inni ale ja bede na bank siedziala w domu:-D:-D:-D
to dobrze że nie ma urazu do chodzenia:tak::-):-)

ja ju poprasowałam wszystko, poukladałam i mysle za co by tu sie wziac:confused: heheh bo jakos siedziec mi sie nie chce, a podlóg myc tez mi sie nie chce:-D

reklama
Ja zdazylam sie wykapac i spakowac ponad polowe rzeczy:tak::tak::tak:Reszte spakuje pewnie jak mlodzi beda juz spali:-):tak:

A&E
Fajnie ze jestes:tak::tak::tak:Slyszalam o tych jutrzejszych upalach:szok:Masakra ale najcieplej to ma byc we Francji,no i u nas tez jutro ponad 30 stopni zapowiadaja

AGNES
Duzo kasy sobie za wyciecie drzewa wolaja:szok::szok::szok:No ale jak musicie to musicie tu chodzi o Wasze bezpieczenstwo a to jest bezcenne

słuchajcie pamiętacie jak niedawno mówiłam Wam o tym drzewie co rośnie u nas na podwórku,co chemy go wyciąć ze grozi zawaleniem?

więc pisalismy pismo,była inspekcja i dostaliśmy zgodę na wycięcie :tak::tak::tak::tak:

tylko minus jest jeden koszt wycięcia trzeba pokryc samemu a koszty są kosmiczne :no::no::no::no::no::no::no::no::no:

dzwonimy i dzwonimy,jeden zarządał sobie 1500zł :szok::szok::szok::szok::szok: drugi 1000zł i ceny koło tego masakra jakaś :no::no::no::no:

wreszcie trafilismy na jakiegos alpiniste wygląda jak drwal ogromny facet z włosami do pasa-okropnie wyglada i chce 600zł.

no cóż ta kwota tez jest duża ale o wiel mniejsza od tamtych więc się zgodzilismy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale ceny masakra

wkoncu doprowadzilam mieszkanie do ladu pranie porobilam wiec teraz moge siedziec na BB :tak::tak:
Jak juz wam pisalam nad morzem bylo super a u moich rodzicow jeszcze lepiej m nie chcial wracac ja tez nie chcialam no ale coz praca go wzywala:-D:-D:-D
Emily tylko mi za kazdym razem choruje w PL chyba zmiana klimatu:baffled::baffled::baffled: pare dni przed wyjazdem do DE dostala tez 3 dniowke a potem ja wysypalo ze wygladala jak biedronka:baffled::baffled::baffled: juz nie wspomne o jej wymiotach goraczce itd nad morzem nic tylko musialam z nia do lekarza isc no i ostre zapalenie gardla ale o tym wam juz chyba pisalam:tak::tak:
Wczoraj bylismy od m chrzesniaka na urodzinach no i moja artystka uparla sie ze bedzie sama szla do taty tak wiec ja puscilam a ona jak wyryla na chodniku zebami tak myslalam ze juz po nich ale rozciela sobie warge krew sie lala jak cholera a warge ma teraz ogromna wyglada strasznie no ale coz napewno nie pierwszy raz bedzie poobijana :baffled::baffled::baffled: tyle dobrze ze po paru minutach placzu i histeri dalej chciala chodzic ze ja nie odrzucilo przez ten wypadek:tak:
A tak to u nas upal nigdzie z mala nie wychodze chyba ze poznym popoludniem bo ma dzis 35st byc ale slonce prazy jak cholera a na jutro zapowiadaja najcieplejszy dzien w roku w DE ok 38 40 st nie wiem jak inni ale ja bede na bank siedziala w domu:-D:-D:-D
to się trohę działo. Mała dzielna nic nie jest jej straszne

A ja dzisiaj spalam tylko 1 godzine masakra.Miloszwo ida kolejne zęby chyba trzonowce skoro ma juz 1 i 2 wszystkie. I co chwile sie budzil z płaczem i wstawal i wyciagal raczki,nawet czopki nie za wiele pomogly.
o biedactwa

a tak wogulę to miałam wam wcześniej podziękować za dobre słowa. Seweryn właśnie poszedł do babci a Sebek usypia, więc ja zaraz będe kończyć sporzątanie

JADZKA
To jak skonczysz sprzatanie u siebie to zapraszam do mnie;-):-)

A ja mysle co zrbic na obiad i nie mam pojecia:no::no::no:Musi to byc cos szybkiego i z rzeczy ktore mam w domu bo mi sie nie chce isc do sklepu:-pA za duzo to tego nie mam:no::-D:-D:-D

no niestety tak się cenią:crazy::crazy:
a co z drzewem???macie piec żeby to spalić?????
oj bidulka emily:-(
ale super że już jesteśie i proszę się tu częściej udzielać i foteczki pokazywać:tak:
ale sie cenią:szok::szok::szok:

to dobrze że nie ma urazu do chodzenia:tak::-):-)

ja ju poprasowałam wszystko, poukladałam i mysle za co by tu sie wziac:confused: heheh bo jakos siedziec mi sie nie chce, a podlóg myc tez mi sie nie chce:-D
hi hi hi meduska ma syndrom wicia gniazda:rofl2::rofl2:
A ja dzisiaj spalam tylko 1 godzine masakra.Miloszwo ida kolejne zęby chyba trzonowce skoro ma juz 1 i 2 wszystkie. I co chwile sie budzil z płaczem i wstawal i wyciagal raczki,nawet czopki nie za wiele pomogly.
oj bidulko ty ....pośpij z małym w dzień:tak:
Ja zdazylam sie wykapac i spakowac ponad polowe rzeczy:tak::tak::tak:Reszte spakuje pewnie jak mlodzi beda juz spali:-):tak:

A&E
Fajnie ze jestes:tak::tak::tak:Slyszalam o tych jutrzejszych upalach:szok:Masakra ale najcieplej to ma byc we Francji,no i u nas tez jutro ponad 30 stopni zapowiadaja

AGNES
Duzo kasy sobie za wyciecie drzewa wolaja:szok::szok::szok:No ale jak musicie to musicie tu chodzi o Wasze bezpieczenstwo a to jest bezcenne
hi itak pewnie zegoś zapomnisz:-):-)
JADZKA
To jak skonczysz sprzatanie u siebie to zapraszam do mnie;-):-)

A ja mysle co zrbic na obiad i nie mam pojecia:no::no::no:Musi to byc cos szybkiego i z rzeczy ktore mam w domu bo mi sie nie chce isc do sklepu:-pA za duzo to tego nie mam:no::-D:-D:-D
kochana ja proponuję pizze na telrfon z domu nie wychodzisz nic nie robisz i wszystko masz tzn kasę i telefon:rofl2:
Tosiek pospał godzinkę...nic najwyżej potem pośpi dłużej:tak:

....
hi itak pewnie zegoś zapomnisz:-):-)

kochana ja proponuję pizze na telrfon z domu nie wychodzisz nic nie robisz i wszystko masz tzn kasę i telefon:rofl2:
Tosiek pospał godzinkę...nic najwyżej potem pośpi dłużej:tak:
Kochana nie kracz mi tu nie kracz:no::no::no:Bo ajk czegos zapomne to bedziesz miala misje:-D:-D:-D;-)

Wlasnie myslalam o pizzy:-);-)Tylko ostatnio jak zamowilam to mi nie smakowala tak jakbym chciala:szok:bo zamawialam z innej pizzerii bo ta moja chyba zamkneli:wściekła/y::no:

Ja moje tez niedlugo poloze i zasiade sobie przy kawce i serniczku:tak::tak::tak:
Godzinka to nie jest chyba az tak zle:-);-)

my ostatnio zmówiliśmy pizze farmera i kebab farmera pycha a kebab bleee na szczęście julce i adamowi smakowała:rofl2::rofl2:
godzinka Dowikluś to w jego przypadku całkiem całiem tylko że wstał jakis taki niedospany:crazy:

Ja uwielbiam pizze kebab i tutti-frutti:tak::tak::tak::tak:

A moze przez ta pogode Antos sie taki obudzil

Moje tez juz marudza a Dominik wzial Je do kuchni,otwiera szafki ze slodyczami i wysyła Je do mnie zeby sie pytalay o wszystko po kolei czy moga to zabrac nad morze:-D:-D:-D:szok:

reklama
Mi ostatnio Emily pobija rekordy w spaniu normalnie chodzila zawsze tak ok 12 i spala do 14 a potem o 17 i spala do 18 a teraz spi tylko raz dziennie ale za to od 12 do 15 30 lub 16 wczoraj to juz ja musialam obudzic po 16 bo by chyba caly dzien przespala mi to odpowiada ze chodzi raz dziennie spac ale za to dlugo bo jak chodzila 2 razy dziennie to musialam byc w domu o jej poze spania bo ona tylko w swoim lozeczku chce spac w wozku nie usnie a jak juz usnie to sie najpierw strasznie dlugo meczy a w domu to ja klade wychodze i juz spi:-D:-D:-D:-D

Do góry