ewelinkaaa7
Fanka BB :)
A my dzisiaj wychodzimy wkoncu sami
od 2 lat gdzies wyjde wieczorem bez dziecka
tylko z męzem na dłuzej 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za mala puszke ktora ma 450 gr place okolo 12 zl czyli wychodzi taniej niz zwykle mleko modyfikowaneaha... i pewnie droższe dużo jest?
meduska pierogi z biedronki są okno tak staruszko
niam mizeria-mniam mielonea mi sie nie chce robic nic poza tym zapmniałam wyjc cokolwiek z amrażarki dlatego u mnie dzisiaj pierogi z mięsem z biedronki
recepte trzeba miec na mleko??![]()
dowikluś pisałam kiedyś o tym julka to 33 tydzień wg lekarzy niby 32To pepti jeszcze nie jest az tak smierdzace jak nutramigen
MALINUS
A Julka jest wczesniakiemI nic mi o tym nie wiadomo
Z ktorego jest tygodnia i ile wazyła![]()
meduska pierogi z biedronki są ok
receptę trzeba mieć na niektóre mleka dla alergików np wtedy jest taniejco i tak nie zmienia faktu że mleko dla dziec i jest drogie dlatego nastaw się na karmienie cycem a zobaczysz jak twój portfel ci podziękuje
bo jedno mleko zwykłe np bebiko kosztuje 10-12 zł a starcza na 3 dni to policz ile tego idzie w miesiącu
wiem coś o tym bo toniek butelkowy
a teraz karton starcza na tydzień 10 dni ale pije raz dziennie a tak serki deserki obiadki kaszki i mase innych różności np makaron z michy w kuchni na podłodze
![]()
UPSSS to ja tego nie doczytalamdowikluś pisałam kiedyś o tym julka to 33 tydzień wg lekarzy niby 32waga 1970g wzrost 48cm
![]()