Byłoby miło- zrobię łazanki na tę okoliczność![]()

no to juz sie nie moge doczekac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłoby miło- zrobię łazanki na tę okoliczność![]()

no to juz sie nie moge doczekac
a myślałam że kolka to utrapienie myliłam sie zęby są gorsze

Hmmm ale tu tematy pyszne:-)
Moja siostra na dniach rodzi dziewusie wiec moja mama bedzie miala dwojke wnukow z tego samego rocznika:-).
my tez czekamy na wieści kiedy moja kuzynka będzie w ciąży :-) wszyscy ostro kibicują, bo młodzi się starają, więc mam nadzieję, że niedługo Jaś będzie miał się z kim bawić w swoim wieku
sok wyszedł jakiś taki niedobry..
i już nie mam ochoty robić dżemu.. więcej się chyba za śliwki nie biorę, tylko zrywam i idę sprzedawać na bazarek 

potem były studia teatrologiczne - i była prymuską - więc szkoła średnia na marne nie poszła, a wsystko dzieki marnym zajeciom z domu kultury. teraz w pracy zajmuję się kulturą (i prokuraturą żeby było do rymu
) 
wcale a wcale. jakoś naturalnie mi to wycjpodzi, jak moge to wchodzę jak nie mogę to nie. i raczej nie włączam kompa jak mała nie spi - wtedy szkoda mi czasu i nie chcę się rozdrabniać. być trochę tu i trochę tam....;-)