reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)

witam dziewczyny ja jeszcze w domku nie moge spac..przed godzinka pokazalo mi sie troche takiej ciemno brazowej krwi to moze jakas oznaka moze zacznie sie na dniach..jutro mam termin do gona na 15.30 ale odwiedze go juz z ranka to ciekawe co powie..tak bym chciala zeby to juz byla oznaka porodu..chodze prawie codziennie na basen..dzisiaj tez mam w planie isc na basen zobaczymy co z tego wyjdzie,,ja do porodu tylko 5 dni..

kochana szykuj torbe bo już oród tuż tuż:-):tak:

PATRYSIA-daj znać czy CÓRCIA czy SYNUŚ i wogule jak badanie.czekamy;-)

Patrsyia na ktora masz gina??

Witajcie :-)

Patrysia czekam na wieści z usg! :-) Ale Ci fajnie, zobaczysz swojego maluszka :)

Aha, ja wczoraj skończyłam pisać ten rozdział, zaraz tylko posprawdzam gramatykę czy nie ma błędów, przypisy czy wszystko ok i będę drukować, gotowe do sprawdzenia :-)

oj kochane jestem smutna:-:)-:)-( nie zobacze dzisiaj dzidziusia a dlaczego taką niespodzianke zrobił mi M:-(wczoraj mi oznajmił że jednak nie da rady jechać dzisiaj do gina bo musi jechać jednak na montaż dzisiaj bo wczoraj niezdążył jechać :-(i oczywiście mi się przykro zrobił bo tak mnie nakrecił a teraz mówi że nie dopiero w poniedziałek:-(tak więc dziewczynki czekamy jeszcze :sorry2:

PYSZCZKU dzielna kobitko to super wstępne gratki za napisanie pracy:-)
TUSIA ROBALE trzymam kciuki za fasolki:tak::-)

reklama
ja też mam zamiar jeszcze powtórzyć tak po niedzieli-dla pewności.:tak:
ja tylko często sikam.
a co planujesz jak moge spytać.
ale jednak te nasze plany to :rofl2: przewrotne bywają.
bo wychodzi,że u GIE-OSKI powinna być dziewuszka bo starala sie dwa dni przed owu a jest synus.

Tusia ja juz kiedys pisalam ze nie bardzo wierze w to planowanie plci:-)mi sie wydaje ze to zalezy od plemnika..zreszta Patrysia tez sie przytulala przed owulka i prawdopodobnie bedzie synus:-)

Patrysia szybko zleci gdzis juz czwartek..ja ide jutro!!

Robale witaj na naszym watku:-)

Okruszynko a u Ciebie nic sie nie ruszylo jeszcze??

Agniesiak przykro mi ze oceniasz niektore z tego wątku wpadajac tylko na chwile i czytajac ostatnią strone..
Po pierwsze nie oceniam a po drugie nie czytam tylko ostatnich stron:-p
Wyraziłam swoje zdanie i znowu jazda teraz na mnie? Normalnie szok:szok: Inne babki mogą powiedziec co im lezy na serduchu a jak się wypowiada ktoś inny to zaraz afera.. masakra jakaś.
I nie mówię tu o wszystkich babeczkach, które się tam udzielają;-) Bo niektóre naprawdę sa ok:tak:

GIEOSKA szybko zleci tak jak piszesz:tak:ech tylko szkoda że tak się nakręciłam i masz babo placek:sorry2:ale za to nieźle dzidziusiek dał mamusi w nocy popalić :-D

AGNIESIAK a jak ty się czujesz:-)ps.no cóż tak to jest a czytałaś jak na mnie i ROYANNE najechano:-pech no trudno niepotrafimy się dogadać bo ja swoje a inni swoje :sorry2:

Po pierwsze nie oceniam a po drugie nie czytam tylko ostatnich stron:-p
Wyraziłam swoje zdanie i znowu jazda teraz na mnie? Normalnie szok:szok: Inne babki mogą powiedziec co im lezy na serduchu a jak się wypowiada ktoś inny to zaraz afera.. masakra jakaś.
I nie mówię tu o wszystkich babeczkach, które się tam udzielają;-) Bo niektóre naprawdę sa ok:tak:

jaka znowu jazda? normalnie napisalam i tyle..
piszesz ze inne babki mogą powiedziec co im na duchu lezy.. tylko ze jedną jedyną osobą ktora napisała cokolwiek o planowaniu plci dziecka była agniesiar i jeszcze na samym poczatku przeprosila.. i potem wyszlo na to ze te co zajsc nie moga są be itd..
potem jeszcze Loree napisala odnosnie tego co Tusi mąż/facet powiedzial ze to nie jest zabawne tylko głupie i od tego wszystko sie zaczelo..
jak i jedna tak i druga mają juz pociechy wiec zajsc mogły.. a wrzucono je do wora tych sflustrowanych niezachodzących.. to tyle.. pisze to grzecznie nie chcac nikogo urazić..
Przepraszam ze z butami w wasz topic wchodze..

AGNIESIAK a jak ty się czujesz:-)ps.no cóż tak to jest a czytałaś jak na mnie i ROYANNE najechano:-pech no trudno niepotrafimy się dogadać bo ja swoje a inni swoje :sorry2:
Hej:-)
Ano czytałam i tak mi się śmiac chciało, że one tak od razu taką aferę o posta zrobiły:-D Normalnie :szok: Widocznie niektóre z nich nie rozumieją nas i już:tak: Ja tam się tym już nie przejmuje:tak: Dobrze, że mamy dużo wątków na BB:-D a nie tylko tamten;-):-D
A czuje się dobrze:tak: Już nie mogę się doczekac kiedy poznam płec maluszka:tak:
Wczoraj dzwoniła do nas moja teściowa i mówiła, że nasi znajomi (paczka 4osobowa) chcą kupic nam wózek:-D Normalnie w szoku byliśmy:-) teściowa miała nic nam nie mowic, ale wiecie jak to jest:-) My już mamy upatrzony wózio:tak: Więc zobaczymy jak to wyjdzie;-)

CHwila moment , i ja coś tu wtrącę ...

Na tym watku zawsze panowała miła i przyjazna atmosfera i bardzo prosze nie przenosic tutaj jakiś z księżyca wziętych afer ....są inne wątki gdzie laski lubia sobie wrzucac wiec ten prosze zostawic w spokoju !!!!!!!!!!!

jaka znowu jazda? normalnie napisalam i tyle..
piszesz ze inne babki mogą powiedziec co im na duchu lezy.. tylko ze jedną jedyną osobą ktora napisała cokolwiek o planowaniu plci dziecka była agniesiar i jeszcze na samym poczatku przeprosila.. i potem wyszlo na to ze te co zajsc nie moga są be itd..
potem jeszcze Loree napisala odnosnie tego co Tusi mąż/facet powiedzial ze to nie jest zabawne tylko głupie i od tego wszystko sie zaczelo..
jak i jedna tak i druga mają juz pociechy wiec zajsc mogły.. a wrzucono je do wora tych sflustrowanych niezachodzących.. to tyle.. pisze to grzecznie nie chcac nikogo urazić..
Przepraszam ze z butami w wasz topic wchodze..
Mnie to już naprawdę nie rusza. Niech każdy mowi co chce;-)
:-)

reklama
CHwila moment , i ja coś tu wtrącę ...

Na tym watku zawsze panowała miła i przyjazna atmosfera i bardzo prosze nie przenosic tutaj jakiś z księżyca wziętych afer ....są inne wątki gdzie laski lubia sobie wrzucac wiec ten prosze zostawic w spokoju !!!!!!!!!!!
Jeses... to tylko wymiana zdań:szok:Nikt się nie kłóci..:baffled:

Do góry