reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

o matko jakie tu pustki:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
witam dziewczynki czwartkowo i uplnie:happy::happy::happy::happy::happy:
no ja tu z kawulcema wy gdzie?????????????????????????
dowiklusia dzisiaj już ze szczypiorami nad morzem ale im fajnie do tego mają świetną pogodę oby:happy: przez cały pobyt:happy::happy::happy::happy:

reklama
o matko jakie tu pustki:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
witam dziewczynki czwartkowo i uplnie:happy::happy::happy::happy::happy:
no ja tu z kawulcema wy gdzie?????????????????????????
dowiklusia dzisiaj już ze szczypiorami nad morzem ale im fajnie do tego mają świetną pogodę oby:happy: przez cały pobyt:happy::happy::happy::happy:
No ja jestem już od 7 i niemiałam z kim popisać:no:

Agnes123 masz fajną kurteczkę na jesień ale jeszcze się zastanowie

Witam!
Ja dzis tak późno bo nowe łóże za wygodne:-D:-D:-D:-D M nie poszedł dzisiaj do pracy- oboje spalismy do 9.30:-D:-D:-D:-D:-D
zaniedługo sie szykuje i jedziemy do jego mamy-bedziemy palic siano i przy okazji grilla sobie zrobimy:tak:

meduska jak palić siano????po co to się robi?????
nowe łóżko wygodne???wypróbowane????;-)
toniś padł dzieciaki okupują podwórko a pietruszka w warzywniaku po marchew i pietruszkę:rofl2:
ale się wczoraj wnerwiłam likwidowali u nas sklep 5-10-15 i wszystko było -70-80% mój ex wiedział ale mi nie powiedział i w rezultacie jak poszłam wczoraj to tylko julci kupiłam 4 pary spodni jedną tunikę i bluzeczke z długim rękawem za wszystko zapłaciłam 60 zł a babka mówiła że gdybym była 2 dni wcześniej to kombinezony zimowe mieli za 15 zł jak dla tońka body na długi rękaw za 3 zł dresiki po 10 zł a dla adama kurtki były po 15 zł zimowe tylko już rozmiaru nie było:wściekła/y:

toniś padł dzieciaki okupują podwórko a pietruszka w warzywniaku po marchew i pietruszkę:rofl2:
ale się wczoraj wnerwiłam likwidowali u nas sklep 5-10-15 i wszystko było -70-80% mój ex wiedział ale mi nie powiedział i w rezultacie jak poszłam wczoraj to tylko julci kupiłam 4 pary spodni jedną tunikę i bluzeczke z długim rękawem za wszystko zapłaciłam 60 zł a babka mówiła że gdybym była 2 dni wcześniej to kombinezony zimowe mieli za 15 zł jak dla tońka body na długi rękaw za 3 zł dresiki po 10 zł a dla adama kurtki były po 15 zł zimowe tylko już rozmiaru nie było:wściekła/y:
jak po co:-p a coz nim maja zrobić?:-p:-p pełną stodołę siana mają jeszcze od poprzedniego własciciela i miejsce zajmuje... juz wczoraj M palił i znów trzeba bo zawadzaw stodole- a adam musi ją opróżnic bo tam warsztat bedzie robić:tak::tak:

wrzuciłam fotki w rowie:-D

No ja jestem już od 7 i niemiałam z kim popisać:no:

Agnes123 masz fajną kurteczkę na jesień ale jeszcze się zastanowie

zastanawiaj się zastanawiaj jak cos to pisz :tak::tak::tak::tak:

Witam!
Ja dzis tak późno bo nowe łóże za wygodne:-D:-D:-D:-D M nie poszedł dzisiaj do pracy- oboje spalismy do 9.30:-D:-D:-D:-D:-D
zaniedługo sie szykuje i jedziemy do jego mamy-bedziemy palic siano i przy okazji grilla sobie zrobimy:tak:

i jak łóżko wypróbowane?:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

kurczę no to super przeceny tylko szkoda ze nie wiedziałaś o tym te 2 dni wcześniej:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a my wczoraj wrocilismy o 24, i pospalismy do 9:30 :) synek wkoncu dal sie wyspac :).A teraz czas na sniadanie--moze nalesniki.

no to pochwal sie gdzie sie wybraliście?jak było?jakieś szczegóły poprosimy :-p:-p:-p:-p:-p:-p:tak::tak::tak::tak::tak::-)

Oliwka już standardowo w łózeczku,czekam tylko jak usnie aby wziąć się za obiadek.

dziś w menu schabowe z ziemniaczkami i buraczkami na ciepło :tak::tak::tak::tak::tak:
Oliwka zje bardzo uzo buraczków bo uwielbia :tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam dopiero chwilkę na forum znalazła.
Byłam już w rowie a teraz tu zaglądam.

Dziś byliśmy w sklepie,w szkole ,na placu zabaw,i u moich rodziców :-D:-D:-D
Teraz chwilka wytchnienia i biorę się za naleśniki.
Po obiadku prasowanie czeka i pralkę trzeba wstawić.
Jak starczy czasu to obraz już mi się w pas kłania :-D:-D:-D i zaprasza do wyszywania.:-D:-D
Zajrzę do Was może wieczorkiem.
Miłego dnia.:-):-);-)

Do góry