reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

HEJ DZIEWCZYNY! jestem tu nowa ja mam termin na 3 listopada już nie mogę się doczekać maleństwa:)bedzie to synek ale wciaz nie mamy z mezem wybranego imienia:(ehh mam nadzieje ze jakos sie sprezymy. wyprawke dla dzidzi juz prawie mamy cala.
Pozdrawiam wszystkie mamusie listopadowe :)

gratuluje :-) i witamy ;-) na szczescie jesczze mace czas i napewno wybierzecie imie da synka ;-)

bosastopka to niesuknia, sukienka bo ślub cywilny tylko mamy ;-) czerwona taka wstawie zdjęcia przy okazji :-)

reklama
HEJ DZIEWCZYNY! jestem tu nowa ja mam termin na 3 listopada już nie mogę się doczekać maleństwa:)bedzie to synek ale wciaz nie mamy z mezem wybranego imienia:(ehh mam nadzieje ze jakos sie sprezymy. wyprawke dla dzidzi juz prawie mamy cala.
Pozdrawiam wszystkie mamusie listopadowe :)
witaj wśród nas..... i miło że do nas dołączyłaś :tak:
będziesz jedną z pierwszych jak dobrze pójdzie.....;-)
Ka...M to sie dobrałyśmy:-D Ale wyprawki zazdroszę:tak:
Ja jeszcze nic nie mam:zawstydzona/y:
luuuzna masz jeszcze czas.... hehhe:-p więc napewno na ostatnią chwilę zdążysz......:-D

ja torby otakiej nie mam spakowanej choc chyba wsyztsko kupione mam oprócz podkładów poporodowych no ale moze dzis kupie zeby miec juz z głowy ... mam dwie pizamy i mysle ze starczy bo rodzic zamierzam w ich koszuli a pozniej przebiore sie w swoja wrazie czego mąż dowiezie zastanawiam sie czy pampersy 1 op starczy do szpitala i 1 op chusteczek ...w sumie maz dowiezie jak cos

Witam nowa listopadoweczke. Mamy termina na ten sam dzien:-)
Moze to glupie, ale troche mnie nurtuje taka kwestia: w czym sie rodzi? Czy w pizamie, czy zwyklej koszulce, czy calkowicie nago? Bo jesli w czyms, a mowi sie o rodzeniu na brzuch, ze od razu najlepiej przystawic maluszka do piersi, to chyba trzeba byc nago...Hmm..jak to wlasciwie jest?

moj szpital ma napisane wyraznie ze mam miec jak najmniejszy bagaz... a jak wszystko gromadze to juz mi sporo tego wychodzi... 2 koszule, 2 pary butow, szlafrok, skarpetki i inne akcesoria....

Maa821 nie wiem jak to jest bo jeszcze nie rodzilam... ale ja przymierzam sie do rodzenia w T-shirt a potem chce ja wyrzucic .... i wskoczyc do czysciutkiej koszulki....

witajcie:)

ale mnie dlugo nie bylo....

Pamieta ktos tu jeszcze o mnie?????

Kochana, jak dobrze że już Cię wypisali! Obyś do listopada została z nami i pamiętaj, że masz się oszczędzać!!!

Danika, załatwiaj załatwiaj, bo wbrew pozorom, 3 tyogdnie to mało czasu... Najważniejsze, że suknia jest :tak:

Ka...M ja jeszcze nawet nic dla dzidzi nie mam kupionego, nie mówiąc już o spakowanej torbie do szpitala :confused2:

u mnie było napisane że mam zabrać 5 koszul nocnych ale biorę tylko 4....
no i pisali o 2 opakowaniach pieluszek więc biorę 2.... a plecak jest dość sporawy... ale nie jest źle....zawsze lepiej być ubezpieczonym niż żeby czegoś brakowało....;-)
a tu chyba nie dają szpitalnych koszul do rodzenia bo napisali mi na kartcce że mam mieć starą koszulę którą później dam do kosza.....

reklama
Dudziakowa super, że już jesteś w domku, teraz oszczędzaj się, dużo leż, a mały wytrzyma w brzuszku do listopada:tak:

Ewelinka87 witamy w naszym gronie kolejną listopadóweczkę:tak:
maa821 to chyba zależny od szpitala, u nas dostajesz wstrętną białą krótka koszulkę wiązaną pod szyją, wszystko masz na wierzchu, cycusie, brzusio i d.... . ;-)ale lepiej zabrudzić taką niż nową z domu:tak:

Miłego dnia Dziewczynki i do później!

Do góry