reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no pusteczki dzis....
Ja porządkuje sobie bo popołudniu mamy gości a wieczorkiem wychodzimy z mężem:)

Pozdrawiam
i życzę wszystkim milusiego dnia! :happy:

reklama
HELLO :-)
Cisza cisza tu jest hmm gdzie się podziewacie kobitki:confused:;-)
Ja nie byłam wczoraj na usg co czekamy do poniedziałku niestety tak wyszło że jeszcze musze czekać;-)
KROPTUSIU nasz silna babka :tak:ciesze się że synuś tak sobie zdrowo rośnie w brzusiu:tak:bardzo mi szkoda że musi cię takie coś spotykac:-(ale wiem że wszystko ci to wynagrodzi ten smutek który musisz przeżywać:-(masz kochanego M i córcie oni dadzą ci siły a ty im i niedługo będzie z wami Kacperek:tak:buziaki wielkie dla ciebie:tak:

U mnie 14d.c. a ja na proszkach bo tak mnie podbrzusze boli jak na @.
strasznie..

Być może to owulacja tak mi dokucza :sorry2::-(

Pozdrawiam!

Agapas nie znalazłam, żadnej informacji co z twoim @, a wczoraj miałaś testować w razie co - WIĘC???
Daj znać.
[/QUOTE]

Hej, dzięki, że pytasz ;) @ jeszcze nie mam... dziś jest 4 dzień jak zaczęłam brać luteinę na wywołanie.... jutro wieczorem kończę luteinę i czekam na @.... ale ta wredota coś nie chce przyjść, nawet się chyba nie zbliża... :(((

Agapas nie znalazłam, żadnej informacji co z twoim @, a wczoraj miałaś testować w razie co - WIĘC???
Daj znać.

Hej, dzięki, że pytasz ;) @ jeszcze nie mam... dziś jest 4 dzień jak zaczęłam brać luteinę na wywołanie.... jutro wieczorem kończę luteinę i czekam na @.... ale ta wredota coś nie chce przyjść, nawet się chyba nie zbliża... :((([/QUOTE]

A robiłaś słonko bhcg, bo moja kumpela też tak miała a potem sie okazało że jaednak jest fasolka - ma na imię Zuzia

Wzięła prawie całe opakowanie luteiny

Hej Witam wszystkich:)

Ja sie staram o dzidziusia już pół roku i nic:(
Ale od kilku dni boli mnie bardzo (kłuje) lewy jajnik, nigdy wczesniej tak nie było i mam wielka nadzieję, że się w tym miesiącu udało...

Ach tak bym chciała....

reklama
Hej, dzięki, że pytasz ;) @ jeszcze nie mam... dziś jest 4 dzień jak zaczęłam brać luteinę na wywołanie.... jutro wieczorem kończę luteinę i czekam na @.... ale ta wredota coś nie chce przyjść, nawet się chyba nie zbliża... :(((

A robiłaś słonko bhcg, bo moja kumpela też tak miała a potem sie okazało że jaednak jest fasolka - ma na imię Zuzia

Wzięła prawie całe opakowanie luteiny[/QUOTE]

Nie, nie robiłam jeszcze bhcg, jutro już kończę luteinę, więc zobaczę co będzie dalej. Poczekam jeszcze kilka dni... ale przyznam się, że Twój post napawa mnie delikatną nadzieją ;) Tylko, że cholercia ja kompletnie nic nadzwyczajnego nie czuję....

Do góry