reklama
A
AnOoLa88
Gość
ja to mysle ze te które mają na poczatek grudnia mogą się zaczac i w listopadzie rozpakowywac ;D ale tez nie moge się już tego doczekać..Nessi
Gratuluję, no więc zostało tak, że obydwie chłopów urodzimy
Termin też podobny, więc kto wie
Wiecie ja się nie mogę grudnia doczekać jak się zaczną wieści która urodziła i ile waży i wogóle zdjęcia tych dzieciaczków![]()

A
agula7777
Gość
Szczerze to ja też nie moge sie juz doczekać porodu-juz chciałabym zobaczyć mojego maluszka:-),ale czas szybko leci:-).A co do płci?Ja czuje,że to będzie synek ale pewnie znów urodzę córeczke-będziemy mieli z mężem następną szansę nad popracowaniem-nad synkiem,hihiNessi
Wiecie ja się nie mogę grudnia doczekać jak się zaczną wieści która urodziła i ile waży i wogóle zdjęcia tych dzieciaczków![]()

monika26i
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny,dzis maz wzial malego nad morze a ja wlasnie wstalam
.toc to grzech.Kurcze lece co porobic w domku.zycze wszystkim udanego likendu.Pozdrawiam:-)

G
Georgina
Gość
Oj ja też:-):-)Nessi
A
agula7777
Gość
Hi,hiAnoola
faktycznie, szczególnie bliźniary nasze
Agula7777
a ty to się lepiej przyznaj, że ty chcesz tylko córki, żeby "pracować" non- stop![]()

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja to mysle ze te które mają na poczatek grudnia mogą się zaczac i w listopadzie rozpakowywac ;D ale tez nie moge się już tego doczekać..![]()
co rozumiesz przez rozpakowywanie ?? bo ja paki z ciuszkami zamierzam juz we wrzesniu naruszyc !!
G
Georgina
Gość
Jejciu mnie dziś głowa boli
Mój po pracy ma mi Paracetamol kupić. Jak potem nie wytrzymam z tym bólem to zażyję.
reklama
A
AnOoLa88
Gość
no one to szczególnie.. a potem przed świetami jak będziemy zabiegane to się po kolei będziemy rozpakowywaćAnoola
faktycznie, szczególnie bliźniary nasze
Agula7777
a ty to się lepiej przyznaj, że ty chcesz tylko córki, żeby "pracować" non- stop![]()

chociaż ja już z teściową uzgodniłam że robimy wszystko bym się nie musiałą zabiegać i przenosic do stycznia ;D taki prezent na Nowy Rok a co ;D
choć nie powiem że spędzić święta z małym bobaskiem byłoby bardzo fajnie .. ; )