reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i uciekam.
Zostawiam Wam coś do podziwiania.
Ta mała jest Booossskkkaaaa !!!!:tak::-D:-D:-D:-D
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ljzpaeqnEKE"]YouTube - Ava's Single Ladies (Put A Ring On It)[/ame]

Witam i uciekam.
YouTube - Ava's Single Ladies (Put A Ring On It)
ale sie usmiałam,boska jest ta mała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D As skąd to wytrzasnęłaś,zarąbiste :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja tylko na chwilke,dzis nic nie pisałam bo jakoś humoru nie miałam :baffled: ale idzę ze dużo nie straciłam bo za wiele tu się nie działo :no::no::no::no: pustki okropne

Oliwka juz prawie spi, a w dzień spała mi 3h :tak::tak::tak::tak: i to nie chciała mi się obudzić,musiałąm ją na iłe budzić a jak sie wkurzała,był ryk niesamowity,niedobra mama budzi dziecko,spac nie daje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Milosz dzisiaj spal 1 drzemke od 11-13:30 i co jest ta pora o on nie spi i płacze a gdy wezme go na rece to sie wyrywa i pokazuje na duze łózko ;/
heh to mamusia bedzie miala problem ;-):-D
Witam i uciekam.
YouTube - Ava's Single Ladies (Put A Ring On It)
haha agentka z niej niesamowita :-D:-D:-D:-D:-D
ale sie usmiałam,boska jest ta mała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D As skąd to wytrzasnęłaś,zarąbiste :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja tylko na chwilke,dzis nic nie pisałam bo jakoś humoru nie miałam :baffled: ale idzę ze dużo nie straciłam bo za wiele tu się nie działo :no::no::no::no: pustki okropne

Oliwka juz prawie spi, a w dzień spała mi 3h :tak::tak::tak::tak: i to nie chciała mi się obudzić,musiałąm ją na iłe budzić a jak sie wkurzała,był ryk niesamowity,niedobra mama budzi dziecko,spac nie daje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a co sie stalo ze humorek nie dopisywal :confused:
o Ty.... niedobra jedna... budzic dziecko nie ladnie :-p:-p:-p:-p

dobra ja lece sie kapac i spac...
a zasypiam juz na siedzaco bo jak deszczyk pada to spi sie rewelacyjnie... :-)
wiec dobrej nocki zycze....:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
witam na ncnej zmianie:-)
wczoraj urzadzilismy sobie z p maly seans filmowy i mnie nie bylo tu,a dzis jak to w sobote-sprzatnie itd.po poludniu bylam u mamy,potem kapiel i w koncu baby posnely.a p pracy iwec mam cisze:-)
dzis mnie @ dopadla:crazy:
dobrzez ze mam ibuprom to jakos zyje:rofl2:
musze sie pochwalic ze dzis dzien bez nocnikowej wpadki:-)
rano mala biegala bez pieluchy po dpmu,tzn z golym tylkiem i sama siadla na nocnik jak chciala siusiu.w dzien tez troche bez niczego,czesc w mjatkach ale udalo mi sie ja lapac kiedy chciala siku(tak na oko co 1.5-2godz:-))i nawet w czasie popoludniowej drezmki byla sucha pielucha:-):-):-):-):-):-):-)

na sczzescie nie doszlydo nas te psakudne burze cale szczecsie.w dzien bylo strasznie duszno ale cieplo,kolo 14troce popadalo ale szybko przeszlo,teraz jest 17stopni na dworze i nie pada

Do góry