Jadźka
mama 2 synów
Hej. Od razu przepraszam że nie poczytam ale nie mam czasu. Dzisiaj najpierw zakupy potem trochę dom i spotkanie z kumpelami a tera idę robić kolację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a cóz to za spotkanie
a co znaczy laszczyc się![]()
Dokładnie;-)hm.... laszczyć się czyli chyba robić z siebie laskęinnego pomyslu nie mam
![]()
Witam wieczorową porą,wpadłam się pożegnać.Jutro z samego ranka,tak 5-6-ta wyruszamy. Spotkanie klasowe wypadło super;-)no to szczesliwej drogi....
a o ktorej wyjezdzacie?? bo nie mialam czasu nic doczytac![]()
niesamowita ta malaWitam i uciekam.
Zostawiam Wam coś do podziwiania.
Ta mała jest Booossskkkaaaa !!!!
YouTube - Ava's Single Ladies (Put A Ring On It)
ta duża też
gratulacje dla małej, a mój zaczyna rozumieć że jak kupa to do nocnikawitam na ncnej zmianie:-)
wczoraj urzadzilismy sobie z p maly seans filmowy i mnie nie bylo tu,a dzis jak to w sobote-sprzatnie itd.po poludniu bylam u mamy,potem kapiel i w koncu baby posnely.a p pracy iwec mam cisze:-)
dzis mnie @ dopadla
dobrzez ze mam ibuprom to jakos zyje
musze sie pochwalic ze dzis dzien bez nocnikowej wpadki:-)
rano mala biegala bez pieluchy po dpmu,tzn z golym tylkiem i sama siadla na nocnik jak chciala siusiu.w dzien tez troche bez niczego,czesc w mjatkach ale udalo mi sie ja lapac kiedy chciala siku(tak na oko co 1.5-2godz:-))i nawet w czasie popoludniowej drezmki byla sucha pielucha:-):-):-):-):-):-):-)
na sczzescie nie doszlydo nas te psakudne burze cale szczecsie.w dzien bylo strasznie duszno ale cieplo,kolo 14troce popadalo ale szybko przeszlo,teraz jest 17stopni na dworze i nie pada
Hej. Od razu przepraszam że nie poczytam ale nie mam czasu. Dzisiaj najpierw zakupy potem trochę dom i spotkanie z kumpelami a tera idę robić kolację
miłego urlopu zyczęDokładnie;-).
Witam wieczorową porą,wpadłam się pożegnać.Jutro z samego ranka,tak 5-6-ta wyruszamy. Spotkanie klasowe wypadło super;-)i już następne w planach
.Julu tula się jeszcze i pewnie zaraz padnie.
Laseczki,miłego tygodnia,jak wrócę to coś postawię zagramanicznego;-)
.