reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a cóz to za spotkanie:confused::confused::confused::confused:
a co znaczy laszczyc się :confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D

hm.... laszczyć się czyli chyba robić z siebie laskę:-D:-D:-D innego pomyslu nie mam:-D
Dokładnie;-):tak::-D.
no to szczesliwej drogi....
a o ktorej wyjezdzacie?? bo nie mialam czasu nic doczytac :zawstydzona/y:
Witam wieczorową porą,wpadłam się pożegnać.Jutro z samego ranka,tak 5-6-ta wyruszamy. Spotkanie klasowe wypadło super;-):tak: i już następne w planach:-D.Julu tula się jeszcze i pewnie zaraz padnie.
Laseczki,miłego tygodnia,jak wrócę to coś postawię zagramanicznego:-p;-):tak:.

Witam i uciekam.
Zostawiam Wam coś do podziwiania.
Ta mała jest Booossskkkaaaa !!!!:tak::-D:-D:-D:-D
YouTube - Ava's Single Ladies (Put A Ring On It)
niesamowita ta mala :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ta duża też :-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam na ncnej zmianie:-)
wczoraj urzadzilismy sobie z p maly seans filmowy i mnie nie bylo tu,a dzis jak to w sobote-sprzatnie itd.po poludniu bylam u mamy,potem kapiel i w koncu baby posnely.a p pracy iwec mam cisze:-)
dzis mnie @ dopadla:crazy:
dobrzez ze mam ibuprom to jakos zyje:rofl2:
musze sie pochwalic ze dzis dzien bez nocnikowej wpadki:-)
rano mala biegala bez pieluchy po dpmu,tzn z golym tylkiem i sama siadla na nocnik jak chciala siusiu.w dzien tez troche bez niczego,czesc w mjatkach ale udalo mi sie ja lapac kiedy chciala siku(tak na oko co 1.5-2godz:-))i nawet w czasie popoludniowej drezmki byla sucha pielucha:-):-):-):-):-):-):-)

na sczzescie nie doszlydo nas te psakudne burze cale szczecsie.w dzien bylo strasznie duszno ale cieplo,kolo 14troce popadalo ale szybko przeszlo,teraz jest 17stopni na dworze i nie pada
gratulacje dla małej, a mój zaczyna rozumieć że jak kupa to do nocnika :tak::tak::tak::tak:
Hej. Od razu przepraszam że nie poczytam ale nie mam czasu. Dzisiaj najpierw zakupy potem trochę dom i spotkanie z kumpelami a tera idę robić kolację

a bb :confused::confused::confused::-:)-:)-(

Dokładnie;-):tak::-D.

Witam wieczorową porą,wpadłam się pożegnać.Jutro z samego ranka,tak 5-6-ta wyruszamy. Spotkanie klasowe wypadło super;-):tak: i już następne w planach:-D.Julu tula się jeszcze i pewnie zaraz padnie.
Laseczki,miłego tygodnia,jak wrócę to coś postawię zagramanicznego:-p;-):tak:.
miłego urlopu zyczę :tak::tak::tak::tak:
to teraz wogóle wszystkie na urlopach, spotkaniach,a ja taka samiutka zostane :confused::confused::confused::confused::-:)-:)-(
jutro tez z samego ranca wyjezdzam do walbrzycha po szwagra bo przyjezdza na tydz na urlop :tak::tak::tak::tak:

wszyscy sie urlopuja a ja nie, maż dostanie urlop dopiero w grudniu chyba :no::no::no:

przed chwila zostałam zniesmaczona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wchodze ci ja na nk, a tam ostatnio dodane zdjęcia normalka,ale na tych zdjęciach jakieś trzy baby rozebrane do naga, cycki na wierzchu, gacie spuszczone do kolan i hasło "wbijaj do mnie" wiecie co?? to sie juz w pale nie miesci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przecież to jest serwis nasza-klasa, a nie xxx laski.com :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
zgłosiłam nadużycie bez zastanowienia, niemożliwe jest jak ludzie mogą sie upodlać, bo dla mnie to jest upodlenie :no::no::no::no::no:
nie przeszkadza mi to że są prostytutki czy jak je tam zwą k.... niech se żyją jak chcą, ale coś takiego to karane powinno być :angry::angry::angry::angry:
przeciez tam są porejestrowane dzieci (np: moja kuzynka która ma 5 lat i kuzyn ktory ma 7) :szok::szok::szok::szok::szok:
serwis naszej klasy powinien na to zwrócić większą uwagę :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::baffled::baffled::baffled:

kurcze pozaznaczalam sobie cytaty a pozniej mnie wywalilo i w ogole nie moglam wejsc na bb:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i juz nie pmaietam co mialam napisac:baffled:

Makunga gdzies Ty sie podziewala kobieto?
AS swietne streszczenie:-):-):-):-):-)
Myszunia-ja uzywam tych majtek z sucha pileucha a do tego pieluchy tetrowe.wole wyprac pare pieluch niz dupe sopdni i majtek a do tego miec mokry dywan itp.
Weronika tez jak chce kupe to wola "mama kaa":-)
Pati fajnie ze znow jestes:-)
Malina-widze ze Toni w koncu spi jak nalezy,oby tak dlaje.pomoglo przestawianie drzemek?

wiecje nie pamietam,wybaczcie ale na tym wolnym laczu nie chce mi sie znow czytac od nowa

i znow pusto,ale czeo ja bym chcala o tej porze:confused:
AS kochana cos zaniedbujesz nocne dyzury....:rofl2:
nie uduscie swoich mezow za bardzo:-D
jutro a wlasciwie dzis oide na obiadek do tesciowej:happy:

pewnie wp[adne do was wieczorkiem.dobranoc.
mielj niedzieli

a przypomnialo mi sie
JOANNA spoznione ale szczezre najlepsze zyczenia:-):-):-):-):-):-)

Aniu jestem kochanie i w nocy,ale często nie mam czasu nie pisanie.:tak::-):-);-).
Odezwę się rano,bo teraz to już czas na mnie.
Właśnie wróciłam z psem ze spaceru :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry