reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Dziewczyny,

Mam nadzieję że mnie tu jeszcze pamiętacie :-):-):-)

Byłam dziś na usg połówkowym. Wszystko jest ok z Synusiem (pokazywał swój sprzęcik bez krępacji) :-D:-D:-D Waży pół kilo. A to jego słodki buziaczek:

Zobacz załącznik 159351

Kroptusiu - Wielgaśne Gratulacje!!!

agniesiar - nie wiem czemu Ci te testy tak wychodzą. Albo masz jakąś mega owulke albo są trefne albo w ciąży jesteś (podobno w ciąży wychodzą pozytywne). Miałaś ostatnio normalny okres?

reklama
Hej Dziewczyny,

Byłam dziś na usg połówkowym. Wszystko jest ok z Synusiem (pokazywał swój sprzęcik bez krępacji) :-D:-D:-D Waży pół kilo. A to jego słodki buziaczek:

Zobacz załącznik 159351

agniesiar - nie wiem czemu Ci te testy tak wychodzą. Albo masz jakąś mega owulke albo są trefne albo w ciąży jesteś (podobno w ciąży wychodzą pozytywne). Miałaś ostatnio normalny okres?
Witaj pamiętamy słodki maluch:-)

maggief jasne że pamiętamy! urocza foteczka, aż się rozkleiłam :zawstydzona/y::happy: buźka*

Moje dziecko już śpi..
czekam na mężusia i robimy sobie wieczór we dwoje:rofl2:;-)

Pozdrówki!!

Wiem, że już poruszałyście ten temat dziś mówiła o tym zbynio, ale ja też mam chyba te same trefne testy owulacyjne co ona już 5 dzień mam pozytywa. Krechy obie są tak samo wyraźne o ile nawet testowa nie jest bardziej widoczna - zaznaczam, że nie robię z moczu porannego tylko po południu ok 16.30.

Nie wiem co mam myśleć czy już po owulacji czy ciągle przed???

Śluzik był już mętny i kleisty a teraz znów robi się rozciagliwy, ale mętny.

Nie wiem co o tym myśleć jestem już ogłupiała.

Poradzcie coś

Mogę Ci powiedzieć to samo co Zbiniowi:
jak Ci owulacyjne wychodzą pozytywne to może spróbuj ciążowego a nóż też wyjdzie pozytywny :-D
Tak na poważnie to albo naprawdę jesteś w ciąży albo niestety masz coś nie tak z hormonami. Mi zawsze kilka dni przed i po owulce (której rzekomo i tak nie ma :confused:) wychodzą testy z jedną kreską, a na owulkę wychodzi pozytyw :tak:

KROPTUSIU - GRATULACJE PRZEOGROMNE DUZO SZCZĘŚCIA DLA WAS WSZYSTKICH!!

a ja tak podczytuje podczytuje i czekam na info od Oli

Pozdrawiam dziewczynki! :-)

WITAM:-)
Już jestem wczoraj wróciliśmy po 22 co tylko tyle aby się umyć i do łóżka bo byłam zmęczona:sorry2:;-)No to tak odrazu powiem że ginekolog jest zadowolony że aż sam się uśmiechał że się cieszy z tak zdrowej ciąży:-Dwszystko bardzo ładnie dzidzia zdrowiutka ma wszystko namiejscu SIUSIAKA też:-D:rofl2:jak to gin powiedział że mój synek będzie mieć kolege:-Dpkazał prącie woreczki a za miesiąc powiedział że powinny być ładniutko jąderka widać:tak::-)jestem bardzo zadowolona z wizyty Alanek ma 293 g co mówi że to bardzo ładnie odpowiada 20 tc:tak:a ile wzrostu nie ma hehe zapomniałam się spytać :zawstydzona/y:ale fotki nie mam bo nawet sie synuś niemieścił a tyle co tak na częsci ciała to już nie brałam;-)w sumie mogłam wziąść ale jakoś nie wiem hehe:zawstydzona/y::-)mam teraz zapisane badania czyli mocz morfologia no i słynna glukoza po obciążeniu:-p
ciśnienie w normie no i od początku przytyło mi się 3 kg:-)serduszko także ładniutko biło:-)

MAGGIE super a fotka śliczna:-)

WITAM:-)
Już jestem wczoraj wróciliśmy po 22 co tylko tyle aby się umyć i do łóżka bo byłam zmęczona:sorry2:;-)No to tak odrazu powiem że ginekolog jest zadowolony że aż sam się uśmiechał że się cieszy z tak zdrowej ciąży:-Dwszystko bardzo ładnie dzidzia zdrowiutka ma wszystko namiejscu SIUSIAKA też:-D:rofl2:jak to gin powiedział że mój synek będzie mieć kolege:-Dpkazał prącie woreczki a za miesiąc powiedział że powinny być ładniutko jąderka widać:tak::-)jestem bardzo zadowolona z wizyty Alanek ma 293 g co mówi że to bardzo ładnie odpowiada 20 tc:tak:a ile wzrostu nie ma hehe zapomniałam się spytać :zawstydzona/y:ale fotki nie mam bo nawet sie synuś niemieścił a tyle co tak na częsci ciała to już nie brałam;-)w sumie mogłam wziąść ale jakoś nie wiem hehe:zawstydzona/y::-)mam teraz zapisane badania czyli mocz morfologia no i słynna glukoza po obciążeniu:-p
ciśnienie w normie no i od początku przytyło mi się 3 kg:-)serduszko także ładniutko biło:-)

MAGGIE super a fotka śliczna:-)

super ,ze tak ładnie rośnie :-)

Hej Dziewczyny,

Zobacz załącznik 159351

Maggie no pewnie,że Cie pamiętamy:tak: To super,że z Synusiem wszystko dobrze:-):-)

reklama
Do góry