reklama
Dziekidowikla obejrzałam fotki na nk,śliczne jak zawszeszczypiorki super,jak wcinaja frytki
![]()

Jak sobie radzisz Kochana

jakoś muszęDzieki
Jak sobie radzisz Kochana![]()

teraz na szczęscie dwójka starszych juz spi a Oliwka już w łóżeczku usypia.więc mam chwile by złapać oddech i się zrelaksowac przy kompie

Ty mi lepiej powiedz jak Ty to wszystko ogarniasz?????

chyba że tylko ta rójka ma takie temperamenty ze jak zejdą się razem to istny wulkan

AGNES
Mozesz mi wierzyc ze moje dzieci do grzecznych nie naleza

Dzisiaj moj sasiad pytal sie mnie o to samo

Ja sama nie wiem jak daje rade ze wszystkim

Czasami sie wylaczam i mam wszystko gdzies a czasmi ponosi mnie taki wnerw ze szok,ale ogolnie jakos daje rade
Ide myc moim potworkom zeby i sprobuje polozyc chociaz dziewczynki
Mozesz mi wierzyc ze moje dzieci do grzecznych nie naleza

Ja sama nie wiem jak daje rade ze wszystkim

Czasami sie wylaczam i mam wszystko gdzies a czasmi ponosi mnie taki wnerw ze szok,ale ogolnie jakos daje rade
Ide myc moim potworkom zeby i sprobuje polozyc chociaz dziewczynki
Natalineczka555
kocham kochać :)
ojjjjjjjjjjjjjjjjj!!!właśnie m zadzwonił z "druzgoczącą" wiadomościanaprawa laptopa potrwa co najmniej 3 tygodnie
padła płyta główna, ale się wkurzyłam
mogę do Was zajrzeć tylko w godzinach pracy a wtedy nikogo praktycznie nie ma:-
-
-
-( nie zapominajcie o mnie:-(
będziemy pamietać

Ja Ciebie chyba nie mam na NK
ja też nie mogę zdjatek obejrzeć

wózio fajny, tylko kolor taki nijakidostałam pościel:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
CONECO V3 PIERRE CARDIN SZARY - BCM - KOMPLET (712962998) - Aukcje internetowe Allegro

ja osobiście wole żywsze kolory

kochana dałaś czaduKochani wróciłam od burmistrza.
Wydaje mi się,że jednak go przekonałam.
Wymyśliłam jeszcze swoje argumenty,które go chyba położyły ,bo widziałam,że naprawdę się przejął.
Opowiedziałam mu troszkę od strony własnej i medycznej jak ja to widzę i jakie mogą być zagrożenia i konsekwencje ze zmiany szkoły.
Chciał się dowiedzieć to mu powiedziałam:
1.Kuba nie lubi a wręcz nienawidzi jeździc autobusem,więc dla nas droga do szkoły to męka będzie(wyzywanie ludzi w autobusie,bieganie,skakanie,krzyk,płacz)
2.Po takiej podróży dziecko jest zmęczone i podenerwowane.Na wyciszenie po takiej akcji obcej osobie będzie potrzeba z godzinę czasu.
A co z zajęciami w tym czasie dla innych dzieci?
Burmistrz nie potrafił odpowiedzieć
3.Do tej szkoły ja Kubusia przygotowywałam już od 2 lat.
Chodził do tej szkoły na Klaudii akademie,poznawał ludzi,nauczycieli,sale ,świetlicę.
I zapytałam czy wie,że dziecko z Aspergerem rzucone na inny grunt niż przygotowany wcześniej niesie za sobą możliwe konsekwencje w postaci regresu rozwoju.
Co za tym idzie nastąpi cofnięcie jego umiejętności i ja wtedy już bez żadnych ogródek oskarżę ich za obecny stan zdrowia mojego dziecka i wystąpię o odszkodowanie za szkody moralne i opłatę rehabilitacji i terapii.
4.Kuba wymaga pracy prawie zupełnej indywidualnej z nauczycielem ,więc normalna klasa integracyjna nie spełnia tych funkcji.
5.Kuba wymaga nauczyciela bardziej błyskotliwego niż on sam,żeby go potrafił okiełznać,intelektualnie(gadatliwość nie na temat ,ale bardzo szczegółowo i konkretnie),szybkościowo (uciekanie z miejsca przebywania)i społecznie (wyłaczenia z rzeczywistości w niedogodnych warunkach).
6.Jeśli nie ma możliwości ,by młody chodził do tej szkoły to ja występuję o skierowanie na nauczanie indywidualne w domu,które Kubuś od psychiatry dostanie prawie automatycznie.
7.Jak mu opisałam,co Kubuś przeszedł w dzieciństwie i jak go z tego wyprowadziłam i powiedziałam,że stanę na uszach ,żeby młody nie chodził do tej szkoły ,bo mi ona nie odpowiada to wymiękł i powiedział,że jeśli to by od Niego tylko zależało,to klasa by powstała już dziś.
A na koniec powiedział,że mnie podziwia za wytrwałość i upór i wie,że ze mną nie będzie tak łatwo.
A to odpowiedział Burmistrz :
Na jutro mam napisać pismo w mojej sprawie,by na czwartek na zebranie Rady Miasta burmistrz miał się na czym posiłkować.
Rozmawiałam w tej sprawie z dyrektorką szkoły i jutro o 8 rano dyrektorka będzie czekała u siebie w szkole.
Powiedziała,że razem napiszemy to pismo.;-)
To tyle z mojego małego Placu Boju
Już wiem ,że wygram![]()

jak cos trzeba będzie załatwiać to Cię ze sobą zabiorę

mmmmmmmmmm ;-);-);-);-)prosze a to moje foto tylko sie nie smiac
jaka lasencja

niestety mój czarek nie miał kolekCzesc dziewcyzny! Ja z mam z irlandii do Was zawitalam.Moj maly ma 3tygodnie i cierpi z powodu kolek.Karmie piersia. Chcialam Was zapytac czy macie jakies sposoby na koli? Suszarka, noszenie, masowanie brzuszka i kropelki-nic nie pomaga.Moze powinnam cos jesc by Mu ulzyc?

a może raczej czegos jeśc NIE powinnaś

moze zrezygnuj z jakichs rzeczy???
jak twoja dietka na cycu

witajcie kochane!!!
świstak powrócił

pierwszy dzien pracy za soba, kregoslup mnie boli jak cholera, nic innego tylko kregoslup

dzis odebrałam wypis ze szpitala, byłam w siódmym

przeczytałam wypis i zachciało mi się wyć

za dwa tyg mam sie zgłosić po wynik his.pat. i pozniej z tym wynikiem do lekarza

co to za badanie???
to badanie w kierunku komórek nowotworowych.ojjjjjjjjjjjjjjjjj!!!
będziemy pamietać
ja też nie mogę zdjatek obejrzeć
wózio fajny, tylko kolor taki nijaki
ja osobiście wole żywsze kolory
kochana dałaś czadu
jak cos trzeba będzie załatwiać to Cię ze sobą zabiorę
mmmmmmmmmm ;-);-);-);-)
jaka lasencja
niestety mój czarek nie miał kolek
a może raczej czegos jeśc NIE powinnaś
moze zrezygnuj z jakichs rzeczy???
jak twoja dietka na cycu
witajcie kochane!!!
świstak powrócił
pierwszy dzien pracy za soba, kregoslup mnie boli jak cholera, nic innego tylko kregoslup
dzis odebrałam wypis ze szpitala, byłam w siódmymtyg ciąży
przeczytałam wypis i zachciało mi się wyć
za dwa tyg mam sie zgłosić po wynik his.pat. i pozniej z tym wynikiem do lekarza
co to za badanie???
Obowiązkowe przy każdym zabiegu od jakiegoś czasu.
Bardzo mi przykro z powody ciąży,ale jak już pisałam wcześniej ,widocznie była za słaba by przetrwać.
Lepiej teraz niż potem ,jakby ciąza była większa.
W tym wieku ciażowym ciąża nie obumiera bez przyczyny.
A pamietasz może czy czegoś nie dźwignełaś? nie przenosiłaś?
Jakby co to służe pomocą w cięzkich sprawach urzędowych.

Natalineczka555
kocham kochać :)
kochana ostatnimi czasy jedyna rzeczą którą dźwigam jest moj synekto badanie w kierunku komórek nowotworowych.
Obowiązkowe przy każdym zabiegu od jakiegoś czasu.
Bardzo mi przykro z powody ciąży,ale jak już pisałam wcześniej ,widocznie była za słaba by przetrwać.
Lepiej teraz niż potem ,jakby ciąza była większa.
W tym wieku ciażowym ciąża nie obumiera bez przyczyny.
A pamietasz może czy czegoś nie dźwignełaś? nie przenosiłaś?
Jakby co to służe pomocą w cięzkich sprawach urzędowych.![]()
nic takiego nie dzwigalam tym bardziej ze meza mialam obok

Uff, dotarłam;-)

W nocy Zuzia marudziła dałam jej nurofen i spała potem, rano miała juz goraczkę 38,2 i patrze a tu dolna trójka sie przebiła
:-)potem w dzień ok. O 21 zasnęła i obudziła sie z płaczem o 22,30 wzięłam ja na ręće a ona tak zaczęła wymiotować jak nigdy normalnie myślaam że się zaksztusi
Potem 40 min płakała i krzyczała na zmianę i strasznie zgrzytała ząbkami. W końcu zasnęła. Nie wiem czy wymioty są normalne przy zabkowaniu bo do tej pory nie wymiotowała????
. A ma spuchnięte dziąsło.
Na pogrzebie ryczałam jak wół. Moja Mama była na tabletach
A mój brat ma jutro komis z angielskiego
Skończył(???) druga klase gimnazjum. Nie wiem jak to będzie ale nauczyciele wiedza o Tacie bo była jego klasa na pogrzebie. Może warunkowo go przepuszcza
Idę się położyć bo Zuzia się kręci. Dobranoc
To może rzeczywiście zęby bo wcześniej nie było tak źlemoze zęby rzeczywiście
trójki ponoć najgorsze![]()

Super:-):-):-)prosze a to moje foto tylko sie nie smiac
W nocy Zuzia marudziła dałam jej nurofen i spała potem, rano miała juz goraczkę 38,2 i patrze a tu dolna trójka sie przebiła

Potem 40 min płakała i krzyczała na zmianę i strasznie zgrzytała ząbkami. W końcu zasnęła. Nie wiem czy wymioty są normalne przy zabkowaniu bo do tej pory nie wymiotowała????

Na pogrzebie ryczałam jak wół. Moja Mama była na tabletach

Idę się położyć bo Zuzia się kręci. Dobranoc
Natalineczka wiesz,a może przyczyną był niedobór progesteronu?
Jak go jest za mało to ciaza właśnie obumiera.
Ja tak miałam najprawdopodobniej przy pierwszym poronieniu.
Przy ciązy z Kubusiem od razu przy najmniejszych dolegliwościach leżałam w łózku i byłam ustawiona na lekach na podtrzymanie .Duphaston.a
W skrócie jest o tym tutaj:
Krwawienie we wczesnej fazie ciąży - BabyBoom
i tutaj
Re: najwcześniejsze objawy poronienia - jakie - W oczekiwaniu - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Jak go jest za mało to ciaza właśnie obumiera.
Ja tak miałam najprawdopodobniej przy pierwszym poronieniu.
Przy ciązy z Kubusiem od razu przy najmniejszych dolegliwościach leżałam w łózku i byłam ustawiona na lekach na podtrzymanie .Duphaston.a
W skrócie jest o tym tutaj:
Krwawienie we wczesnej fazie ciąży - BabyBoom
i tutaj
Re: najwcześniejsze objawy poronienia - jakie - W oczekiwaniu - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
reklama
Podziel się: