reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

:-D:-D:-D Dziewczyny ale My mamy z tymi chłopami.

Ja swego czasu sama skręciłam połowę mebli, w tym szafe trzydrzwiową bo już nie mogłam patrzeć jak wszystko leży i tylko przeszkadza.
A na balkonie powiesiłam suszarke taką rozciąganą na kołkach rozporowych. Ogólnie malowanie, wkrętarki, wiertarki to dla mnie już chleb powszedni. A myslałam że padne ze śmiechu jak zobaczyłam że na ścianie wisi obrazek który odpadł bo był przyklejony na taśme dwustronną klejącą. Gwoździa nawet mu się wbić nie chciało.

a myślisz,że u mnie kto robi remonty??
bo "ja mam cierpliwość" dlatego wszystko robię lepiej:tak:
jestem w ciąży a przy remoncie ruszałam się trzy razy szybciej od męża:-)

reklama
poprasować by mi trochę na nasz jutrzejszy wyjazd, a tak mi się nie chce :-( nienawidzę się pakować, zawsze czegoś zapomnę...
i dalej nie wiem w czym iść na tą imprezę weselną...

:-D:-D:-D Dziewczyny ale My mamy z tymi chłopami.

Ja swego czasu sama skręciłam połowę mebli, w tym szafe trzydrzwiową bo już nie mogłam patrzeć jak wszystko leży i tylko przeszkadza.
A na balkonie powiesiłam suszarke taką rozciąganą na kołkach rozporowych. Ogólnie malowanie, wkrętarki, wiertarki to dla mnie już chleb powszedni. A myslałam że padne ze śmiechu jak zobaczyłam że na ścianie wisi obrazek który odpadł bo był przyklejony na taśme dwustronną klejącą. Gwoździa nawet mu się wbić nie chciało.

ja tak mialam z tata ... a moj maz za punkt honoru sobie bierze to ze takie robotki sa dla mniego ... jak chce go zawstydzic to sie sama za to biore :D

reklama
ja do tej pory wydałam 2,80zł.. na glukoze ;D
bo tak to chodze państwowo..
a kontakt z ginem mam cały czas telefoniczny . a w nagłych przypadkach moge prywatnie śmignąć..; )
zazdoszcze:) ja jak w kwietniu zadzwonilam do swojej przychodzi to chcieli mnie umowic na czerwiec wiec wybralam droge prywatna...

Do góry