Mam tak i ja. Myslalam, ze to moj R taki ma temperament, ze nic nie moze od razu zrobic a tu widze, ze to powszechne. Ale szkoda mi go, bo naprawde, cokolwiek ma zrobic cierpi, szykuje sie, przebiera, relaksuje, umycie klatki schodowej (mi nie wolno! to meska praca!) to wyczyn godny zapisania w kalendarzu co najmniej. Do tego ja jestem w goracej wodzie kapana i wszystko chce od razu, wiec na tym tle troche cierpimy obojeja tak mialam z tata ... a moj maz za punkt honoru sobie bierze to ze takie robotki sa dla mniego ... jak chce go zawstydzic to sie sama za to biore![]()
reklama
Chérie
Mama Danielka
dziwne ze tak dlugo duphaston bierzeecie ... ale ja lekarzem nie jestem ... co do witamin to teraz tym bardziej sa potrzebne zeby maluchowi nic nie brakowalo ... moj mi kazal przez cala ciaze brac i w czasie karmienia
nie wiem czy takie dziwne z tym duphastonem, wolę wydać te 140 zł na ten lek i być spokojniejsza. a co do witamin to mi powiedział, że skoro wyniki badań mam rewelacyjne, to nie widzi potrzeby brania witamin w tabletkach tylko zwiększyć liczbę warzyw i owoców w diecie, a przy karmieniu wrócić znów do tych w tabletkach... co lekarz to inne metody.
kopciuszek2107
Fanka BB :)
ja mam nadzieję, że wreszcie mi odstawi duphaston i no-spę, a i nie wiem, czy dalej brać witaminy?
A czemu bierzesz jeszcze duphaston?Mi gin powiedzial ze jest on potrzebny tylko do 20 tyg,potem łozysko juz samo daje sobie rade

Ja na wizyty chodzilam na poczatku co dwa tygodnie,od 10 tyg co 3 tyg.
Wkoncu jutro ten dzien:-):-):-)
Moj synek to by6 chcial zebym jadla tylko czekolade:-)od wczoraj wieczora go nie czulam,zjadlam obiad-nic,polozylam sie-nic ,zjadlam czekoladki i zaraz zaczal kopac:-)on normalnie by chcial zebym jadla tylko czekolade ale przeciez po niej bede wygladala jak krowa

G
Georgina
Gość
Ja nie oszczędzam na dziecku. Chodzę prywatnie, 100zł to w gruncie rzeczy nie tak dużo (wcześniej chodziłam do ginki co brała 200-300zł, ale ciąż nie prowadzi - i dobrze bo wtedy owszem, zbankrutowałabymJejku dziewczyny ,strasznie duzo was kosztowal,lekarz i lekarstwa normalnie jestem w szoku.A przeciez jeszcze polowa przed nami.az strach pomyslec ile jaka kwota bedzie pod koniec.
![]()
G
Georgina
Gość
Co miesiąc. I za każdym usg oraz zdjęcia, prócz tego oczywiście wywiadzik o zdrówku, samopoczuciu oraz badanie na foteluDziewczyny a jak czesto chodzicie do lekarza?i czy za kazdym razem macie usg?

Chérie
Mama Danielka
A czemu bierzesz jeszcze duphaston?Mi gin powiedzial ze jest on potrzebny tylko do 20 tyg,potem łozysko juz samo daje sobie radetez bralam duphaston na podtrzymanie ciazy i gin kazal mi odstawic gdzies w 15 tyg,od tego czasu nic zlego sie nie dzieje.
no widzisz, Twoje łożysko daje radę a moje jest osłabione i robią się przestrzenie hipoechogene - dlatego dalej mam duphaston.
monika26i
Fanka BB :)
Wiadomo ze nikt na dziecku nie oszczedza(a przynajmnie nie chce) ,ale wiesz nie kazdego stac ,a to nie znaczy ,ze tan ktos oszczedza na dziecku.

reklama
G
Georgina
Gość
Ale ja też nie śpię na kasie. Po prostu jestem zdania, że lepiej więcej dać kasy a mieć pewność, że Cię ginek nie oleje a porządnie się Tobą zajmie. I tą pewność mam właśnie poprzez prywatnego gina. Państwowo oj bardzo różnie bywa.Wiadomo ze nikt na dziecku nie oszczedza(a przynajmnie nie chce) ,ale wiesz nie kazdego stac ,a to nie znaczy ,ze tan ktos oszczedza na dziecku.![]()