reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
tu duzo zalezy od lekarza bo znam lekarzy ktorzy na fundusz przyjmuja i sa rewelacyjni !!! nigdy nikogo nie olali i do wszystkich podchodza jak do ludzi
a znam konowlow /moglabym przynajmniej 2 przyklady przytoczyc z nazwiska/ ktorzy kasuja taka kaske ze glowa peka do tego kieruja na badania d innych lekarzy ktorzy im odpalaja dzialke od jego pacjetek!!! wizyta kosztuje min 150 zl plus usg dodatkowo a jak cos sie dzieje to gosc umywa rece i lasce ktora plamila w 18 tygodniu ciazy powiedzial ze to normalne !! po czym ta trafia na oddzial patologii z odklejajacym sie lozyskiem !!!!

jak widac nie ma w tym temacie regoly ... ja mojego lekarza nie zamienilabym nawet jak by mi za to mieli doplacac :) bo bardziej cenie sobie czlowieka niz wypasiony gabinet i pozycje w lekarskim swiatku :)
co do takiego konowoła ...
to naczytałam i nasłuchałam sie o dyrektorze z ginekologii w szpitalu w wodziu..
przyjmuje prywatnie za 100zł.. drugie tyle za usg które wykonuje w SZPITALU !!!! na szpitalnym sprzecie !!! i z tymi łożyskami i w ogóle to też się naczytałam..
a jak trafisz przy porodzie na niego .. i nie byłaś jego pacjentka to możesz sobie gwizdać pierdzić a on ma Cie gdzies.. !!
do tego jest na tyle bezczelny ze potrafi skomentowac Twojego gina prowadzacego .. oczywiscie bardzo 'subtelnie' ..zmiesza go z błotem..
to jest właśnie jeden z powodów przez który boję sie rodzić w tym szpitalu..

hahahahaha :-D:-D:-D:-D
ja się mojego też muszę prosić..
jedyne o co ich nie trzeba prosić a sami przychodzą to sex :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D Święta Racja :tak:

a myślisz,że u mnie kto robi remonty??
bo "ja mam cierpliwość" dlatego wszystko robię lepiej:tak:
jestem w ciąży a przy remoncie ruszałam się trzy razy szybciej od męża:-)
Hi hi hi, Mojemu wszystko zajmuje 3 razy więcej czasu niż mi. Jak trzeba ogarnąć mieszkanie to mi się zejdą np. 3 godzinki a jemu potrzeba całego dnia. Kiedyś powiedział że to przez że jest DOKŁADNIEJSZY (ściema niezła)

Ja chodzę co 4 tygodnie, miałam do tej pory 3 razy USG a następne zapowiedziane ok 32tygodnia.
Ja do szpitala też chodzę raz na 4 tygodnie, z usg tak samo - w sumie 4 na całą ciąże. Przy każdej wizycie badania krwi i moczu. No i za free badanka na tokso, grupa krwi, glukoza itp.

Ciekawa jestem co dziś wymyśli, obchodzimy 3 rocznicę, chyba pamięta:confused:, może mi się jakieś kwiatole dostaną?:-)
Wszystkiego Dobrego Kochana. Ciekawa jestem czy kwiatki będą. :-) Mój to zapomina wszystkie ważne daty (pamięć wybiórcza :-D)
Nieraz wydaje się że dobrze wyposażony gabinet to gwarancja dobrej opieki medycznej, ale czasem to niezła ściema, a lekarz niedouczony tyle że kasowny....
Do takiego trafiłam na początku ciąży prywatnie. Kase ciągnął chętnie ale taki naciągacz i tłumok że szok.

reklama
Do góry