reklama
monika26i
Fanka BB :)
Nie wiem ale mysle ze avent ,jest troche przereklamowany.A i wiedzcie ze wszystkie smoczki i butelki pakowane sa przez polakow hehe

monika26i
Poczytajcie sobie o zwiazku bpa,ktory maja butelki avent ,podobno szkodliwy i jak ogladam katalog mathercare to przy niektorych butelkach pisze ze sa bpa free "Toksyny w niemowlęcej butelce" - Nauka - Dziennik.pl
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Poczytajcie sobie o zwiazku bpa,ktory maja butelki avent ,podobno szkodliwy i jak ogladam katalog mathercare to przy niektorych butelkach pisze ze sa bpa free "Toksyny w niemowlęcej butelce" - Nauka - Dziennik.pl
ciekawy artykol ... ale ja nie zamierzam sprawdzac kazdego plastikowego czegos czy zawiera bpa czy miliony innych skladnikow ... ja sie zdecydowalam na dr brown i takie kupie ... czemu ... bo TAK
monika26i
Wiadomo ,to tylko ciekawostka.
monika26i
I akurat dr.brown sa BPA free:-)ciekawy artykol ... ale ja nie zamierzam sprawdzac kazdego plastikowego czegos czy zawiera bpa czy miliony innych skladnikow ... ja sie zdecydowalam na dr brown i takie kupie ... czemu ... bo TAK![]()
Chérie
Mama Danielka
a co myślicie o tym?
Smoczki do butelek imit. p. Tommee Tippe 0+ (714644110) - Aukcje internetowe Allegro
ponoć są świetne, szwagierki i przyjaciółki je chwalą.
Smoczki do butelek imit. p. Tommee Tippe 0+ (714644110) - Aukcje internetowe Allegro
ponoć są świetne, szwagierki i przyjaciółki je chwalą.
A
AnOoLa88
Gość
co do takiego konowoła ...tu duzo zalezy od lekarza bo znam lekarzy ktorzy na fundusz przyjmuja i sa rewelacyjni !!! nigdy nikogo nie olali i do wszystkich podchodza jak do ludzi
a znam konowlow /moglabym przynajmniej 2 przyklady przytoczyc z nazwiska/ ktorzy kasuja taka kaske ze glowa peka do tego kieruja na badania d innych lekarzy ktorzy im odpalaja dzialke od jego pacjetek!!! wizyta kosztuje min 150 zl plus usg dodatkowo a jak cos sie dzieje to gosc umywa rece i lasce ktora plamila w 18 tygodniu ciazy powiedzial ze to normalne !! po czym ta trafia na oddzial patologii z odklejajacym sie lozyskiem !!!!
jak widac nie ma w tym temacie regoly ... ja mojego lekarza nie zamienilabym nawet jak by mi za to mieli doplacacbo bardziej cenie sobie czlowieka niz wypasiony gabinet i pozycje w lekarskim swiatku
![]()
to naczytałam i nasłuchałam sie o dyrektorze z ginekologii w szpitalu w wodziu..
przyjmuje prywatnie za 100zł.. drugie tyle za usg które wykonuje w SZPITALU !!!! na szpitalnym sprzecie !!! i z tymi łożyskami i w ogóle to też się naczytałam..
a jak trafisz przy porodzie na niego .. i nie byłaś jego pacjentka to możesz sobie gwizdać pierdzić a on ma Cie gdzies.. !!
do tego jest na tyle bezczelny ze potrafi skomentowac Twojego gina prowadzacego .. oczywiscie bardzo 'subtelnie' ..zmiesza go z błotem..
to jest właśnie jeden z powodów przez który boję sie rodzić w tym szpitalu..
maggie_f
hahahahaha
ja się mojego też muszę prosić..
jedyne o co ich nie trzeba prosić a sami przychodzą to sex![]()

Hi hi hi, Mojemu wszystko zajmuje 3 razy więcej czasu niż mi. Jak trzeba ogarnąć mieszkanie to mi się zejdą np. 3 godzinki a jemu potrzeba całego dnia. Kiedyś powiedział że to przez że jest DOKŁADNIEJSZY (ściema niezła)a myślisz,że u mnie kto robi remonty??
bo "ja mam cierpliwość" dlatego wszystko robię lepiej
jestem w ciąży a przy remoncie ruszałam się trzy razy szybciej od męża:-)
Ja do szpitala też chodzę raz na 4 tygodnie, z usg tak samo - w sumie 4 na całą ciąże. Przy każdej wizycie badania krwi i moczu. No i za free badanka na tokso, grupa krwi, glukoza itp.Ja chodzę co 4 tygodnie, miałam do tej pory 3 razy USG a następne zapowiedziane ok 32tygodnia.
Wszystkiego Dobrego Kochana. Ciekawa jestem czy kwiatki będą. :-) Mój to zapomina wszystkie ważne daty (pamięć wybiórczaCiekawa jestem co dziś wymyśli, obchodzimy 3 rocznicę, chyba pamięta, może mi się jakieś kwiatole dostaną?:-)

Do takiego trafiłam na początku ciąży prywatnie. Kase ciągnął chętnie ale taki naciągacz i tłumok że szok.Nieraz wydaje się że dobrze wyposażony gabinet to gwarancja dobrej opieki medycznej, ale czasem to niezła ściema, a lekarz niedouczony tyle że kasowny....
reklama
Chérie
Mama Danielka