reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Co do laktatoru...
ja myślałam własnie o tym ręcznym z Aventu.. ale jeszcze nie wiem..
a podobno lepsze są reczne.. bo te automatyczne coś tam ;p
już nie pamietam co i wien gdzie o tym czytałam ;D

reklama
co do takiego konowoła ...
to naczytałam i nasłuchałam sie o dyrektorze z ginekologii w szpitalu w wodziu..
przyjmuje prywatnie za 100zł.. drugie tyle za usg które wykonuje w SZPITALU !!!! na szpitalnym sprzecie !!! i z tymi łożyskami i w ogóle to też się naczytałam..
a jak trafisz przy porodzie na niego .. i nie byłaś jego pacjentka to możesz sobie gwizdać pierdzić a on ma Cie gdzies.. !!
do tego jest na tyle bezczelny ze potrafi skomentowac Twojego gina prowadzacego .. oczywiscie bardzo 'subtelnie' ..zmiesza go z błotem..
to jest właśnie jeden z powodów przez który boję sie rodzić w tym szpitalu..

nie nazywamy po i imieniu/nazwisku a jak doskonale wiadomo o kogo chodzi :D anka STRACH SIE BAC !! ja znalam cene 150 ... moze ostatnio podrozalo :)

Ostatnia edycja:
nie nazywamy po i imieniu/nazwisku a jak doskonale wiadomo o kogo chodzi :D anka STRACH SIE BAC !!
no serio.. przez te nowinki o nim to ja mam uraz tam w ogóle iść..żeby zobaczyć co i jak a co dopiero rodzić.. ;|
mam ogromny problem z tym szpitalem.. bo biore tez pod uwage ze to zima wiec za daleko nie chce odjezdzac co w aucie nie zaczne rodzic ;D

Ja tez chyba kupie reczny,bo w sumie jest on najbardziej potrzebny ,zeby unormowac produkcje mleka(wiec nie za dlugo) ,ktorego moze byc na poczatku za duzo,i od czasu do czasu gdy sie gdzies wychodzi a dzidze zostawia np. z tatusiem :)

dobra Kochane, idę wreszcie prasować... tak mi się chce, jak cholera :baffled: jakiś film puszczę i może mi szybciej pójdzie.

Dziewczynki, nie nadrabiam was mam nadzieję, że wszystko OK.
Byłam na konsultacji na patologii ciąży.
Wszystko źle, szyjka się skraca, dziecko za małe ciśnienie za wysokie.
Mam kupe leków (p. zakrzepowe i na ciśnienie)
Mam iść do neurologa, hematologa i z opiniami wrócić za 2 tygodnie.
:-:)-:)-(
KAPA!!!!!!!!!

reklama
Dziewczynki, nie nadrabiam was mam nadzieję, że wszystko OK.
Byłam na konsultacji na patologii ciąży.
Wszystko źle, szyjka się skraca, dziecko za małe ciśnienie za wysokie.
Mam kupe leków (p. zakrzepowe i na ciśnienie)
Mam iść do neurologa, hematologa i z opiniami wrócić za 2 tygodnie.
:-:)-:)-(
KAPA!!!!!!!!!
Ojejku wspolczuje,trzymaj sie mocno ,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Trzymam kciuki

Do góry