Ja nie pomoge bo jak przestalam karmic to pokarmu od razu nie mialam juzDziewczyny jeszcze raz pytam o ten pokarm. Nie miałam a teraz znowu leci co jest. Małego nie dostawiam![]()

A duzo Tobie leci tego mleka??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie pomoge bo jak przestalam karmic to pokarmu od razu nie mialam juzDziewczyny jeszcze raz pytam o ten pokarm. Nie miałam a teraz znowu leci co jest. Małego nie dostawiam![]()
a kiedy przestałaś karmić małego?dawno?może chwilowy nawrót pokarmu?Dziewczyny jeszcze raz pytam o ten pokarm. Nie miałam a teraz znowu leci co jest. Małego nie dostawiam![]()
Agnes alantan dobry na wszystkoewentualnie zwykłym Tormentiolem posmaruj.
Dzięki za pochwały fotek.![]()
ale im reklame robisz nieładnieDwie znajome prosiły mnie żebym rozesłała ich linki z allegro. Najwięcej znajomych mam tutaj, może akurat wam się coś spodoba.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
W tym drugim są ciążówki ale nie tylko
Ja nie pomoge bo jak przestalam karmic to pokarmu od razu nie mialam juz
A duzo Tobie leci tego mleka??
Przy Sewerynie też tak miałam że od razu nie było i juz nie wruciło a teraz nie wiem muszę kończyć bo mąż stoi nademną jak kata kiedy przestałaś karmić małego?dawno?może chwilowy nawrót pokarmu?choć nie wiem czy to mozliwe
nie mam pojecia,bo mi jak zanikł to już się nie pojawił
pierwszy raz o czyms takim słyszę,przykro mi nie pomogę.spróbuj poszperać na necie może coś znajdziesz na ten temat
As Klaudia to normalnie skóra zdjeta z Ciebie,jak dwie krople wody,jak siostry a nie matka z córkąa Kubus jak zwykle słodziak
kochana zauwazyłam że mamy taki sam fotel do komputera![]()
Moi jeszcze nawet nie leza
Wlasnie sprzataja u mnie w pokoju o co mi napaskudzili;-)
AGNES
Fajnie ze udalo Ci sie tyle sprzedac![]()
Na pielgrzymce nikt nie wierzył,że my matka z córką.As Klaudia to normalnie skóra zdjeta z Ciebie,jak dwie krople wody,jak siostry a nie matka z córkąa Kubus jak zwykle słodziak
kochana zauwazyłam że mamy taki sam fotel do komputera![]()
Ja pokarm miałam jeszcze ponad miesiąc.Dziewczyny jeszcze raz pytam o ten pokarm. Nie miałam a teraz znowu leci co jest. Małego nie dostawiam![]()
Na pielgrzymce nikt nie wierzył,że my matka z córką.
Wszyscy zgodnie twierdzili,że my siostry.
Dziewczyny moja teściowa ma chyba atak trzustki.
Oby nie,ale atak tak właśnie wygląda.
Jak po lekach,które jej dałam przejdzie to znaczy,że się nie pomyliłam.
Trzymajcie kciuki,żeby jej przeszło ,bo ogromnie cierpi.
Nie może leżeć,siedzieć chodzić nic.
Normalnie chyba tylko usiąśc i płakać razem z Nią.![]()