agnes oplułam monitor jak to przeczytałam ale to musiało wyglądaĆWitam sie dziewczyny z rana :-):-):-):-)
witamy witamy,zagladaj często.powiedz nam cos więcej o sobie,wklej jakies zdjęcia swoje ,córeczki abysmy mogły Cie lepiej poznać
A wiec nie śpimy od 6.30.
Wczorajsza urodzinowa imprezka Klaudii sie udała,było bardzo wesoło
pogoda dopisała więc bylismy cały czas na ogródku.dzieciaki wariowały,Oliwka ma na koncie 2 gózy niestety,tak wariowali,biagali w koło domu że poderzali sie czołami,Olika m ana czole 2 odbite zęby Kacpra,był wielki krzyk,oboje ryczeli,Kacprowi z buzi krew leciała ale na szczęście tylko tak to się skończyło
Ja też narozrabiałam
siostra zuciła we mnie taka kulką ze sreberka a siedziała naprzeciwko mnie,chciałam jej odrzucić,zrobiłam zamach i rzuciłam w nią ylko jak sie zamachnełam to z ręki wyleciało mi nie tylko to sreberko ale i bransoletka z korali i ta bransoletka poleciała,trafiła w talerz który się zbił przy okazji i jak trafiła w talerz na którym lezał widelec to widelec został odbity i poleciał w stronę siostry.dobrze ze zdążyła sie odsunąć bo mogłoby to się źle skończyc niedaj Boże
ale wszyscy się przestraszyli bo nikt sie niespodziewał takiego rumoru i takiego rozwoju sytuacji,jeszcze teraz widze przerażenie w oczach siostry jak leciał w jej strone ten widelec![]()

dołączam się do życzeń dla patrysi kochana wszystkiego naj naj naj :****STO LAT STO LAT DLA PATRYSI W DNIU JEJ ŚWIĘTA.DUŻO ZDRÓWKA,SZCZĘŚCIA,MORZE MIŁOŚCI I RADOŚCI Z DZIECIACZKÓW,JUŻ NIEDŁUGO DWÓJKI
I ŻYCZĘ CI EKSPRESOWEGO I BEZBOLESNEGO PORODU:-):-):-):-):-) BUZIAKI KOCHANA :-):-):-):-):-)
moję dziecię dzisiaj oszalało od 3 do 5 nie spało tylko wyło (zęby)
przez weekend nie zaglądałam bo brak czasu wczoraj trochę wieczorkiem podczytałam co i jak:-)
moje dzieci dzisiaj wracają i cieszę się i myślę oooo matko już

we wrześniu mam mieć w pracy 2 wolne wekeendy normalnie jestem happy

dowikluś dopiero 26 grudnia twój mąż wraca w 2 dzień świąt

anabubka ty jedna kochana mnie wspomniałaś przez weekend bo wszyscy o mnie zapomnieli nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi:-

MH moja julka miała zatkany kanalik łzowy i oczko jej wiecznie ropiało masowałam zakrapiałam solą fizjologiczną i pani doktor poradziła mi żeby przed masażem zrobić okład na oko z herbaty albo świetlika jak się zrobi ciepły okład szybciej i łatwiej rozmaswać ten kanalik julka po miesiącu takich masazy nie miała już problemu a teraz nawet nie pamiętam któtr to było oko

a mnie czeka tona prasowania w tym stroje galowe mojej dziatwy