reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny czy wy też tak macie, że ryczycie z byle powodu? Mam już tego dość oczy jak królik, głowa mnie boli i w ogóle do dupy:no: Dobrze że jutro do pracy może będę miała czym się zająć.
Pasibrzuch olej wszystkich i na L4. Ja w pracy jeszcze nie powiedziałam że jestem w ciąży, ale muszę to w tym tygodniu zrobić. brrrrr Boję się

Ja nie mam,na poczatku ciazy bylam troszke nadwrazliwa ale to szybko minelo.

reklama
Dziewczyny czy wy też tak macie, że ryczycie z byle powodu? Mam już tego dość oczy jak królik, głowa mnie boli i w ogóle do dupy:no: Dobrze że jutro do pracy może będę miała czym się zająć.
Pasibrzuch olej wszystkich i na L4. Ja w pracy jeszcze nie powiedziałam że jestem w ciąży, ale muszę to w tym tygodniu zrobić. brrrrr Boję się
Nie powiedziałaś w pracy że jesteś w ciąży ???? i nikt się nie zorientował jeszcze ??

no nie mój M ma zachcianki ciążowe!!!! w sklepie szaleje od półki do półki, co chwilę jest głodny a teraz dzwonił, żeby mu kupić banany, bo chce kopiec kreta!:-D:-D:-D i kto tu jest w ciąży!:cool2::-D

yol_a jeszcze nie powiedziałaś? i nic nie zauważyli? a brzusio? ;)

Dorciaa heh moj G. tez ma zachcianki, a malo tego dzis w nocy jak wstawalam siusiu to sie przebudzil, spytal mnie gdzie ide, a ja ze sisiu. Rano okazalo sie, ze jakbym mu powiedziala, ze jestem glodna i ide cos zjesc to on tez by poszedl, bo byl glodny buahahaha:cool2::rofl2:

a ja myślałam, że mi już to sikanie przeszło a tu niespodzianka, bo mieliśmy serduszkować, a ja dosłownie co 4-5minut latałam sikać chyba z 10 razy, hehe nie zdążyliśmy się pocałaować a ja już w łazience, ale przetrwał to, można powiedzieć, że to był stosunek przerywany:cool2::-D

yol_a ja nie miałam tak, że ryczałam z byle powody - ja ryczałam bez powodu, a mój mąż bał się na początku, że cos się stało. Później tylko przytulał i o nic nie pytał bo wiedział że nie ma o co:tak:
A macie humory ?? czepiacie się swoich mężczyzn bez powodu ??
Ja miałam na samym początku teraz już jestem oazą spokoju ...prawie;-)

Nie mam humorow,nie czepiam sie meza bo nie mam powodu;-)A jak wstaje lewa noga,co sie zdarza i bez ciazy to od razu uprzedzam,ze dzis mam podly dzien i lepiej sie nie bede odzywac.Moj maz stosuje te sama metode,dzieki czemu w naszym domu klotnie to prawdziwa rzadkosc.A jak czuje ,ze zaraz mnie rozniesie to ide z psem na dluuuugi spacer albo wyrabiam ciasto,albo szoruje wanne,albo znajduje sobie jakies inne zajecie;-)

a ja myślałam, że mi już to sikanie przeszło a tu niespodzianka, bo mieliśmy serduszkować, a ja dosłownie co 4-5minut latałam sikać chyba z 10 razy, hehe nie zdążyliśmy się pocałaować a ja już w łazience, ale przetrwał to, można powiedzieć, że to był stosunek przerywany:cool2::-D

hehe dobre:-)
to sikanie to nie wiem czy przechodzi. U mnie jest tak samo czesto jak bylo na poczatku. Czasem ledwo co spodnie podciagne i spuszcze wode, a juz mi sie ponownie chce :szok:

Wiecie co dziewczyny:-)ja tak wchodze teraz np.na wrześniówki i czytam sobie posty i patrze czy któraś nie idzie na porodówke lub już z niej przyszła itp.albo na lipcówkach mają fajnie w osobnym watku opisane porody co tak czytam sobie i się zastanawiam jak to bedzie u mnie jakie pierwsze oznaki kiedy czy już w grudniu a może styczeń jak termin pokazuje mój itd.;-)może to głupie ale hehe ja tak czytajac czekam tez na swoje dni zbliżające się porodu:-ptak czy siak to tylko jeszcze u mnie 4.5 miesiąca co szybko czas leci jeszcze troche i będą święta w tedy to będe wyczekiwała porodu:-)

Ja nie wiem czy dziś ryczałam z byle powodu - dla mnie to był powod :szok: Może w ciązy wyolbrzymiamy ? Nie wiem... może mnie się wydaje, że jestem w jakimś "special time" a dla otoczenia co tam... za różnica - dowalić i już :szok:
Na szczęście nie dołują mnie najbliżsi a resztę mozna unikać - przynajmniej postaram sie mocno unikać.

Dziewczyny dzieki za rady z meliska, zaraz pojadę kupić i ... czekoladę też:-) a nawet lody czekoladowe - kurde bele... sobie nakupie :-)

reklama
A ja mam ochote na dużą jogobelle bananowa :-pno ale nie moge dostać jej:eek:w sumie rzadko kiedy mogłam dostać taki smak jogobellki a dlaczego nie wiem bezsensu:confused2:

Do góry