reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

:D tak tak, to ja z podkarpacia :)))))
jedyne tu w okręgu jest w Przemyślu, mam tam niecałe 40 km :] kosztuje 150 zeta, ale co tam - ja chce to !! i to już :p

a Ty skąd ? może też z okolic ?

jeszcze jest w Rzeszowie w Pro Familli. tylko nie wiem jaki tam jego koszt, muszę się poorientować. a w Przemyślu to w Artromedzie?
ja jestem z Krosna.

reklama
jeszcze jest w Rzeszowie w Pro Familli. tylko nie wiem jaki tam jego koszt, muszę się poorientować. a w Przemyślu to w Artromedzie?
ja jestem z Krosna.

do Rzeszowa mam dalej niż do Przemyśla. Pewnie też gdzieś tyle kosztuje tu i tam, ja już jestem na jutro ustawiona, już raz musiałam odwołać bo akurat w szpitalu byłam to sie nie dało :] a chce to zrobić bo jak byłam ostatnio na wizycie u mojego doktorka..to jakoś tak szybko zrobił, zmierzył głowe, brzuszek, jedną kość i do widzenia.. nie wiem nawet ile mały waży, no i chce z drugiego niezależnego źródła się upewnić że wszystko ok i że na serio mam faceta :)

a ja się ze śląska przeniosłam na podkarpacie, wszyscy sie dziwią bo zazwyczaj uciekają stąd :] ale mnie się podoba, przynajmniej nie mieszkam już w bloku bleee :]

dokładnie, mieszkanie w bloku było dla mnie uciążliwe. no nic, poorientuję się jak to cenowo wychodzi (wliczając dojazdy, bo ja z kolei mam dalej do Przemyśla) i się umówię. Ty długo czekałaś?

odnosnie akcji odmienny stan, odmienne traktowanie.
Wlasnie wrocilam z mojego przyblokowego marketu, przedemna w kolejce z 20 osob, kolejka przez caly sklep, ale pan przedemna na sile kazal mi isc do kasy pierwszej ;)
Generalnie Łodzi jesli chodzi o komunikacje miejska sa wydzielone specjalne miejsca siedzace dla kobiet w ciazy i w sumie nie spotkalam sie zeby mi ktos nie chcial ustapic miejsca.
I bardzo podobaja mi sie kasy pierwszenstwa, ale widzialam tylko w Carrefourze. I jeszcze ide z moiim B i z tym brzuchem do tej kasy a tam kolejka jak w normalnej kasie, ale "zwyklych" ludzi, wiec sie dopycham na poczatek a pani przede mna z na oko 12-ltnim chlopcem, ze ona z malym dzieckiem
A dziewczyny jak tam u Was z badaniem na HIV? zlecal wam je lekarz? Bo ja mialam zrobic zaraz po pierwszej wizycie.

dokładnie, mieszkanie w bloku było dla mnie uciążliwe. no nic, poorientuję się jak to cenowo wychodzi (wliczając dojazdy, bo ja z kolei mam dalej do Przemyśla) i się umówię. Ty długo czekałaś?

niee, wogóle nie czekałam :) tzn w Artromedzie robią te usg we wtorki, więc np jak dzwonisz dzisiaj i jest wolne-to Cię na jutro zapisują :) max tydzień później.
tu jest link do nich Pracownia USG - Cennik - Artromed - Centrum Medyczne Przemyśl
tylko że w cenniku pisze 120 zeta, a mnie baba powiedziała 150 - ale mówiła że to już z nagraniem dvd to może to 120 zł jest bez nagrania, nie wiem, jutro sie dowiem :] i opiszę wrażenia :D

niee, wogóle nie czekałam :) tzn w Artromedzie robią te usg we wtorki, więc np jak dzwonisz dzisiaj i jest wolne-to Cię na jutro zapisują :) max tydzień później.
tu jest link do nich Pracownia USG - Cennik - Artromed - Centrum Medyczne Przemyśl
tylko że w cenniku pisze 120 zeta, a mnie baba powiedziała 150 - ale mówiła że to już z nagraniem dvd to może to 120 zł jest bez nagrania, nie wiem, jutro sie dowiem :] i opiszę wrażenia :D

no koniecznie musisz mi zdać relację :tak: trzymam kciuki.

reklama
Do góry