reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
W Katowicach sa prawdziwe

dobra ja spadam na sniadanko bo moj wlasnie wszedl

dobra ja spadam na sniadanko bo moj wlasnie wszedl

luna665
Mama grudniowa 2007
Malinka, no wierz mi , że gdybys tak kilkadziesiąt kilasów bliżej mieszkała, to wody w kranie by Ci brakło, hihikochana to zapraszam do mnie wietrznie mokro i do tego kałuże wielkości bajorato jak wadasz???bo wodę na kawę nastawiam
![]()
dracena - Grafika Google Które?info dla fane kwiatów: wczoraj w Biedronce kupiłam za 8.99 zł ładną dracenę w doniczce i super wygląda na parapecie w kuchnidzisiaj pojadę chyba po drugą za resztki z portfela
bo strasznie by pasowały dwie
Bombowe te papryczki, ja do castoramy mam za daleko ( u nas nie ma) ale widziałam te sliczności po 27zł.agunia a w cactoramie są fajne takie małe papryczki ja ma 2 doniczki jedną czerwono -żółtą drugą zielono -żółtą papryczki kwitną non top a mam je już z pół roku do sosu bajka jakie pikantne a koszt 6 zł![]()
Na sernik tez bym się wprosiła, kurcze, ze my tak daleko wszystkie od siebie, co niektóre tylko takie szczesciary, ech...Zrobilam wczoraj sernik na zimno wiec sie objemy
A wlasnie mi sie przypomnialo
Wczoraj moj jak wrocil to Laura juz spala
Moiw do mnie patrzac na nia
Zobacz Kochanie jak by bylo extra jak kolo Laury lezalby maly kinderek![]()
A co do małego kinderka, no ja byłabym za, pomyśl kochana, póżniej wszytsko z głowy juz bedziesz miała!!!
A my zaliczyłyśmy szybkie zakupki, spacerek i bujawka, mała teraz zasnęła, no to ja sie za sprzatanie jako takie wezme, albo i nie...jeszcze nie wiem...

agunia-ln
Fanka BB :)
LUNKAKawka i drzemka to dwa dobre pomysły co by sie za robote nie wziąść, hihihi Coś sobie wybiore, hihihi
A tam skorzystaj z obydwoch;-):-)

AGUNIA
Milego popoludnia:-)
reklama
medeuska
październikowa mama'09
a ja wlaśnei sie obudziłam
poprasowałam i o 9 sie połoyłam i dopiero teraz wstalam

jeszcze nieee
jeszcze za wczesnie..... za małe moje dzidzi
a tak wogóle to nie wiem jak duze jest teraz, bo mam dopiero 10tego wizyte...
a ostatni raz bylam 3 tyg temu czy jakos tak i wtedy miała 1600

poprasowałam i o 9 sie połoyłam i dopiero teraz wstalam

juz sobei wyobrazam te 22koncowka ciazy najgorsza.zacznij sie ruszac to moze Cie prztsanie wszytsko bolec
potancz troche:-)
ciesz sie zee to tylko 9 mieisecy a nie jak u slonia 22![]()

nieeeekochana znaczy się niedługo urodziszwszystkie tak przed porodem mają
![]()

a tak wogóle to nie wiem jak duze jest teraz, bo mam dopiero 10tego wizyte...

Podziel się: