reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Pati, więc tak:
wys obcasa 10 cm
wys cholewki 35 cm
obwód łydki od 30 do 36 cm
Firma Lasocki, wykańczane naturalną skórką. Mimo wysokiego obcasa sa bardzo wygdne, dlatego skusiłam się na nie, jednak kolana nie dają sie nabrac...
No tak dokładnie to ja tez trzymałam ja na kolanach, bo inej możiwości nie było z nią, żeby sama siedziała, ale na zajefajnym fotelu. za to co mnie teraz ukłuło to to, ze żadna z nich nie używa rękawiczek!
wys obcasa 10 cm
wys cholewki 35 cm
Firma Lasocki, wykańczane naturalną skórką. Mimo wysokiego obcasa sa bardzo wygdne, dlatego skusiłam się na nie, jednak kolana nie dają sie nabrac...
No tak dokładnie to ja tez trzymałam ja na kolanach, bo inej możiwości nie było z nią, żeby sama siedziała, ale na zajefajnym fotelu. za to co mnie teraz ukłuło to to, ze żadna z nich nie używa rękawiczek!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Acha,juz myslalam ze mala posadzili na fotelu samaNo tak dokładnie to ja tez trzymałam ja na kolanach, bo inej możiwości nie było z nią, żeby sama siedziała, ale na zajefajnym fotelu. za to co mnie teraz ukłuło to to, ze żadna z nich nie używa rękawiczek!

Ja juz teraz nawet nie pamietam czy ta kosmetyczka ,ktora przebijala uszka moim dziewczynkom miala rekawiczki czy nie

a Krawczyk magdaleny mojej wychowawczyni bardzo wymagjcaNie znam babki nazywa się Krawczyk,no nie zabłysła w pierwszy dzień szkoły...
Patrysia trzymamm kciukasy za kredyt
Malina zobaczysz ,że ona jeszcze was wszystkich sprzeda
Zaraz jadę do pracy po klucze ,jutro będę sama z rana ,jakie to dziwne,gdzie te tłumy żądnych ciasta i kawy klientów,Sylwia ma wolne....umowę nam przedłuzył bagatela o cały miesiąc ,śmiech na sali,ciekawe czy nas zostawi czy wypierniczy![]()

madziula to ja wpadnę bom kawy i ciasta spragniona i porobię za tłum

dowikluś dom otwarty prowadziszMy juz po obiadku i juz mam posprztaneOdwiedzil mnie braciszek i zalapal sie na obiad:-);-)Teraz mlodzi sobie rysuja wiec mam chwilunie
Kolo 18 planuje do mnie przyjechac kolezanka z blizniaczkami a teraz czekam na szwagra

Ksawuś to już zerówkowicz i wsio wie jak jest napisane do mycia głowy i kąpieli to tak to interpretujeJa też już jestem ,ciemno ,ale szybko już,dzieci do spania poszły,
Przyuważyłam Ksawiera jak wylewa sobie wielką kałużę szamponu na gąbkę ,teraz wiem czemu tak szybko sie im kończy,jak mi synek wytłumaczyłrzecież jest do głowy i do kąpieli
nie sprecyzowali na opakowaniu ,że nie jest do mycia ciała
Ja jutro wstaję po 5 do pracy ,2 dni laby dobiegły końca ,a były wspaniałe,idę sobie fartuch wyprasować,cosik obejrzeć w tv i lu,lu
Niebo u nas jasne ,a nasz pies ,który boi sie burzy zachowuje sie jakby ją słyszał,patrzy sie gdzieś w dal i chowa pod kamping,albo dobiega pod nogi,dziwne to ,bo nawet jeśli on coś słyszy w oddali ,to my ani czorta![]()

AS oj bidulko trzymaj się ceplutko kochana;-)też bym reklamację zrobiła.
widać,że już Cię wycisza nieco.
A ja mam doła chyba zwariuję.Dzisiejszy dzień mnie wykończył.
Do 3 w nocy siedziałam i kropelkowałam rybki.
wstałam o 7 ,potem szkoła.Zaraz przyszła bratowa z chrześniakiemi poszli dopiero jak ja po małego do szkoły szłam.
Odebrałam małego,po drodze zakupy,w domu obiad,w między czasie sprzątanie.
Na 17 byłam z kowalem umówiona na stajni jak wychodziłam z domu to teść dostał krwotoku z nosa.Oczywiście wróciłam i udzieliłam pomocy,podałam calcium itp.
Na stajnię się spóźniłam,ale jakoś poszło.Za konia jestem lżejsza o 120 zł .
Na szczęście Darek odebrał mnie ze stajni ,więc 1 spacerek 2 km mniej.:-)
W domu znów obiad Darkowi,potem z małym posiedziałam,bo tatuś coś innego w sypialni oglądał i teraz właśnie młody się kąpie.
Zaraz kolacja i do spania go wyekspediuję.;-):-)
Aha.Z teściową gorzej
nie dośc ,że woreczek i trzustka to teraz "coś" na nerce wykryli...
Właśnie pożarłam się z Klaudią...ona płacze....ja ..piszę z wściekłością...
mam dość...za dużo tego jak na 1 dzień
trzymam za was kciukiHej, ja spakowana na wyjazd do szpitala. Kurcze, martwie sie teraz bo najpierw mi powiedzieli że kontrast może byc podawany z miesięcznym min. odstepem a tu dopiero 2 tyg minęło. Mam nadzieje że w sobotę wyjdziemy. Bo ostatnio 2 dni mocz do badania pobierali i nie udało sie pigułom-a teraz kupiłam swoje woreczki i sama będę kleic;-)
Siostrze lekarka powiedziała że może kolki bo teoretycznie przy karmieniu piersia ich nie ma ale... Wogóle nie spi jej ani w dzień ani w nocy. Dzisiaj spała pare godzin w nocy to siorka w 7 niebie. Powiedziała jej że do 3 miesiecy tak może być. Ja tam bym się juz martwiła bo naprawdę tak ulewa że 6-7 razy dziennie ja przebiera :-(
Poprozę kiełbaskę spieczona i sałatkę:-):-):-) a DO TEGO PIWKO ZIMNE na stresa:-)
Kurcze to nieciekawie z Teściową -współczuję. I zdrówka dla Teściowej życzę;-)
Mam nadzieje że w sobote nas wypiszą. Rano Zuzia ma byc na czczo bez jedzenia wytrzyma ale bez piciaI po badaniu też trzeba odczekać z piciem
![]()

co to kochana są ciastka bomby??????Gdyby moi mieli kolki to tez bym nie jadla
Ale chyab sie juz przyzwyczaili jak bylam w ciazy,bo cala ciaze z Dominikiem bylam na coli i tych cistkach bomby a z mlodymi na fancie i red bullach
o on też historyk to jak mój pietruszka kocha historięNie no idę spać bo mój M mnie dobije zaraz. Myślałam że jakiś film poszuka w tv a on sobie włączył coś na history o legionistachaż mnie nerwy zaczynają łapać
![]()

kobieto o tej godziniewłaśnie wróciłam ze spaceru![]()

kochana znaczy się niedługo urodziszNo to dzisiaj pospałam błeehe- pól nocy sie obracałam z boku na bok budziłam sie co chwile
a teraz 5.30 juz sie obudzilam i koniec![]()

no kochana opowiadaj jak tam mężuś????Witam sie i ja nie mam za dużo czasu ale przy kawce wpadłam
oj ból zęba współczuję ....kochana pani powiedziała pedagog w szkole ż e 4 klasa jest najtrudniejszą w szkole bo dzieciakom ciężko się przestawć na taką ilość nauczycieli przedmiotów zupełnie inne wymaganiaWitam :-)
całą noc nie spałam bo mnie bolał ząb :-crazy: i teraz tez mnie boli a boję sie isc go wyrwac cholernika
Mąż pojechał złozyć dokumenty do rodzinnego bo ostatnio jak bylismy to było strasznie duzo ludzi
Dzieci w szkole oczywiscie nie obeszło sie bez grymasów szczególnie Wojtek Wczoraj przyszedł to nawet planu nie spisałł bo stwoerdzil ze pani nie dawałaja mu tłumacze ze teraz nie ma tak że dostaje na kartce tylko pani podaje
ręce opadają

dlatego ja julce tak wczśnie przebiłam te uszkaWitajcie babeczki :-):-):-):-):-)
nie wyspałam sie diśOliwka 2 razy budziła sie w nocy bo wołała siku i jakos potem usnąć nie mogła i marudziła a ja sie wkurzałam.
mamita rzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze aby mała wytrzymała bez jedzenia,abyscie szybko wróciły do domu i do nas
luna to dbrze że poprawili to z uszkami małej i oddali kasę,dobre i to,szkoda tylko ze mała musiałą 2 razy to przechodzic
ja bardzo chciałabym przebić uszy Oliwce ale nie da rady na raziebyłam juz z nia kilka razy i stale jest to samo,ryk,histeria,nawet kosmetyczna się do niej nie zblizy a ona nie chce nawet wejść do gabinetu
ostatnio kosmetyczna powiedziała że na razie zebym sobie odpuściła że ona jej nie ruszyżeby odczekac pare miesięcy,żałyje że nie przebiłam jej uszu przed roczkiem, w tedy nie byłaby świadoma a teraz dupa,nie da sobie i już
![]()

witam kochane

dzieci w szkole lało u nas rano i burza była więc szliśmy w ulewnym deszczu julkę musiałam w zerówce przebrac bo wszystko miała mokre ja jak wróciłam też byłam mokra do majtek

antoś spał dziś ładnie tylko raz się przebiudził ale teraz trochę inaczej go kładziemy tzn o 10-11 na ranną drzemkę potem o 16 na popołudniową a potem o 22 na nocny sen i obudził się dziś tylko o 3 na piciu i spał spokojnie do 7 rano

agunia-ln
Fanka BB :)
Hej, kawka się robi, zaległości prawie nadrobione ale roboty mam dzisiaj sporo więc niestety nie posiedzę z Wami za długo:-
-
-
-
-(

czuję się tak samo

jak dla mnie to za bardzo i za szybko, jak Ty dajesz radę

Ja wczoraj byłam z Misią u stomatologa, trzebabyło wyrwać kolejną czwórkę górną, mam nadzieję, ze to już koniec bo nie wiem jak byśmy to obie przeżyły po raz kolejny

wszystkie zęby są zdrowe a tylko górne czwórki jakieś słabe a przy jej wadzie serduszka nie mogły zostać:-(a przedwczoraj wypadła jej druga dolna jedynka
i teraz tak śmiesznie sepleni, a mówiła bardzo ładnie i wyraźnie, wszystkie sz, cz i nawet r.
zgadzam się z Tobą w 100%Czas za szybko leci i takie tempo to dla mnie za szybko.Głowa boli,osłabiona jestem i wszystko mnie wkurza.:-(

ależ Ty żyjesz intensywnieA ja mam doła chyba zwariuję.Dzisiejszy dzień mnie wykończył.
Do 3 w nocy siedziałam i kropelkowałam rybki.
wstałam o 7 ,potem szkoła.Zaraz przyszła bratowa z chrześniakiemi poszli dopiero jak ja po małego do szkoły szłam.
Odebrałam małego,po drodze zakupy,w domu obiad,w między czasie sprzątanie.
Na 17 byłam z kowalem umówiona na stajni jak wychodziłam z domu to teść dostał krwotoku z nosa.Oczywiście wróciłam i udzieliłam pomocy,podałam calcium itp.
Na stajnię się spóźniłam,ale jakoś poszło.Za konia jestem lżejsza o 120 zł .
Na szczęście Darek odebrał mnie ze stajni ,więc 1 spacerek 2 km mniej.:-)
W domu znów obiad Darkowi,potem z małym posiedziałam,bo tatuś coś innego w sypialni oglądał i teraz właśnie młody się kąpie.
Zaraz kolacja i do spania go wyekspediuję.;-):-)
Aha.Z teściową gorzej
nie dośc ,że woreczek i trzustka to teraz "coś" na nerce wykryli...
Właśnie pożarłam się z Klaudią...ona płacze....ja ..piszę z wściekłością...
mam dość...za dużo tego jak na 1 dzień

trzymam kciuki za Zuzię żeby wszystko poszło szybko i sprawnie, i szybciutko wracajcie do domkuHej, ja spakowana na wyjazd do szpitala. Kurcze, martwie sie teraz bo najpierw mi powiedzieli że kontrast może byc podawany z miesięcznym min. odstepem a tu dopiero 2 tyg minęło. Mam nadzieje że w sobotę wyjdziemy. Bo ostatnio 2 dni mocz do badania pobierali i nie udało sie pigułom-a teraz kupiłam swoje woreczki i sama będę kleic;-)

coś późny ten spacerwłaśnie wróciłam ze spaceru![]()

mężuś przyjechał to jesteś rozgrzeszonaWitam sie i ja nie mam za dużo czasu ale przy kawce wpadłam

a nie lepiej spróbować tego zęba uratować? ja mam taką dentystkę co potrafi praktycznie każdego zęba wyprowadzić, mojej mamie odbudowała całego a był tylko mały, ułamany i popsuty kawałeczekWitam :-)
całą noc nie spałam bo mnie bolał ząb :-crazy: i teraz tez mnie boli a boję sie isc go wyrwac cholernika
Mąż pojechał złozyć dokumenty do rodzinnego bo ostatnio jak bylismy to było strasznie duzo ludzi
Dzieci w szkole oczywiscie nie obeszło sie bez grymasów szczególnie Wojtek Wczoraj przyszedł to nawet planu nie spisałł bo stwoerdzil ze pani nie dawałaja mu tłumacze ze teraz nie ma tak że dostaje na kartce tylko pani podaje
ręce opadają

Ja wczoraj byłam z Misią u stomatologa, trzebabyło wyrwać kolejną czwórkę górną, mam nadzieję, ze to już koniec bo nie wiem jak byśmy to obie przeżyły po raz kolejny

no zrobilam sobie kawke i siedze...
na 11 jeszcze ostatnia kontrola u lekarza z Sewkiem....
a dzis maja dzwonic

bank jest od 10 buuuuuuuuu
to ile za nie chcesz 

no a Antos zasluguje na pochwale - chociaz jaks ie to mowi "nie chwal dnia przed zachodem slonca" wie c oby tak bylo dalej
a dzis maja dzwonic

superPati, więc tak:
wys obcasa 10 cm
wys cholewki 35 cm

nie zazdroszcze tej ulewy i wracanie w deszczuwitam kochane
dzieci w szkole lało u nas rano i burza była więc szliśmy w ulewnym deszczu julkę musiałam w zerówce przebrac bo wszystko miała mokre ja jak wróciłam też byłam mokra do majtekoby o południu było ładnie
antoś spał dziś ładnie tylko raz się przebiudził ale teraz trochę inaczej go kładziemy tzn o 10-11 na ranną drzemkę potem o 16 na popołudniową a potem o 22 na nocny sen i obudził się dziś tylko o 3 na piciu i spał spokojnie do 7 ranora
no to ja mam takiego speda że szok zrobić julce adamowi śniadanie picie śniadanie picie do szkoły obudzić dopilnować jak się ubrali dać antkowi śniadanko ubrać się ubrać ogarnąć i najpóźniej o 7.30 wyjść z domu
ale cieszę się że jest rano taka mobilizacja jakoś tak ułożony ten dzień lepiej
![]()

no a Antos zasluguje na pochwale - chociaz jaks ie to mowi "nie chwal dnia przed zachodem slonca" wie c oby tak bylo dalej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agunia a to ty do tej pracy poszłaś robić no coś ty oszalałaśHej, kawka się robi, zaległości prawie nadrobione ale roboty mam dzisiaj sporo więc niestety nie posiedzę z Wami za długo:--
-
-
-(
zgadzam się z Tobą w 100%czuję się tak samo
ależ Ty żyjesz intensywniejak dla mnie to za bardzo i za szybko, jak Ty dajesz radę
trzymam kciuki za Zuzię żeby wszystko poszło szybko i sprawnie, i szybciutko wracajcie do domku
coś późny ten spacer
mężuś przyjechał to jesteś rozgrzeszona
a nie lepiej spróbować tego zęba uratować? ja mam taką dentystkę co potrafi praktycznie każdego zęba wyprowadzić, mojej mamie odbudowała całego a był tylko mały, ułamany i popsuty kawałeczek
Ja wczoraj byłam z Misią u stomatologa, trzebabyło wyrwać kolejną czwórkę górną, mam nadzieję, ze to już koniec bo nie wiem jak byśmy to obie przeżyły po raz kolejnywszystkie zęby są zdrowe a tylko górne czwórki jakieś słabe a przy jej wadzie serduszka nie mogły zostać:-(a przedwczoraj wypadła jej druga dolna jedynka
i teraz tak śmiesznie sepleni, a mówiła bardzo ładnie i wyraźnie, wszystkie sz, cz i nawet r.

jak dziś samopoczucie kochana???
zadzwonią kochana nie tak z rana ale zadzwonią bedzie dobrzeno zrobilam sobie kawke i siedze...
a dzis maja dzwonic

no obsluguje nas jedna i ta sama babka a jej to jakby sie spieszylo wszystko z rana zawsze - raz zadzwonila po 14agunia a to ty do tej pracy poszłaś robić no coś ty oszalałaśty tam miałaś chodzić co by z nami na bb posiedzieć bo w domu nie dasz rady
zadzwonią kochana nie tak z rana ale zadzwonią bedzie dobrze![]()

kurcze mam nadzieje ze przyznaja bo wlasciciele non stop dzwonia i siw dopytuja....

agunia-ln
Fanka BB :)
malinka no ja Cię normalnie kocham miłością szaloną, zwariowaną i nieokiełznanąagunia a to ty do tej pracy poszłaś robić no coś ty oszalałaśty tam miałaś chodzić co by z nami na bb posiedzieć bo w domu nie dasz rady

reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
witam sie z ranka
Pogoda do niczego za oknem pada deszcz
Laura juz po sniadanku a mamusia nie
ide poczytac
Pogoda do niczego za oknem pada deszcz
Laura juz po sniadanku a mamusia nie

ide poczytac
Podziel się: