reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny nie macie litości ledwo co doczytałam a już muszę zmykać do zajęć z dzieciakami :-(jeszcze tylko obiadzik:tak:
Pasibrzuch w parcy to przecież prezes rządzi a nie kadrowa nie przejmuj się a skoro napisał maila to znaczy że jest ok
Kaja_10 ja siedzę jeszcze w szkole wyłacznie dla dzieci - dla nikogo więcej nie warto, chcociaż i one czasem dają w kość, hehe na razie żyją moją ciążą i bez przerwy pytają, co to będzie; dla mnie wszyscy są wyjątkowo mili, to dziwne, pewnie im zależy żebym do stycznia nie zniknęła na L4
Agniecha83 Asiax Ivi gratuluję synusia:-D
Moja kumpela na studiach w ciąży przytyła 40kg nam chyba to nie grozi:sorry:
Kawki na początku w ogóle nie piłam przez 4 miesiące, a teraz sporaczycznie puszczalską jak już naprawdę przysypiam
Asiowo jakie wieści od męża?trzymam kciuki:-)
zaparć, zgagi, mdłości, zawrotów głowy bólu brzucha nie mam
Sylwia100 i jak synuś po pierwszym dniu szkoły?:-)
Jeśli chodzi o wstawanie z łożka to jak połamaniec najpierw na bok podpieram się rękami i jakoś idzie:sorry:
Piwku mówię nie - raz wypiłam takie małe bezalkoholowe to myślałam, że w łazience będę spać tyle było sikania
Losek wyniki na pewno się poprawią nie martw się bierz tylko piguły:tak:
Beti81 gratuluję córci:-D
yol_a trzymam kciuki, a brzuszek jeszcze ci z nienacka tak wyskoczy że się zdziwisz ja po dwóch dniach jestem o 1,5kg większa:cool2:

Odebrałam wyniki morfologii, mój gin faszerował mnie końskimi dawkami żelastwa bo miałam 9,6 a teraz ma 13 jestem przeszczęśliwa!!!!:-D:-D:-D
U nas pada niemiłosiernie, ciemno jak w nocy, ale za to jest czym oddychać i chyba muszę kawki jakiejś poszukać!
Dzisiaj pracuje do 18, a po 19 zmykam na usg, ciągle o tym myślę i nie mogę wysiedzieć!!!!
a dzisiaj na wadze wybałuszyłam gały - w poniedziałek miała prawie 2kg mniej! a brzuszek mam już mega i to w przeciągu tygodnia!:-D

reklama
Odebrałam wyniki morfologii, mój gin faszerował mnie końskimi dawkami żelastwa bo miałam 9,6 a teraz ma 13 jestem przeszczęśliwa!!!!:-D:-D:-D
U nas pada niemiłosiernie, ciemno jak w nocy, ale za to jest czym oddychać i chyba muszę kawki jakiejś poszukać!
Dzisiaj pracuje do 18, a po 19 zmykam na usg, ciągle o tym myślę i nie mogę wysiedzieć!!!!
a dzisiaj na wadze wybałuszyłam gały - w poniedziałek miała prawie 2kg mniej! a brzuszek mam już mega i to w przeciągu tygodnia!:-D

Gratuluje dobrej morfologii...
U nas też leje.. i to strasznie. Grzmoty, błyski i wogóle...:szok: Ciemno też jak w nocy.

Czesc dziewczyny. Nie było mnie ok tygodnia i chyba nawet nie probuje nadrabiac strat..mialam komputer zepsuty a pozniej neta nie mialam.
Powiedzcie mi czy Wy tez miewacie bole brzucha? Bo mnie od wczoraj boli jakby zoladek ale tez na dole i sie troche przestraszylam.:szok: Myslalam ze mi przejdzie do dzisiaj a tu dalej.Dzisiaj w sumie bardziej na dole. Dzwonilam do gina i popoludniu na wizyte mam isc do niego ale chcialabym sie poradzic bo sie stresuje troche..

Moja kumpela na studiach w ciąży przytyła 40kg nam chyba to nie grozi:sorry:

Też mam koleżanke, która przed ciążą ważyła 48,a w 9-tym miesiącu 90 kg. Ale jej połowa z tego została do dziś.
Natomiast druga, przytyła w ciązy 30 kg, a dziś waży 52. Jak mi powiedziała ile ważyła w ciąży to jej nie wierzyłam, dopuki nie pokazała mi swojego zdjęcia.
Także każdy ma inaczej. Ja mam tylko cichą nadzieje, że nie będe w tej górnej granicy:-p;-)i po ciąży wróce do poprzednich wymiarów;-) ale tym będe martwić się później. Narazie staram się nie objadać i jeść zdrową i urozmaiconą zywność, ale różnie to wychodzi:sorry:;-):-p

Też mam koleżanke, która przed ciążą ważyła 48,a w 9-tym miesiącu 90 kg. Ale jej połowa z tego została do dziś.
Natomiast druga, przytyła w ciązy 30 kg, a dziś waży 52. Jak mi powiedziała ile ważyła w ciąży to jej nie wierzyłam, dopuki nie pokazała mi swojego zdjęcia.
Także każdy ma inaczej. Ja mam tylko cichą nadzieje, że nie będe w tej górnej granicy:-p;-)
ja też mam taka nadzieje i tłumacze sobie, że jesli teraz waze 6 kg wiecej niz przed ciaza to nie jest mozliwe zebym w ciagu 4 miesiecy przytyla jeszcze 20 albo i wiecej, czyli ponad 5 na miesiac

też tak sobie tłumacze, że jeśli +6 kg teraz w pierwszej połowie, to w drugiej połowie też +6 będzie :-D:-D:-D pomimo, że w drugiej połowie chyba szybciej przybiera się na wadze:sorry:

ja też mam taka nadzieje i tłumacze sobie, że jesli teraz waze 6 kg wiecej niz przed ciaza to nie jest mozliwe zebym w ciagu 4 miesiecy przytyla jeszcze 20 albo i wiecej, czyli ponad 5 na miesiac

A ja mysle, ze w ciazy wszystko jest mozliwe;-) i 20 kg spokojnie mozna przytyc do konca ciazy.
Zreszta doswiadczone kolezanki to moga potwierdzic.
Poza tym w ciazy zmienia sie totalnie gospodarka organizmu, takze nie mowmy hop dopoki nie przeskoczymy.
Moze raczej zamiast ze to jest niemozliwe przytyc 20 kg w ciagu 4 miesiecy powiedzmy, miejmy nadzieje, ze tyle nie przytyjemy ;-):cool2:

reklama
No ja też dużo czytałam opinii, ale też pytałam znajome, bo to nanjpewniejsza opinia bezpośrednia - u mnie wygrał fakt, że tylko na Żelaznej urodzę w wodzie, żaden inny w wawce tego nie praktykuje, potem dopiero wołomin, a to moje marzenie więc wybór był prosty. To wszystko zależy czego oczekujesz od szpitala i porodu:tak:
W totka też bym chętnie wygrała...ehh
Agagsm a skąd masz informacje o porodzie w wodzie na żelaznej - na ich stronie internetowej napisane jest że można skorzystać z wanny która jest w każdym pokoju, ale tylko w pierwszym i drugim etapie porodu , natomiast sam poród nie możne odbywać się w wannie, tak też mówi moja siostra, która rodziła półtora roku temu.:confused:

Do góry