reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
dziękuję dziewczyny za powitanie. też się zastanawiałam co z tym becikowym, bo trochę namieszali.
ewka84 samopoczucie mam dobre, mdliło mnie przez tydzień a od dwóch mam spokój. cieszymy sie z tego, że zostaniemy rodzicami.

dziewczyny mam takie pytanko jaka macie temperature teraz dalej podwyzszona,bo ja mam ostatnio caly czas 36.6,a naczytalam sie,ze musi byc kol 37 stopni...
z tego co ja wiem to temperatura musi sie tylko utrzymywac na poziomie wyzszych temperatur a nie dla każdego to oznacza to samo. u mnie np. temperatury wyższe zaczynaja sie od 36,36 25ff5a Ovulation Charts

Ewka, no uczymy się uczymy. Staram sie być dzielna. A ta w ogóle do tych pań co ciągle śpią, właśnie w książce przeczytałam, że to od hormonów jest.

Witam mamy kwietniowe;-) Piszę do Was ponieważ czuję, ze mam misję - chcę Was ostrzec przed kremem na rozstępy- z linii perfecta mama. Smarowałam się nim od 8tc regularnie , 2 razy dziennie. A to jedno wielkie oszustwo . W ciągu tygodnia stałam się zebrą - uda , piersi, brzuch od spodu(zajrzałam tam dziś lusterjkiem). Nie wiem czy tylko na mnie tak on zadziałał(a właściwie nie zadziałał). W każdym razie ja nie polecam.
Powodzenia:-)

I niestety nie jest tak kolorowo- ciąża podwyższonego ryzyka, okazało sie, że mam 2 komory w macicy i dzidzia jest w jednej z nicg- na razie wszystko jest ok ma ponad 2 cm i serduszko bije:) Ale obawiam się, że nie uda mi się donosić ciąży....:-(

hej dziewczyny, dwa dni mnie nie bylo i juz tak duzo napisane...i tyle sie wydarzylo u was, i tak nas tu duzo!!!
bardzo mnie wzruszyl post od Aneczki, :-(tak strasznie mi przykro, dokladnie wiem przez co teraz przechodzisz..i zadne slowa tu nie pomoga, trzeba czekac az czas wyleczy rany...

Aga22 dziś chyba nie jest dobry dzień :-( Najpierw czytam o Aneczce, teraz Ty piszesz że dzidzia zagrożona... Przykro mi, choć jeszcze nic nie jest przesądzone- będę trzymać kciuki za Ciebie i Maleństwo i oby jednak wszystko poszło pomyślnie!

Mnie za to dziś szefowa zaczęła wytykać moją ciążę i żądać zaświadczenia od lekarza, że jestem w ciąży itp. Grrr!!!:wściekła/y: Niech się wypcha swoim wytykaniem! Ja tam jestem szczęśliwa! Tylko mi humor zepsuła, zdenerwowała i było mi później cały dzień bardzo niedobrze :baffled: Teraz wreszcie w domciu i będę odpoczywać :tak:

reklama
Do góry