Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jest!!!! Zeberka jest, ale sie ukrywa. Paskuda mala juz mi cisnienie podnosi:-) Dzis na badaniu dopochwowym widzialam lebek Zeberki, zawiazki rak i nog i serducho, ktore walilo jak szalone. A jak pieknie brzmialo
Zeberka ma 8 tygodni i 2 dni - wedlug dzisiejszego badania. Mierzy sobie 1,8cm i serducho Zeberce bije jak szalone - gdy doktor zaczynala badanie bylo to 167 uderzen na minute, a po chwili nieco sie uspokoilo i spadlo na 164. Podczas USG zauwazylismy 3 niewielkie krwiaki (chyba tak sie to poprawnie po polsku nazywa), wiec mam juz wytlumaczenie niewielkich plamien, ktore mi sie co jakis czas pojawiaja. Oczywiscie mam duuuuuuuuuuuuzo odpoczywac. Juz mnie to odpoczywanie nudzi, ale dobrze ze nie musze plackiem lezec. Poza tym jest strasznie goraco i nic mi sie nie chce.z resztą cała ta regulacja jest chora, może jeszcze mi pani zza biurka określi ile razy dziennie mam robić siku? po prostu upokarzające...