reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja to juz nie wiem jaki wozek wybrac myslalam o implascie blizniaczym ale jak zobaczylam w komisie jaki jest waski to sie przerazilam, a w necie tak fajnie wyglada, ale ma 77cm szerokosci, teraz zastanawiam sie nad tym on jest szerszy ma 92cm szerokosci Jumper Duo 2w1 TAKO+ Parasol WYS.0 ZŁ-OD PRODUCEN (727264990) - Aukcje internetowe Allegro ale on w zadne drzwi nie wjedzie juz sama nie wiem, plus to ze sie foteliki w niego wpina...
A ta spacerowke w tym peg p... mozna ustawic inaczej niz tylko tak zeby jedno dziecko siedzialo za drugim, np twarzami do siebie?
Ale śliczny wózek:-)

reklama
Wiesz ja też się ostatnio zastanawiałam co on myśli jak tak daje czadu, dobre, czy coś ty mi dała, hallo jestem tutaj, zjedz coś leprzego matko :-D

A może: Daj więcej bo tak Cie skopie że pożałujesz? :-D:-D:-D

Dagmar - Słońce, coś widzę że ostatnio u Ciebie pod górkę, teraz jeszcze lekarz. Ale wierze że to się wszystko odwróci :tak:

wstawie foteczki napewno, :) ogólnie nie było najgorzej, wytrzymałam do 3 rano, a jak wróciliśmy to padłam na wyrko i spałam do 15 ;) na poprawinach juz o 22 się zmywaliśmy z mężem- nie chciałam się premęczać . Ale wytańczyłam się za wszystkie czasy, teraz do ońca tygodnia bęę wypoczywać po tych nieprzespanych nocach i stresch związanych z pogrzebem, itp
dziękuję za życzenia:*
Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życie, mnóstwo miłości i szczęścia:-)

reklama
Do góry