reklama
maggie_f
Fanka BB :)
To ma poprawić nasz stan. Pić można codziennie albo co drugi dzień. Powiedziała mi o tym taka znajoma 70-letnia babeczka. Popatrzyła na mnie i stwierdziła że blada jestem i spytała o morfologie. Ja mam wszystko w dolnych granicach a hemoglobina mi spada ciągle - teraz jest 10,1.ale to ma poprawić nasz stan czy ma poprawić tylko chwilowo wynik?
nowamagdak - ja biore właśnie magnez plus smaruje sobie na noc nogi albo veno żelem albo perfecta mama do nóg (poprawia krążenie). A pamiętsz co robić jak masz skurcz? Podciągaj stope do góry (za palce) - działa rewelacyjnie.

Ja też tak mam. Taki mięciutki to miałam tylko po wizycie w szpitalu i zastrzyku. Teraz jest taki jakby napięty ale dopóki macica się nie stawia to jest podobno ok.Cześć Laseczki, nawet nie próbuję nadrabiać bo ostatnio w domu tylko śpię. Babcia w szpitalu, dziadek sam w domu i tylko tak jeżdżę od jednego do drugiego.
Czy wy też macie napięte brzuszki mój się zrobił z lekka twardy ale nie wiem czy tak powinno być? nawet po nocy nie jest już miękki jak kiedyś, nie wiem czy to kwestia maluszka że jest większy i to jest normalne, 10-go mam wizytę u gin to zapytam.
Super że z maleństwem ok. Szkoda tylko tych niemiłych przeżyć.Witajciejak to dobrze że już po ślubie i po wszystkim..., ile mnie to nerwów i stresów kosztowało to lepiej nie gadać... najpierw pani co nam ciasta robiła dostała wylewu, na szczęście to nic groźnego, także za parę dni będzie w domu, ale na ostatni moment musieliśmy szukać kogoś innego, na szczęście się udało..., i jakby tego yło mało to w dzień wesela na 2 godz przed samym ślubem zginął w wypadku nasz dobry kolega...tak.że możecie się domyślać jakie głownie panowały nastroje na weselu..
dzisiaj był pogrzeb, i emocje trochę opadły.. Dobrze że maleństwo czuje się dobrze, na wczorajszym usg fikał koziołki,ładie rośnie, serducho dobrze bije, także jestem uspokojona.
A ja się właśnie wku..... Wkońcu podali Nam wysokość odszkodowania autka 3600 zł. Naprawa już Nas kosztowała 5000 zł. Dupki. Jak tak wogóle można. Ciekawe co teraz.
Pauluś89
Grudzień 2009
Ojjj gapa ze mnie przepraszam:-( wstawię jak najszybciej a mam tylko na nkSylwik to wstaw foteczki jakies z wesela, napewno slicznie wygladalas. No tylko nie tak jak Paulus cholera miala wstawic i co? figa
sylwik1987
Filipek
wstawie foteczki napewno,
ogólnie nie było najgorzej, wytrzymałam do 3 rano, a jak wróciliśmy to padłam na wyrko i spałam do 15
na poprawinach juz o 22 się zmywaliśmy z mężem- nie chciałam się premęczać . Ale wytańczyłam się za wszystkie czasy, teraz do ońca tygodnia bęę wypoczywać po tych nieprzespanych nocach i stresch związanych z pogrzebem, itp
dziękuję za życzenia:*
sylwik1987
Filipek
półki co mam zdjęcia też na nk więc możecie śmiało zajżeć- Sylwia Kielas (Dominiczak)
Juz sie pytalas wczesniej ...kazda z nas byla chyba zadowolona ,ja osobiscie bardzo polecam.A nie prawda jest to ze wiecej sie nie dowiesz niz przy zwyklym usg ...gdyz dowiadujesz sie tak naprawde wszystkiego ! MOje zdanieMACIE TE KSIAŻKI ??? Poporsze na e.maila: szym.mag@wp.pl .... dziewczyny napiszcie mi jak wrażenia po 3d/4d warto czy nie??? kusi mnie ale wszyscy mi odradzają i twierdzą, że i tak nic więcej się nie dowiem jak przyzwykłym usg a ponoć dużą kasę trzeba wydać ... co sądzicie ??/
najlepszegoWitajciejak to dobrze że już po ślubie i po wszystkim..., ile mnie to nerwów i stresów kosztowało to lepiej nie gadać... najpierw pani co nam ciasta robiła dostała wylewu, na szczęście to nic groźnego, także za parę dni będzie w domu, ale na ostatni moment musieliśmy szukać kogoś innego, na szczęście się udało..., i jakby tego yło mało to w dzień wesela na 2 godz przed samym ślubem zginął w wypadku nasz dobry kolega...tak.że możecie się domyślać jakie głownie panowały nastroje na weselu..
dzisiaj był pogrzeb, i emocje trochę opadły.. Dobrze że maleństwo czuje się dobrze, na wczorajszym usg fikał koziołki,ładie rośnie, serducho dobrze bije, także jestem uspokojona.
Pauluś89
Grudzień 2009
No to super ja też coś tak wytrzymałamwstawie foteczki napewno,ogólnie nie było najgorzej, wytrzymałam do 3 rano, a jak wróciliśmy to padłam na wyrko i spałam do 15
na poprawinach juz o 22 się zmywaliśmy z mężem- nie chciałam się premęczać . Ale wytańczyłam się za wszystkie czasy, teraz do ońca tygodnia bęę wypoczywać po tych nieprzespanych nocach i stresch związanych z pogrzebem, itp

nowamagdak
wiecej bierz tego magnezu
lekarz najpierw robi ci "zwykle" usg a potem przelacza na 4D, ja sobie zrobie co by se dzieciaczki poogladac, place i tak za normalne 200zł a do 4D musze 60zł doplacic wiec zbytniej roznicy juz mi to nie robi. a mysle zxe pewnie mowia Ci tak Ci ktorzy nie byli na tym USG![]()
200 zeta za zwykłe usg ?? ja u swojego doktorka co miesiąc płace 80zł i robi długie badanie..
reklama
nowamagdak
To ma poprawić nasz stan. Pić można codziennie albo co drugi dzień. Powiedziała mi o tym taka znajoma 70-letnia babeczka. Popatrzyła na mnie i stwierdziła że blada jestem i spytała o morfologie. Ja mam wszystko w dolnych granicach a hemoglobina mi spada ciągle - teraz jest 10,1.
nowamagdak - ja biore właśnie magnez plus smaruje sobie na noc nogi albo veno żelem albo perfecta mama do nóg (poprawia krążenie). A pamiętsz co robić jak masz skurcz? Podciągaj stope do góry (za palce) - działa rewelacyjnie.
.
Nie próbowałam! dzięki za radę, napewno spróbuję /pewnie dzisiaj mnie dopadnie, bo wczoraj był spokój../