reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja za to nie wyspana jak nie wiem..
oglądaliśmy se wczoraj z moim fajny film..
NIGHT TRAIN.. ;D
thriller ale skurczybyk świetny.. tzn mi się podobał.. a najbardziej moment jak kobieta ciachała faceta na kawałki.. wiecie głowa.. ręcę nogi.. ;D bo się do skrzyni nie mógł zmieścić:-D:-D:-D:-D

a mi się nie podobał ten film :-p w ogóle ciężko mi ostatnio dogodzić pod tym względem. mało fajnych filmów... albo ja zbyt wybredna :laugh2:

reklama
I ja się witam.
Po śniadanku już jestem i spać mi się chce:eek:
wyprawkę już prawie całą poprasowałam więc dzisiaj tylko małe sprzątanie i tyle:tak:
pogoda do kitu-zimno i leje:crazy:
a ja dzisiaj dla odmiany robię eklery z masą karpatkową:-D:-D:-D
hi hi;-)

Hello laseczki ja dla odmiany stukam sie z Wami paczusiem wpadlam na weekend do domku i tata z rana skoczyl mniam :))) Obejrzalam sobie dzien dobry tvn calkiem ciekawy brakowalo mi go w wakacje w weekendy. NO a niedlugo zmykam z kumpela na poszukiwanie skarbow do lumpika swietne ciuchy tam maja a jak jest dostawa to taki tlok ze nie ma palca gdzie wcisnac. Ostatnio widzialam nawet cudne ciuszki dla maluszkow tanie bardzo i wszystkie z anglii dobrych firm co myslicie o tym zeby kupic troszke takich ciuszkow jak wypiore 2 razy to chyba bedzie ok??? Ciacho hmm ja tez jakies chyba zrobie ale moje popisowe to sernik a drozdzowego to nie umiem a wlasnie takie bym sobie zjadla ze sliwkami jak pisalyscie:)

Kopciuszku po wynikach badań, bo mam białkomocz i to sporo, podwyższone ciśneinie i puchnę:-( Co prawda jak leżę to tak xle nie jest ale jak trochę pochodze to nogi puchną:-(
Za 2 tyg mam sie do szpitala położyć na kilka dni żeby badania porobić.

A ja ananasa uwielbiam w każdej postaci:tak: w pizzy tez. No i smaka mi narobiłyście pizza:-D a to dopiero ranek:-D

pocieszę Cię-mi też strasznie puchną nogi już od dawna więc nawet jak było ciepło chodziłam tylko w jednych butach bo w inne sandały nie mogłam nogi wcisnąć:-(

Hello laseczki ja dla odmiany stukam sie z Wami paczusiem wpadlam na weekend do domku i tata z rana skoczyl mniam :))) Obejrzalam sobie dzien dobry tvn calkiem ciekawy brakowalo mi go w wakacje w weekendy. NO a niedlugo zmykam z kumpela na poszukiwanie skarbow do lumpika swietne ciuchy tam maja a jak jest dostawa to taki tlok ze nie ma palca gdzie wcisnac. Ostatnio widzialam nawet cudne ciuszki dla maluszkow tanie bardzo i wszystkie z anglii dobrych firm co myslicie o tym zeby kupic troszke takich ciuszkow jak wypiore 2 razy to chyba bedzie ok??? Ciacho hmm ja tez jakies chyba zrobie ale moje popisowe to sernik a drozdzowego to nie umiem a wlasnie takie bym sobie zjadla ze sliwkami jak pisalyscie:)

Pewnie ze mozesz:tak:tu jest duzo dziewczyn ktore w lumpach duzo kupuja:-)ja sama ostatnio przynioslam do domu super ubranka,niektore to nawet nowe z metkami sie trafiaja:-)zycze milych lowow i kupe miejsca obok siebie:-D

ja tez bym kupiła jakby sie cos fajnego trafiło
czesto sa to rzeczy z metkami wystarczy porzadnie wyprac

reklama
Witam się:) A ja domek posprzątałam pilnując bliźniaków i położywszy ich spać po 12. Nie ma jak dobra organizacja:p Mój chłop jest w pracy, wraca po 14;) Depilację miejsc intymnych i nóg mam za sobą (coraz więcej problemów sprawia mi to pierwsze:p). Pomaluję sobie pazurki, okąpię się i coś na obiad wymyślę. Z pewnością rybka, ale co do tego to jeszcze nie wiem:p

Co do ubranek dla Małej to mam większość z lumpków praktycznie nowe albo są w idealnym stanie, niektóre dostaliśmy w spadku a niektóre są całkiem nowe:)

I wkurzam się bo mam cholernego smaka na Colę...

Do góry