A
AnOoLa88
Gość
haha mój niedawno mi zwiał do pracy .. ; (o ty !! podejmuje wyzwanie ... moj dopiero z pracy wraca /am nadzieje ze cos sil mu zostalo/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha mój niedawno mi zwiał do pracy .. ; (o ty !! podejmuje wyzwanie ... moj dopiero z pracy wraca /am nadzieje ze cos sil mu zostalo/
no ja tez mam taki bol w dolnym odc kregoslupa, poprostu dodatkowe obciazenie dla naszych kregoslupow daje o sobie znacJa dziś pierwszy raz męczyłam się w nocy jak musiałam się z boku na bok przewrócićBo ten dolny odc plecków dawał znać o sobie. To normalne? Taki dziwny ból? Mam go co jakiś czas.
ha to moze i moj Łukaszek sie odwroci jeszcze, nigdy nic nie wiadomoKoleżanka mi napisała, że do 32 tyg dziecko ma czas na obrócenie się główką w dół. Ale jak już pisałam, mojej koleżanki synek obrócił się w 38Różnie to bywa.
my mielismy ostatnio taką przygodę że babcia sie wprosiła jak byliśmy w trakcieKurcze ........aż mi się na wspominki zebrało ...... 4 dni ehhh , łóżko ...podłoga, łózko, podłoga .......
![]()
hihih pewnie narzekal nie bedzie, ale Ci dobrze, ja to czuje ze tak porod listopad, połóg, i jakis seks moze na sylwestra...No to ja ide do swojego;-)pewnie bedzie zadowolony![]()
moja se mnie okopała przy kolacji.. i po niej.. że aż mi nogami ruszaloale się Pysia rozkopała, chyba daje mi znać, że czas odejść od komputeraalbo ją już tak do niego ciągnie.
ale kurcze dziś czuję ją ewidentnie za nisko... jeszcze chyba tak nisko nie była![]()