No wkoncu dotarlasjestem
julka w szkole adam też toni padł po drodze w wózku i śpi a ja mam chwilę na śniadanko kawusię i bb oczywiście![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wkoncu dotarlasjestem
julka w szkole adam też toni padł po drodze w wózku i śpi a ja mam chwilę na śniadanko kawusię i bb oczywiście![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Agnesnie gadaj nic
ja nie chce wiedzieć
![]()
O 4 rano sniadankomniam mniam- ja juz zjadłam śniadano- jedno o 4 w nocy jak mnie M przebudził bo sie źle czuł-drugie o 7 i teraz znów cos tam i sie mieli w brzuchu i czuje jakbym głodna była- a mam smaka na jajeczniczke:-)
Wogole teraz to ma zaczac sie tam dziac,a dziac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i jak się całują, to ja nigdy nie obejrze, ech...
dużo zdrówka dla was??a jak dominik?on nie załapał od was??No i mlody juz w szkole a Wicia to mi mega marudzi i wydziwia
Mam nadzieje ze ta pogoda rzeczywiscie nas "uzdrowi"
Glowa mnie boli,oczy mi sie same zamykaja a dzien dopiero sie zaczal
Na obiad zrobie dzisiaj pierogi z serem i truskawkami ,wiec chociaz nie musze nic kombinowac
Po sniadanku musze isc do sklepu i do apteki wykupic mlodym bebilon
super plan popierama ja ide sie wykapac- musze sie przejsc do szkoły zapytać co i jak- co chce isc do policealnej póki co- darmowej na 2 lata na prawo i administracje- przydałoby sie bo u nas jest Wspólnota mieszkaniowa w której są 3 osoby- 2 starsze- wiec zaniedugo może będą miały dosc i beda chcialy odejsc, to ja bym sie mogła tam wcisnąc- a z tego co widze ze składek na zarząd wspólnoty to wychodzi około1 tys na glowe- a oni siedzą w zarządzie tylko 3 dni w tygodniu po 2 godz.
Jeśli jeszcze beda miejsca to sie zapisze- bede musiala jechac do Krakowa d mojej starej skoły odebrac papiery i moge składac tutaj
aa i M musze do lekarza zapisac... zaraz zadzwonie![]()
mi możesz opowiadać bo jedyny serial jaki oglądam to 39 i półWitam sie i ja.
ja Brzyduli wczoraj też nie oglądaąłm bo niestety jestem w tych godzinach na dworze póki ciepło,przyszliśmy do domu dopiero o 19.00.
ale rano powtórki to mus,dzis oglądałam i bardzo mi sie podobał odcinek,aż się nie mogę doczekać następnego.a za 4 odcinki marek i ula wyjadą razem po kryjomu do SPA i będzie bara bara
no to zdradziłam rąbek tajemnicy
a ja mam dzis na obiadek krupnik i placki ziemniaczane z kefirem mniam mniam:-)
nie przejmuj się opowiem Ci w skrócie.A mi sie porypały godziny i na 9 się uszykowałam do oglądania Brzyduli, no zła jestem jak cholera!!!
ja mam ze sczypiorkiem - wlasnie wcinamO 4 rano sniadankoWow
Ja robie jajecznice z pomidorkiem-uwielbiam taka
Zapisalas M do lekarza???
Agnesnie gadaj nic
ja nie chce wiedzieć
![]()
Wogole teraz to ma zaczac sie tam dziac,a dziac![]()
słuchajcie moim dzieciakom chyba odwala
adam koszulki takiej nie założy bo go pogrubia spodni takich nie bo mu odstają tu tam zwisają itp....
julka leginsy czerwone nie pasują do jeansowej tuniki ,trampki są nie modne...
oszaleję z nimi narazie tylko toniek nie protestuje jak go ubieram![]()