reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wogole teraz to ma zaczac sie tam dziac,a dziac:tak::tak::tak::tak::tak:
Ja oglądałam ta zagramaniczną:-D wersję wieki temu ale coś tam jeszcze pamiętam,no wiele to oni nie zmianiają, ale nie cierpię jak ktoś opowiada mi książkę czy film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dowikla no cos tam ponoc w ddtvn opowiadali, ale nie oglądałam, w wakacje tez cos tam nabąkiwali co bedzie.
A ja jeszcze na jeden serial tvn czekam-miał byc już w zeszłym roku we wrzesniu, rok obsuwy, no bagatelka.

reklama
uppppsss za późno :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj będxzie się działo a Marek zerwie zaręczyny przed samym slubem z Paulina :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: dobra już nic nie mówię bo dziewczyny mi nogi z du...... powyrywają :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zabije:wściekła/y: powaznie przyjade i udusze:-p:-p:-p

skad Ty to wszystko wiesz?:sorry: ja nie chce wiedziec jak jest cos za kulisami to nei oglądam bo neichce wiedziec- wole ogladac:-p

ja kiedyś oglądałam m jak miłość ale mnie zaczeło wkurzać to przesłodzenie i odpuściłam sobie potem oglądałam na wspólnej ale jakoś mnie nie wciągneło kiedyś jeszcze oglądałam klan i czasami jak włączę i leci to oglądam tak więc teraz tylko 39i pół oglądam:tak:właśnie w ddtvn o tym mówią:tak::tak::tak:

skad Ty to wszystko wiesz?:sorry: ja nie chce wiedziec jak jest cos za kulisami to nei oglądam bo neichce wiedziec- wole ogladac:-p
to przyjeżdżaj u duś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja wiem bo ja czarownica jestem i wszystko wiem w szklanej kuli widzę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja oglądałam ta zagramaniczną:-D wersję wieki temu ale coś tam jeszcze pamiętam,no wiele to oni nie zmianiają, ale nie cierpię jak ktoś opowiada mi książkę czy film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dowikla no cos tam ponoc w ddtvn opowiadali, ale nie oglądałam, w wakacje tez cos tam nabąkiwali co bedzie.
A ja jeszcze na jeden serial tvn czekam-miał byc już w zeszłym roku we wrzesniu, rok obsuwy, no bagatelka.
jaki???

ja kiedyś oglądałam m jak miłość ale mnie zaczeło wkurzać to przesłodzenie i odpuściłam sobie potem oglądałam na wspólnej ale jakoś mnie nie wciągneło kiedyś jeszcze oglądałam klan i czasami jak włączę i leci to oglądam tak więc teraz tylko 39i pół oglądam:tak:właśnie w ddtvn o tym mówią:tak::tak::tak:

ja nigdy tego nie oglądałam- za to M to oglądał- a ja zaczelismy razem mieszkac w koncu sie przerzucil na moje Na wspolnej:tak::tak::-)

to przyjeżdżaj u duś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja wiem bo ja czarownica jestem i wszystko wiem w szklanej kuli widzę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
szkoda ze nie mam miotły bo bym przyleciala:-D Pożycz swoją:-p:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie ładnie Agnes, skoro ktoś prosi....

To tak jak czytac książkę gdzie znasz już zakończenie. Zero przyjemności, więc uszanuj NAS.

Naznaczony

lunka ja też na naznaczonego czekam:tak::tak::tak::tak::tak:
moję dziecko już się naspało normalnie całe 40 minut no nic trzeba się zabrać za obiad dzisiaj pomidorówka jakieś prasowanie sprzątanie...ech......być kobietą być kobietą...........................................................................................................................

reklama
mniam mniam- ja juz zjadłam śniadano- jedno o 4 w nocy jak mnie M przebudził bo sie źle czuł-drugie o 7 i teraz znów cos tam i sie mieli w brzuchu i czuje jakbym głodna była- a mam smaka na jajeczniczke:tak::tak::-)
Ja tak jadłam z Klaudią w ciązy.Bez przerwy brodą ruszałam.:-D:-D:-D

słuchajcie moim dzieciakom chyba odwala:sorry:
adam koszulki takiej nie założy bo go pogrubia spodni takich nie bo mu odstają tu tam zwisają itp....
julka leginsy czerwone nie pasują do jeansowej tuniki ,trampki są nie modne...
oszaleję z nimi narazie tylko toniek nie protestuje jak go ubieram:sorry::sorry:
Kochana im nie odwala....
Po pierwsze widzą jak inne dzieci są ubrane i się porównują z nimi,a po drugie są przecież starsi o rok.:sorry::-D:-D:-D
Ja mam to samo.Wszystko jest wsiurskie,wiochmeńskie,kiepawe,obciachowe....:crazy::crazy::crazy:
A czasami to wprost pyta "W szmateksie to kupiłaś czy na rogu ktoś stał i rozdawał":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Taka mała zołza ,że szok.:sorry:
Teraz nieco spasowała,bo sama sobie wybiera i jest spokój.Raz -dwa razy na miesiąc coś może sobie kupić przy okazji zakupów domowych.

nie przejmuj się opowiem Ci w skrócie.

Brzydula zgodziła się przyjąć posadę dyrektora finansowego i było dużooooo całowania Uli z Markiem i to cały odcinek.:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i iiiii Paulina podejrzewa ze marek ją zdradza:tak::tak::tak::tak::tak:
Genialny skrót.
Siedzę i kwiczę.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja mam ze sczypiorkiem - wlasnie wcinam:tak:

nie zapisałam- zajęte ciągle

i dwoniłam do tej szkoły gdzie niby ta szkoła plicealna-wałek bo nie otwierają w tym roku kierunku bo niktsie nie zglasza- jako jedyna o to pytałam:eek::crazy:
:szok::szok::szok::szok::szok:

uppppsss za późno :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj będxzie się działo a Marek zerwie zaręczyny przed samym slubem z Paulina :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: dobra już nic nie mówię bo dziewczyny mi nogi z du...... powyrywają :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj powyrywają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

Dobra zjadłam jogurt z owocami i mussli na śniadanie,więc czas na mnie.
Jadę do Radzymina do urzędu pracy a potem....zaświrowany dzień.:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry