reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinus, a Ty nie mialas ustalonej stawki godzinowej? Ja kiedys charowałam u kolesia na czarno, za robote tygodniową od 3 rano do 22 -7 dni w tyg przez 3 tyg dostałam 250zł. Myslalam, że spale mu to . A robota wysmienita, przyy salatkach i surówkach, skrzynie po 50 kilo po mokrych kaflach...
kochana ja miałam pracować za 600 zł ale na innych zasadach tzn mniej godzzin no w lipcu wyszło mi 140 godzin i mi dorzuciła do pensji a teraz wyszło jeszcze więcej i po cichu liczę ze też dorzuci:-D:-Da jak nie to ja sie upomnę już taka jestem:cool2:
MH nocki super maja laski to w dzień sobie odbijają:rofl2:a że biedna matka nie wyrabia to już insza inszość:-D:-D:-D

reklama
Wiki na szczęście sama polubiła niekapek a zwykły kubek tylko jej pokazac, ae w nocy niestey przez smoka, najczęściej jest to woda, a zeby i tak myjemy przynajmniej 2 razy dziennie bo uwielbia wiec o ta pruchnice tak sie nie martwie, no ale... fakt, ta butelkowa to zmora straszna.

No to Malina trzymam kciuki, niech sypnie, bo robota nie lekka.
Mała spi, trza sie wziasc za cos znów, tak cos zrobie i usiade, zapomne, znów sie poderwe i tak w kólko, a roboty na taka solidla rękę jest moze na pół godzinki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A jeszcze miałam zapytać o to kakao, od kiedy i jakie można podawać??? Bo ja się czaję a nie wiem...
moja Olika lubi kakao.kiedys nie chciała spróbowac ale ja namówiłam i teraz pije bez problemu :tak::tak::tak: pije już od kilku miesięcy 3-4 mies temu jej zaczęłąm podawać.
pije od czasu do czasu,czasem pije 3,4 razy w tyg a czasem tylko 1raz zalezy czy ma ochotę.żadnych wysypek nie ma.

a my pijemy tylko kakao Nesqika :tak::tak::tak::tak::tak:

Ale jestem wściekła.:crazy: Zapisałam chłopaków do lekarza na 11:40 i to do innej lekarki niż nawsze chodzimy bo niebyło już miejsca. Zaznacze jeszcze że lekarka pracowała niby do 12 ja byłam pod przychodnią o 11:50 i lekarki już niebyło :crazy::crazy::crazy:. Dobra ok spuźniłam się ale ona pracuje do 12!!! Zapisali mnie na 15:05 do mojej lekarki bo się trochę kuciłam i mówie że dzieciaki gorączkują. Ale ta moja lekarka to jest tam właścicielką i jej to powiem.

Ale jestem wściekła.:crazy: Zapisałam chłopaków do lekarza na 11:40 i to do innej lekarki niż nawsze chodzimy bo niebyło już miejsca. Zaznacze jeszcze że lekarka pracowała niby do 12 ja byłam pod przychodnią o 11:50 i lekarki już niebyło :crazy::crazy::crazy:. Dobra ok spuźniłam się ale ona pracuje do 12!!! Zapisali mnie na 15:05 do mojej lekarki bo się trochę kuciłam i mówie że dzieciaki gorączkują. Ale ta moja lekarka to jest tam właścicielką i jej to powiem.
No i dobrze zrobilas ze sie wyklucilas:tak::tak::tak:

! a racje ma kazdy swoją, jak dupę:-D
.
To naprawdę piękna złota myśl!!:-D:-D:-D:-D:-D:-Dcałkowicie sie z tobą zgadzam!!!!!
Ja już bym chciała ,zeby był póżny wieczór i zebym dzień dzisiejszy miała za sobą ,ten stres z kilku ostatnich dni na pewno zabrał mi z rok z życia:szok:
J mam przepracowanych w sierpniu 248 godzin kiedy podstawa to 160 godzin,zwolnił mnie to może sie nie krępować zeby obciąc ,a ja liczę na całą pensję ,bo ją zrobiłam I JEST MOJA,
NIEWYOBRAŻAM SOBIE ,ZEBY ZA MIESIĄC HARÓWKI BEZ DnIA WOLNEGO DOSTAC z 1000 ZŁOTYCH ,sory za capsa
w ogóle jestem ciekawa co będzie gadał......:crazy:

No i dobrze ze sie kłóciłaś, no zdażyc sie może, że sie czlek nie wyrobi, jesczez 2 dzieci! a tej juz nie ma. Szlak by mnie trafił, na prawde! Za to powinna do domu przyleciec w podskokach!Ale o tym tylko pomarzyc...

To naprawdę piękna złota myśl!!:-D:-D:-D:-D:-D:-Dcałkowicie sie z tobą zgadzam!!!!!
Ja już bym chciała ,zeby był póżny wieczór i zebym dzień dzisiejszy miała za sobą ,ten stres z kilku ostatnich dni na pewno zabrał mi z rok z życia:szok:
J mam przepracowanych w sierpniu 248 godzin kiedy podstawa to 160 godzin,zwolnił mnie to może sie nie krępować zeby obciąc ,a ja liczę na całą pensję ,bo ją zrobiłam I JEST MOJA,
NIEWYOBRAŻAM SOBIE ,ZEBY ZA MIESIĄC HARÓWKI BEZ DnIA WOLNEGO DOSTAC z 1000 ZŁOTYCH ,sory za capsa
w ogóle jestem ciekawa co będzie gadał......:crazy:
Kurde, czegos nie doczytałam, a juz wiem, jednego dnia nienadrobiłam, ***** żwolnił cie????!!!! Cholera, to ta Danka!!!

reklama
No i wkoncu moge sie dzisiaj z Wami przywitac :-D
co chwile cos :sorry: jak weszlam na BB to zaraz ialam cos do roboty albo m chcial usiasc albo obiad trza bylo konczyc.... :confused2:
No a z banku nam dzwonila ze mozemy jechac do notariusza podpisac umowe :tak:
czyli dziaisj jedziemy, jeszcze czekamy na przelew bo tzra byloby jakies zakupy zrobic :cool2: bo w lodowce procz zarowki - nic :shocked2:
dobra jak bede miala wiecej czasu to wejde i poodpisuje :laugh2:

Do góry