reklama
As wszystko za wszystko i nic za nic;-);-);-)
ja też Toniego tak wymęczyłam gilgotkami że padł w połowie deserku a to jego ulubiony jabłko banan i biszkopty

to ja zabieram się za robotę ale tyle tego że nie wiem za co się brać

zabierj ze sobą dzieciaki co by się pietruszce nie nudziło w domu 
ja też Toniego tak wymęczyłam gilgotkami że padł w połowie deserku a to jego ulubiony jabłko banan i biszkopty

to ja zabieram się za robotę ale tyle tego że nie wiem za co się brać

Dowikluś no z tobą zawsze wsiadaj w pociąg i ruszymy w miastoMy juz po sniadanku:-)
Ale mnie łeb boli-masakra
MADZIULKA
Fajnie ze sie wszystko wyjasnilo
MALINUS
Wezmiesz mnie nie soba na sobotni wypad???:-);-)
Tez by mi sie bardzo przydal![]()

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Joanna73
uzależniona od BB
Witam :-);-)
madziulanatasza
Fanka BB :)
DO końca tygodnia myślę odpoczywać ,nie pracuję ,bo zostałam zwolnona ,z zastrzeżeniem ,ze moge być potrzebmna jeszcze,ale powiedziałam ,ze tylko pod warunkiem ,ze nic nie znajdę ,bo taka praca na trochę ,to mało fajna gdy nic konkretnie nie wiadomo.no jupiiii supwraśnie
a co dalej z pracą? szukasz czegoś????czy narazie odpoczywasz???
a ja się nawet nie przywitałam dzisiaj
hej lasencje
dzieciaki w szkole toniek broi mamuśka zamiast sprzątać zasiadła z kawą do bbale robota nie zając
weekend mam wolny jupiiiii:-):-):-)piotrek to chytrze wykorzystał i w piątek wieczorem chce iść z 2 kumplami na jakiś uchlej a ja to wykorzystam w sobotę i też się puszczę w miasto a co![]()
HUmor mam 100% lepszy i jakiś swiat piękniejszy za oknem,dziś jeszcze ma być i odda nam za dojazdy i ekwiwalent za niewykorzystany urlop!!!!
Walczę z pokusą pojechania do znajomych na weekend ,na takowy uchlej właśnie ,trochę kasy szkoda ,ale z drugie strony ,ileż można tylko oszczędzac i robić na rachunki ,taki niby urlop

Joanna73
uzależniona od BB
na razie
Ostatnia edycja:
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
Helena w nocy dostała temperatury :-( Niezłego stracha mi narobiła bo gadała coś przez sen
Zaraz idzie z M do lekarza 
To mna posłuch dziewczyna

Super

Należy ci się trochę wolnego

Ja jestem, chwilowo
Helena w nocy dostała temperatury :-( Niezłego stracha mi narobiła bo gadała coś przez sen

...
ostatnio sie z Weroniki usmialam bo najlepsza zabaa na podworku jak nie ma Pauliny-siedzeie z psami w ich kojcu
co najlepsze jak kazala psom wejsc do kojca to weszly,jak yjsc to wyszly:-)moze robic z nimi co chce:-)
ide poczytac
To mna posłuch dziewczyna

Wpadam tylko żeby sie przywitać, znów zabiegany dzień ale tylko do popołudnia. Póżniej jakoś to bedzie.
Amstrong ląduje na Księżycu. Wysiada z lądownika i mówi:
- To jest mały krok dla człowieka, ale duży dla... Zaraz, co to?
Patrzy, a parę metrów dalej pali się ognisko, przy którym siedzi troje ludzi i pieką kiełbaski. Okazuje się, że są to Rosjanin, Egipcjanin i Polak.
- A wy co tu robicie? - pyta Amstrong.
- No, ja akurat doiłem krowę, i jak pieprznęło w Czarnobyl to aż tu doleciałem - mówi Rosjanin.
- A ja - mówi Egipcjanin - chodziłem po piramidach i tak jakoś mnie przerzuciło.
- No a ty? - pyta Polaka.
- Kur.. nie wiem - z wesela wracam

Anabubka ,weż Weronike podrzuć do mnie ,przyda mi sie czarodziej psów!!!Moje słabo sie słuchająOna latającą miotłę po mamusi czarownicy odziedziczy
a ja dostałam wypłatę 100%%%wszystko sie wyjaśniło ,podejrzenia nasze niesłuszne ,a przynajmniej szef za cholerę sie nie chciał przyznać ,jest z nas zadowolony i ma nadzieje z,ę jakby cos to moze na nas liczyć ,ble,ble i td
HURA HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super

no jupiiii supwraśnie
a co dalej z pracą? szukasz czegoś????czy narazie odpoczywasz???
a ja się nawet nie przywitałam dzisiaj
hej lasencje
dzieciaki w szkole toniek broi mamuśka zamiast sprzątać zasiadła z kawą do bbale robota nie zając
weekend mam wolny jupiiiii:-):-):-)piotrek to chytrze wykorzystał i w piątek wieczorem chce iść z 2 kumplami na jakiś uchlej a ja to wykorzystam w sobotę i też się puszczę w miasto a co![]()
Należy ci się trochę wolnego

hej jest tu ktoś![]()
Ja jestem, chwilowo

ewelinkaaa7
Fanka BB :)
Dzisiejsza nocka super
mały dopiero sie obudzil o 5 wypil troszke mleczka i do mnie do lozka oczywiscie tata zostal wykopany,musial isc do 2 pokoju.
Na 12 ide do fryjera podciac grzywke i brwi wyregulowac,jutro o 13 wychodze na slub i nie wiem o ktorej wroce :-)
Na 12 ide do fryjera podciac grzywke i brwi wyregulowac,jutro o 13 wychodze na slub i nie wiem o ktorej wroce :-)
reklama
Dobrze,że mały super.A Twojemu należało się wykopanie za te Twoje krzywdy.Dzisiejsza nocka supermały dopiero sie obudzil o 5 wypil troszke mleczka i do mnie do lozka oczywiscie tata zostal wykopany,musial isc do 2 pokoju.
Mały wie co robi.

Podziel się: