reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My juz po sniadanku:-):tak:
Ale mnie łeb boli-masakra:no::no::no:

MADZIULKA
Fajnie ze sie wszystko wyjasnilo:tak::tak::tak::tak:

MALINUS
Wezmiesz mnie nie soba na sobotni wypad???:-);-)
Tez by mi sie bardzo przydal:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
As wszystko za wszystko i nic za nic;-);-);-)
ja też Toniego tak wymęczyłam gilgotkami że padł w połowie deserku a to jego ulubiony jabłko banan i biszkopty:szok::szok::szok:
to ja zabieram się za robotę ale tyle tego że nie wiem za co się brać:sorry::sorry:

My juz po sniadanku:-):tak:
Ale mnie łeb boli-masakra:no::no::no:

MADZIULKA
Fajnie ze sie wszystko wyjasnilo:tak::tak::tak::tak:

MALINUS
Wezmiesz mnie nie soba na sobotni wypad???:-);-)
Tez by mi sie bardzo przydal:tak::tak::tak::tak::tak:
Dowikluś no z tobą zawsze wsiadaj w pociąg i ruszymy w miasto:tak:zabierj ze sobą dzieciaki co by się pietruszce nie nudziło w domu :rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no jupiiii supwraśnie:tak::tak:
a co dalej z pracą? szukasz czegoś????czy narazie odpoczywasz???

a ja się nawet nie przywitałam dzisiaj:sorry:
hej lasencje:happy::happy:
dzieciaki w szkole toniek broi mamuśka zamiast sprzątać zasiadła z kawą do bb:zawstydzona/y:ale robota nie zając:-p
weekend mam wolny jupiiiii:-):-):-)piotrek to chytrze wykorzystał i w piątek wieczorem chce iść z 2 kumplami na jakiś uchlej a ja to wykorzystam w sobotę i też się puszczę w miasto a co:rofl2::cool2:
DO końca tygodnia myślę odpoczywać ,nie pracuję ,bo zostałam zwolnona ,z zastrzeżeniem ,ze moge być potrzebmna jeszcze,ale powiedziałam ,ze tylko pod warunkiem ,ze nic nie znajdę ,bo taka praca na trochę ,to mało fajna gdy nic konkretnie nie wiadomo.
HUmor mam 100% lepszy i jakiś swiat piękniejszy za oknem,dziś jeszcze ma być i odda nam za dojazdy i ekwiwalent za niewykorzystany urlop!!!!
Walczę z pokusą pojechania do znajomych na weekend ,na takowy uchlej właśnie ,trochę kasy szkoda ,ale z drugie strony ,ileż można tylko oszczędzac i robić na rachunki ,taki niby urlop:tak:ale m sie stawia ,skrobidecha jeden;-)

Madziula to fajnie,że humorek lepszy.
Wyjedź kochana jak czujesz taką potrzebę.;-):-):-)
Asiu ja jestem,ale na doskok.
Obiadek gotuję,sprzątam,piorę ....:-D:-D:-D:-D

Witam,

Helena w nocy dostała temperatury :-( Niezłego stracha mi narobiła bo gadała coś przez sen :szok: Zaraz idzie z M do lekarza :sorry:

...

ostatnio sie z Weroniki usmialam bo najlepsza zabaa na podworku jak nie ma Pauliny-siedzeie z psami w ich kojcu:-D:-D:-D:-D:-D
co najlepsze jak kazala psom wejsc do kojca to weszly,jak yjsc to wyszly:-)moze robic z nimi co chce:-)

ide poczytac

To mna posłuch dziewczyna :tak:

Wpadam tylko żeby sie przywitać, znów zabiegany dzień ale tylko do popołudnia. Póżniej jakoś to bedzie.

Amstrong ląduje na Księżycu. Wysiada z lądownika i mówi:
- To jest mały krok dla człowieka, ale duży dla... Zaraz, co to?
Patrzy, a parę metrów dalej pali się ognisko, przy którym siedzi troje ludzi i pieką kiełbaski. Okazuje się, że są to Rosjanin, Egipcjanin i Polak.
- A wy co tu robicie? - pyta Amstrong.
- No, ja akurat doiłem krowę, i jak pieprznęło w Czarnobyl to aż tu doleciałem - mówi Rosjanin.
- A ja - mówi Egipcjanin - chodziłem po piramidach i tak jakoś mnie przerzuciło.
- No a ty? - pyta Polaka.
- Kur.. nie wiem - z wesela wracam

:-D:-D:-D

Anabubka ,weż Weronike podrzuć do mnie ,przyda mi sie czarodziej psów!!!Moje słabo sie słuchają:-DOna latającą miotłę po mamusi czarownicy odziedziczy:-D:-D:-D
a ja dostałam wypłatę 100%%%wszystko sie wyjaśniło ,podejrzenia nasze niesłuszne ,a przynajmniej szef za cholerę sie nie chciał przyznać ,jest z nas zadowolony i ma nadzieje z,ę jakby cos to moze na nas liczyć ,ble,ble i td
HURA HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super :tak::tak::tak:

no jupiiii supwraśnie:tak::tak:
a co dalej z pracą? szukasz czegoś????czy narazie odpoczywasz???

a ja się nawet nie przywitałam dzisiaj:sorry:
hej lasencje:happy::happy:
dzieciaki w szkole toniek broi mamuśka zamiast sprzątać zasiadła z kawą do bb:zawstydzona/y:ale robota nie zając:-p
weekend mam wolny jupiiiii:-):-):-)piotrek to chytrze wykorzystał i w piątek wieczorem chce iść z 2 kumplami na jakiś uchlej a ja to wykorzystam w sobotę i też się puszczę w miasto a co:rofl2::cool2:

Należy ci się trochę wolnego :tak::tak::tak:

hej jest tu ktoś :cool:

Ja jestem, chwilowo :sorry:

Dzisiejsza nocka super :) mały dopiero sie obudzil o 5 wypil troszke mleczka i do mnie do lozka oczywiscie tata zostal wykopany,musial isc do 2 pokoju.
Na 12 ide do fryjera podciac grzywke i brwi wyregulowac,jutro o 13 wychodze na slub i nie wiem o ktorej wroce :-)

reklama
Dzisiejsza nocka super :) mały dopiero sie obudzil o 5 wypil troszke mleczka i do mnie do lozka oczywiscie tata zostal wykopany,musial isc do 2 pokoju.
Na 12 ide do fryjera podciac grzywke i brwi wyregulowac,jutro o 13 wychodze na slub i nie wiem o ktorej wroce :-)
Dobrze,że mały super.A Twojemu należało się wykopanie za te Twoje krzywdy.
Mały wie co robi.:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry