medeuska
październikowa mama'09
Dobrze,że mały super.A Twojemu należało się wykopanie za te Twoje krzywdy.
Mały wie co robi.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze,że mały super.A Twojemu należało się wykopanie za te Twoje krzywdy.
Mały wie co robi.![]()
a dlaczego nie zostawiasz dla Aniki???????A dzisiaj ja wystawiłam troszkę ciuszków na allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Gdybys blizej mieszkala to nawet bym sie nie zastanawialaDowikluś no z tobą zawsze wsiadaj w pociąg i ruszymy w miastozabierj ze sobą dzieciaki co by się pietruszce nie nudziło w domu
![]()
Kochana,nie zaluj sobie tylko jedzDO końca tygodnia myślę odpoczywać ,nie pracuję ,bo zostałam zwolnona ,z zastrzeżeniem ,ze moge być potrzebmna jeszcze,ale powiedziałam ,ze tylko pod warunkiem ,ze nic nie znajdę ,bo taka praca na trochę ,to mało fajna gdy nic konkretnie nie wiadomo.
HUmor mam 100% lepszy i jakiś swiat piękniejszy za oknem,dziś jeszcze ma być i odda nam za dojazdy i ekwiwalent za niewykorzystany urlop!!!!
Walczę z pokusą pojechania do znajomych na weekend ,na takowy uchlej właśnie ,trochę kasy szkoda ,ale z drugie strony ,ileż można tylko oszczędzac i robić na rachunki ,taki niby urlopale m sie stawia ,skrobidecha jeden;-)
Ja tez jeszcze powystawiam,ale nie wiem kiedy;-)A dzisiaj ja wystawiłam troszkę ciuszków na allegro
oj a ja mam sterte prasowania w lozeczkuMADZIULKA
To nie ciekawie z ta Twoja wyplataTez bym sie niezle wkurzala
Obejrzalam sobie Brzydule,a teraz ogladam Na Wspolnej:-)
W miedzyczasie poprasowalam sobie pol godzinki i nawet widze ze mi tego prasowania ubylo
Ale mnie glowa boli i gardloMam nadzieje ze sie nie rozlozymy
ejjj na bb trzeba siedziecNo a moj m juz wyszedl do roboty - jeszcze przed wyjsciem sie powadzilismy
maly juz spi....
a ja sama nie wiem co robic....
nic mi sie nie chce
jutro czeka mnie znow kolejny dzien zalatwiania....
dzisiaj zlozylismy dokumenty u notariusza, jutro jedziemy do cioci po kase, na jakies zakupy bo przelew bedzie dopiero jutro
no a w czwartek na 10 po odbior dokumentow i spisanie umowy notarialnej o wlasnosci mieszkania.... potem do banku...ajjjjjj
![]()
ale babka zakreconano ja mysle dowikla mysle
hehe a dzisija dzwoni ta babeczka co nam sprzedaje mieszkanie i dzwoni do ojego m jak tam??
a moj mowi ze w czwartek na 10 mamy byc u notariusza a ona mu zaraz z haslem "ojejku w czwartek , no dobra bo ja musze sie wymeldowac..."
haha moj sie potem rozlaczyl i w smiech mowi do mnie alez ta babeczka spanikowana wcale sie jeszcze nie musi wymeldowywac![]()
moze powiedz mu ze jest ci strasznie przykro i ze nie podoba Ci sie jego zachowanie ze nie tak wyobrazalas sobie rodzine moze wtedy da mu to cos do myslenia:-(Dziisaj jak wyszlam o 17 tak wrocilam po 20-stej z Miloszem oczywiscie-bo jak mam sluchac jak Milosz nie ma co ze soba zrobic w domu to wole byc z nim na dworzu.S. oczywiscie sie nie rusza z domu.Ale gdy przyszlam to siedzial kolega wypili po piwku i kolega poszedl a S. zaczal grac,a na slowa czy znajdzie kiedys czas dla nas,a nie znowu my sami sobie --o"no pojutrze"wiec wykapalam malego,polozylam spac i siedze sama w pokoju a S. gra.
Strasznie mi przykro;((((((((((((((((((
Oj kochana też by mi było przykro.
Współczuję.
Ja bym go chyba przez okno wyp....
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji...
Kochane tak wyglądał mój dzisiejszy dzień
7 pobudka ,
potem małego do szkoły,
zakupy,
sprzątanie,
pojechałam do urzędu pracy,
odwiedziłam hurtownię w sąsiednim mieście(Radzymin),
po małego do szkoły,
obiad na biegu,
bo na 16.30 z Kubusiem do szkoły na karate,
o 18 Kubusia integracja sensoryczna i musiałam go zaprowadzić,
19 znów po małego ,
obiad dla męża,
z małym lekcje,
ogarnęłam nieco mieszkanie ,
położyłam małego spać (a to cały godzinny rytuał)
i teraz mam chwilkę na forum.
Za chwilę idę poprasować,bo ciuchów mało w półkach mają.
Potem spacer z psem
kąpiel i jestem wolna.
To tak w telegraficznym skrócie.
Przed pierwszą na bank się nie położę.
Od rana znów podobnie będzie....;-)
Miłej nocki kochane.
Pozdrawiam Was wszystkie __________________
![]()
woow jaka extra cenaA, zapomniałam byłam dzisiaj w jednym sklepie i kupiłam Zuzi body z długim rękawem po 3,99, czapke za 6,99, i dla siostrzenicy pajace po 6,49
:-):-):-)
no to zescie fajnie spedzili czasCo to sa za ludzie bedny piesek![]()
ciuszki super ale dla nas juz za male
ja tez mam juz 3 pelne wory w piwnicy do wystawienia w ebay i jakos checi brak
duzo zdrowka zycze kurujcie sie
kochana tez by mi przykro bylo
twoj m potrzebuje chyba pozadnego kopa w dupe
ja bym w takim zwiazku nie mogla zyc bo chyba bym go rozszarpala ze zlosci
kochana a ty jak zawsze zabiegana po uszy:-):-):-):-) masz czas na WC?????:-):-):-);-);-);-)
My dzis SUPER spedzilismy dzien w ZOO Emily byla strasznie zadowolona a wszystko co mialo 4 nogi to bylo dla niej haul haul czyli piesek bo ona ostatnio jest chora na punkcie psow zobaczyla lwa i zaczela ryczec haul haul i pokazywac palcem ze niby piesek ale zesmy sie z niej dzisiaj usmiali
Po powrocie do domu Emily padla a my zesmy sobie wieczorek przed TV z chipsami urzadzili teraz m tez juz spi ze zmeczenia![]()
kochana emocje trzeba wyladowac wiec nic dziwnego ze dochodzi do klotniwitam porannie
sorki za nieobecnosc.ja wam pisalam pozarlam sie przedwczoraj z p i to niezle,od slowa do slowa i z pierdoly wyszla awantura.ale juz jest ok.humor mam taki sobie ale ostatnio sporo sie dzieje.
wczoraj nie mialam czasu kompa odpalic.mala wstala juz po 7 i nie bylo jak.mialam sporo roboty,pozniej do szkoly a pozniej poszlam do mamy tapetowac,mam nadzieje ze dzis skonczymy.wczoraj wieczorem juz nie mialam sily wchodzic na bb
dziewczyny jeszcze spia,zaraz bede Pauline budzic.
ostatnio sie z Weroniki usmialam bo najlepsza zabaa na podworku jak nie ma Pauliny-siedzeie z psami w ich kojcu
co najlepsze jak kazala psom wejsc do kojca to weszly,jak yjsc to wyszly:-)moze robic z nimi co chce:-)
ide poczytac
Wpadam tylko żeby sie przywitać, znów zabiegany dzień ale tylko do popołudnia. Póżniej jakoś to bedzie.
Amstrong ląduje na Księżycu. Wysiada z lądownika i mówi:
- To jest mały krok dla człowieka, ale duży dla... Zaraz, co to?
Patrzy, a parę metrów dalej pali się ognisko, przy którym siedzi troje ludzi i pieką kiełbaski. Okazuje się, że są to Rosjanin, Egipcjanin i Polak.
- A wy co tu robicie? - pyta Amstrong.
- No, ja akurat doiłem krowę, i jak pieprznęło w Czarnobyl to aż tu doleciałem - mówi Rosjanin.
- A ja - mówi Egipcjanin - chodziłem po piramidach i tak jakoś mnie przerzuciło.
- No a ty? - pyta Polaka.
- Kur.. nie wiem - z wesela wracam
feeee jak ja nie lubie fasolkiWitam
ja dzisiaj robie fasolke po bretońsku- fasola mi sie namczyla, kiełbache pokroiłam- miecho mi sie jeszce rozmraża bo nei dążyło przez noc- poza tym w koncu muse M do tego lekara napisac, ale o tym naT napisze...:-(
jak nie beda odberac znow to bede sie musiala tam przejsc, bo nie moge tego odkladac...
dokladnie- ja bym na to nie powoliła
słuchaj- noga złamana ok... ale- np możes mu pod nos podstawić śmietnik garnek wodą nóz i ziemniaki i niech obiera- nie musi ruszać nogą:-) zrób tak diisiaj jak bedziesz robić obiad- a jak bedie ie wykrecal to powiedz że noga mu w niczym nie przeszkadza i ze oszczedzac ma nogę a nie ręce:-) i jak jeszcze bedzies potrebowała cos pokroic zrób tak samo- bynajmniej ja bym tak zrobiła
![]()
superrr!!!Anabubka ,weż Weronike podrzuć do mnie ,przyda mi sie czarodziej psów!!!Moje słabo sie słuchająOna latającą miotłę po mamusi czarownicy odziedziczy
a ja dostałam wypłatę 100%%%wszystko sie wyjaśniło ,podejrzenia nasze niesłuszne ,a przynajmniej szef za cholerę sie nie chciał przyznać ,jest z nas zadowolony i ma nadzieje z,ę jakby cos to moze na nas liczyć ,ble,ble i td
HURA HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e no mamus coi za szalenstow extra!!!no jupiiii supwraśnie
a co dalej z pracą? szukasz czegoś????czy narazie odpoczywasz???
a ja się nawet nie przywitałam dzisiaj
hej lasencje
dzieciaki w szkole toniek broi mamuśka zamiast sprzątać zasiadła z kawą do bbale robota nie zając
weekend mam wolny jupiiiii:-):-):-)piotrek to chytrze wykorzystał i w piątek wieczorem chce iść z 2 kumplami na jakiś uchlej a ja to wykorzystam w sobotę i też się puszczę w miasto a co![]()
Witam :-);-)
o byla i ucieklana razie
i bardzo dobrze sie baw na tym slubie!!!!Dzisiejsza nocka supermały dopiero sie obudzil o 5 wypil troszke mleczka i do mnie do lozka oczywiscie tata zostal wykopany,musial isc do 2 pokoju.
Na 12 ide do fryjera podciac grzywke i brwi wyregulowac,jutro o 13 wychodze na slub i nie wiem o ktorej wroce :-)
Witajcie KobitkiWczoraj już nie miałam siły napisać- padłam na twarz ze zmęczenia coś ostatnio jestem bardziej przemęczona. Wczoraj miałam pierwszy wykład teoretyczny na prawko i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona ale teoria to pikuś gorzej będzie z jazdami ale to jeszcze troszkę. W nocy bolał mnie brzuch i już się przeraziłam że to jakieś zatrucie i że zaraz mały ode mnie podłapie ale na szczęście przeszło uff. A dziś dzionek zaczął się dość fajnie wygrałam płytki w konkursie radiowym- szok bo w życiu nic nigdy nie wygrałam może trzeba by zagrać w totka kto wie hihi. Jestem już po prasowaniu, sprzątaniu, teraz mały dostanie papu i idziemy na spacerek a po południu drugi wykład teorii. Życzę miłego dnia. Pozdrawiam.
a dlaczego nie zostawiasz dla Aniki???????czy już za małe?
...
Ja tez jeszcze powystawiam,ale nie wiem kiedy;-)
Dzisiaj dodalam jedne kozaczki i zobaczylam ze jakies moje rzeczy juz ktos licytuje
witam porannie
sorki za nieobecnosc.ja wam pisalam pozarlam sie przedwczoraj z p i to niezle,od slowa do slowa i z pierdoly wyszla awantura.ale juz jest ok.humor mam taki sobie ale ostatnio sporo sie dzieje.
wczoraj nie mialam czasu kompa odpalic.mala wstala juz po 7 i nie bylo jak.mialam sporo roboty,pozniej do szkoly a pozniej poszlam do mamy tapetowac,mam nadzieje ze dzis skonczymy.wczoraj wieczorem juz nie mialam sily wchodzic na bb
dziewczyny jeszcze spia,zaraz bede Pauline budzic.
ostatnio sie z Weroniki usmialam bo najlepsza zabaa na podworku jak nie ma Pauliny-siedzeie z psami w ich kojcu
co najlepsze jak kazala psom wejsc do kojca to weszly,jak yjsc to wyszly:-)moze robic z nimi co chce:-)
ide poczytac
Dzieki. Dziś troche lepiej ale zasnąć nie mogłamcześć kochane :-)
mnie dziś Oliwka obudziła o 6.00 tak więc jestem troche niewyspana
As Ty to masz poweraja bym chyba nie potrafiła byc zorganizowana ja ty,podziwiam Cię
mamita jesli chodzi o kręgosłup kup sobie alef (nie wiem jak to sie pisze),mojemu M szczykło cos bo przedźwignał się i od jakiegoś czasu ma problem z kregosłupem.chyba wszystkie maści wypróbował i nic a odkąd bierze te tabletki alef przestało go boleć i na teściowa tez zadziałały.więc warto spróbować.i są tanie bo M za opakowanie zapłącił niecałe 5,50.
czekam na Brzydule![]()
Witam sie i ja
dzisiaj troche wczesniej ale nie na dlugo bo na 10 mam klientke... (tipsy)
wiec trza troche ogarnac mieszkanko
no a poza tym potem tzrebabedzie ejchac na jakies zakupy i na 17-18 do ciotki...
zaraz robie sobie kawe i sniadanko... a potem sprzatanie... ;-)
wiesz co szczerze Ci wspolczuje bo takiego darmozjada to ja bym chyba w domu nie trzymala.... za duzo tego jest a Ty nie jestes niczyja sluzaca zeby moc pozwalac sobie na takie traktowanie, o nieeeeee.....
musisz zrobic cos zeby top sie zmienilo
hehe czyli jak zwykle w biegu dzionek ....
jak tam kregoslup - przeszlo przez noc??
a gdzie??
bo ja ostatnio w auchanie bylam i zrobilam takie tanie zakupy spodnie za 4,99 zl a body za 3,99
to fajny dzionek ja tez bym musiala sie kiedys przejsc do zoo dawno nie bylam a mlay jeszcze wogole
heheh jak Weronika juz tak psami pomaita to mamuska uwazaj co za Ciebie sie za chwile nie wezmie haha
![]()
A dzisiaj ja wystawiłam troszkę ciuszków na allegro
Witam ja tylko na chwilke bo Zuzia sie budzi a dała mi dziś popalić ostro!!! Byłam sie przepisać do innej przychodni wreszcie. Bardzo miła pediatra Od razu chciała mi wniosek na turnus pisać, z wnioskiem na pilegnacyjne tezproblemu nie bedzie, o receptach na szczepionki nie wspomne -w starej przychodni płaciłam za pneumokoki 310zł a a aptece 228zł ale lekarz nie chciał mi recepty dać
Niezla zabawę ma Weronika:-):-):-)
Dzieki. Dziś troche lepiej ale zasnąć nie mogłam
Fajny market Textil nawet dla dorosłych Dżinsy jak namnie 30zł
A jaki rozmiar tych pajacyków??