reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie ,caly dzien mnie jakos odpycha od kompa ,caly dzien jestem jakas nadwrazliwa wszystko mi na nerwy dziala ,bylam na kolejnym zastrzyku i nawet to dzisiaj tak mocno bolalo jak nigdy ,denerwuje sie na jutro nie moge spac bo mysle .
Rano o 8 .15 musimy juz byc w urzedzie i oddac papier i odebrac klucze
156668.gif
od nowej chatki a o 10 w klinice i usg
156668.gif
ciesze sie ale rowniez boje .
Spijcie slodko i jutro sie odezwe trzymajcie kciuki kochane

reklama
Hejka, witam z rana.
Coś się dzisiaj ochłodziło.....:eek:
Ja dzisiaj na 15.45 ide na usg...juz się stresuję....

Z tego co pamiętam to któraś z Was ma jeszcze dzisiaj badanie genetyczne....

Trzymajcie za nas kciuki!

Witam o poranku :-D
będę trzymać:-)
macie coś słodkiego??
idę zabrać się za sprzątanie ale tak mi się nie chce

Hejka, witam z rana.

U nas też trochę chłodniej ale widze ze słonko wychodzi:-)
Trzymam kciuki, daj znać jak wrócisz.
Ja dopiero za tydzień idę do ginki i jak co miesiąc też będe miała USG

U nas słoneczko świeci ale rzeczywiście ciut chłodniej niż wczoraj. Wszamałam na śniadanko bigosik kapitański (przepis wkleiłam na wątku z przepisami:zawstydzona/y:), wiem, że dziś piątek ale nie mogłam się oprzeć:-)
Hejka, witam z rana.

Kochana będzie wszystko dobrze, zobaczysz:tak::-) Wrócisz szczęśliwa i wzruszona i będziesz nam opowiadać jak to się wiercił i wymachiwał rączkami i nóżkami:tak:
Kciuki zaciśnięte!:-)

hmm, bigosik powiadasz, ale mi ochoty narobiłaś...
W ciąży kobiet, dzieci i osób starszych podobno post nei obowiazuje :tak:

hejo
dzisiaj ide na wyniki, dopiero wstalam i tak mis ie chce do kibelka ale maz musial mi isc po pojemnik bbbrrrr zaraz mi zacznie oczami wyplywac :eek:

kurcze wiecie co... tak teraz mysle o moim wczorajszym wyskoku z ta rura na basenie wiem ze to nie madre bylo :baffled: ale myslicie ze dawka adrenaliny mogla dzidzi zaszkodzic??? nic mnie nie boli brzuszek nic a nic ale sie zastanawiam ciagle i martwic zaczynam choc wiem ze sama sobie winna jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Nic sie nie martw, dzidzi nic nie jest;-) Jeden zjzad z rury to nic złego się nie stało;-)nie denerwuj się bo tym denerwowaniem dzidzia się może denerwowac. (Ale mi wyszlo maslo maślane:-D)

Do góry