Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Fajne takie spotkankaHej mamyDzis mi mala dlugo pospala bo az do 8
) Dzien wspaniale sie zaczyna od sloneczka w pokoju
) Szybko salateczke zrobie i zmykam na co tygodniowa kawke z koleznkami
) Ohh jak sie daleko mieszka to nie ma sie za duzo tych znajomosci Ale wlasnie z dziewczynami z forum BB spotykamy sie grupowo praktycznie co tydzien
)
Pozdrawiam mamy i zycze udanego dnia)

A co bal sie ze z dzieckiem nie da rady i uciekl z nim do mamusi???? albo znalazl nastepna sluzaca na zastepstwo co by przy nim i przy dziecku latala jak cie nie bylo ???? sory kochana za bezposrednosc ale Twoj m mnie normylnie rozbrajaA ja wczoraj wrocilam o 20 do domku.Fajnie bylo i mi sie wracac nie chcialo.Po poczestunku i obiedzie jeszcze pojechalam do domku pary młodej i wypilam z Pania Mloda szampanaa potem mnie odwiezli do odmku a sami pojechali na wypoczynek 2 dniowy bez dziecka.
A S. byl u tesciowej z małym.

udanych zakupowwitam
Ja zaraz uciekam do Ikea na zakupki chce koszyki do lazienki i przy okazji jakies dupsy kupie hehehe
MH skoro jej nic nie bylo to mozesz podawac po troszku
malinka inwestujesz w nowy telefon?
Patrysia spiesz sie bo ostatnia sztukla wystawiona

Dziekuje mamy za przywiatnko mile)
Dzis dzien mi minal tak szybko ze nawet niewiem kiedy stalo sie ciemno ;/ Prankoo zrobione spacerek zaliczony domek posprzatany obiad zrobiony zabawy wyglupy z mala troche czasu spedzonego z tatkiem i juz trzeba isc spac ...Ale uwielbiam to
To sa moje chwile dla mnie
)
Dobranoc zycze mamki)
witam nowa mame

tyle dobrze ze szwagrowi nic nie jestDziekuje Szwagrowi nic nie jest, auto :wgieta maska, stluczona lampa, brak lusterka, kobieta w szpitalu:-(

Witam kochane
Wczoraj jakos nie mialam czasu do was zajrzec najpier rano sniadanie u Ani a popoludni zakupy itd wieczorem popatrzalam na tv walnelam m romantyczny wieczor i poszlismy spac

Dzisiaj idziemy na urodziny do szwagierki jakos mi sie nie chce no ale coz jak mus to mus:-):-):-)
Ostatnia edycja: