wiktoria12
Mama i żona :)
A JAK ROZPUSZCZAŁAS GLUKOZE BO MI DOKTORKA KAZAŁA W 200ml wody 1 łyzeczke glukozyJa przepajałam wodą z glukozą w upałyA sypałam tyle, żeby było słodkie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A JAK ROZPUSZCZAŁAS GLUKOZE BO MI DOKTORKA KAZAŁA W 200ml wody 1 łyzeczke glukozyJa przepajałam wodą z glukozą w upałyA sypałam tyle, żeby było słodkie
![]()
A JAK ROZPUSZCZAŁAS GLUKOZE BO MI DOKTORKA KAZAŁA W 200ml wody 1 łyzeczke glukozy
ale tak ok jednej łyżeczki do herbaty na 100ml, więc wychodzi na to samo 
Właśnie chciałam o tych aspektach finansowych napisać.A propos wanny z jacuzzi. Moja mama sobie taka zafundowała.
Po pierwsze trzeba się liczyć z tym, ze trzeba ja podłączyć do prąduPotrzebne jest podłączenie niezależne od reszty gniazdek w łazience
Po drugie w dyszach lubią się gnieździć zarazki więc trzeba raz w tygodniu robić płukanie specjalnym płynem. No i po trzecie najważniejsze, żeby mieć przyjemność i rzeczywiście móc sobie zrobić porządny masaż, kupując trzeba zwrócić uwagę na jak największą ilość dysz
Jeszcze mieszkałam z mamą jak kupowała ta wannę i na początku byłam zachwycona pomysłemAle teraz już wiem, że sobie czegoś takiego do domu nie wstawię
No chyba, że jakiś wypasiony model
;-)
M poleciał do pracy, a Helence wróciła temperaturaWięc siedzimy w domu :-(
Ja się odmeldowuję na jakiś czas bo muszę za mycie okna się wziąć, miłego dnia:-):-):-)

Mnie okna też wołają do siebie ;-) Ale jakoś nie mam weny![]()
Właśnie chciałam o tych aspektach finansowych napisać.
Wszystkie wanny z hydromasażem są bardzo drogie w utrzymaniu i prądu żrą,że hoho.
Zdrówka dla Helenki.

No niby romantycznie, ale romantyzm się skończył, jak przyszedł rachunek za wodę 

no takA ile trzeba wody wlać do takiej ogromniej wanny
Znajomi sobie kupili mega wannę, i co wieczór urzadzali sobie wspólną kąpielNo niby romantycznie, ale romantyzm się skończył, jak przyszedł rachunek za wodę
![]()