reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no ale ja naprawde myslalam zem go wytepila...i taka wazna sie zrobiłam ze jak szłam z Alexem spacerkować to dupe wyżej niż głowe miałam...a teraz zaś zbicie:crazy::-D:-D:-D

hahahahah pyciol fajnie musialas wygladac z dupa wyzsza od glowy :-D:-D:-D nastepnym razem walnij fotke:rofl2::rofl2::rofl2:
a sledziem sie nie przejmuj trzeba go utopic i bedzie po ptokach:-D:-D

hahahahah pyciol fajnie musialas wygladac z dupa wyzsza od glowy :-D:-D:-D nastepnym razem walnij fotke:rofl2::rofl2::rofl2:
a sledziem sie nie przejmuj trzeba go utopic i bedzie po ptokach:-D:-D
dobra tylko ze wtedu tota nie złapie nic wiecej jak tylko moj zad:baffled::baffled::baffled:no i jak sie zmieści to kawał uda:baffled::baffled::dry:

"po ptokach" nie waż sie tak mówić...coniektorzy tak jak ty obchodza sie obrazkami...mnie obrazki nie ruszaja:szok::szok::-D:-D:-D:baffled:

jasne jasne KIJEK :-D:-D za kazdym razem jak czytam Twoje posty to jest w nich chociaz ułamek zbereznikowania....najczęściej nie ograniczasz sie do ułamków...lecisz po całości:-D:-D:-D
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to ja już się nie odzywam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D e no bez przesady, może tak nie chcący mi to wychodzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie dosc ze tam siedzi to jeszcze obnizyl moje IQ:crazy::-D:-D
nie przesadzaj:-D:-D
pyciol kto co ja nic nie wiem a nie chcem i sie nadrabiac calosci poproszeo streszczenie ty nasz bajkopisarzu:-D:-D:-D:-D
może lepiej nie:confused::sorry2:

reklama
Do góry