pyciolek87
Mama Alexa:*
sie buja sie maZaraz pęknęJak Was się czyta nie można się nie śmiać
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sie buja sie maZaraz pęknęJak Was się czyta nie można się nie śmiać
![]()
no ale ja naprawde myslalam zem go wytepila...i taka wazna sie zrobiłam ze jak szłam z Alexem spacerkować to dupe wyżej niż głowe miałam...a teraz zaś zbicie![]()
dobra tylko ze wtedu tota nie złapie nic wiecej jak tylko moj zadhahahahah pyciol fajnie musialas wygladac z dupa wyzsza od glowynastepnym razem walnij fotke
![]()
a sledziem sie nie przejmuj trzeba go utopic i bedzie po ptokach![]()
no i to jaka goracabo ty pokazalas...a dziewczyny tylko wdały sie w dyskusje![]()
na czym sie bujasz malenkasie buja sie ma![]()
ja już nie puszczam...raz puściłam i mam AlexaMy z małym byliśmy na spacerku, wysłałam już któryś dzień z rzędu totka licząć naiwnie, że wygram miliony... wykąpany i lula już od 20-tejJa wpindalam toffee i Was nadrabiam:-)
dobra tylko ze wtedu tota nie złapie nic wiecej jak tylko moj zadno i jak sie zmieści to kawał uda
"po ptokach" nie waż sie tak mówić...coniektorzy tak jak ty obchodza sie obrazkami...mnie obrazki nie ruszaja![]()
jasne jasne KIJEKza kazdym razem jak czytam Twoje posty to jest w nich chociaz ułamek zbereznikowania....najczęściej nie ograniczasz sie do ułamków...lecisz po całości
![]()
nie przesadzajnie dosc ze tam siedzi to jeszcze obnizyl moje IQ![]()
może lepiej niepyciol kto co ja nic nie wiem a nie chcem i sie nadrabiac calosci poproszeo streszczenie ty nasz bajkopisarzu![]()
ja już nie puszczam...raz puściłam i mam Alexa![]()
no i to jaka goraca![]()
na czym sie bujasz malenka![]()
długie jak bocianowy dziub i grube jak niedzwiedz i zwinne jak małpaa co cie rusza zywe, cieplutkie ptokiiiiii![]()