reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
nie ma za co, sama się zapędziłam na głównym, a lepiej przecież na odpowiedznim pisać, bo łatwiej w razie czego potem znaleźć to czego się szuka :tak:
No ba :-D

A z m juz dawno zawieszenie broni :-) Nie umiemy sie dlugo boczyc ;-) Polozylismy mala na kolejna drzemke, moze sie uda...Teraz m zapodal "gwizdne wojny" A ja kolo 18 ide sie pindrzyc, bo przed 20 mnie zabieraja :tak: ciekawa jestem tego wieczoru... ;-)

Joasiek-no to czadowego panienskiego!!!!!:-):-):-)

Maja caly dzien bardzo dobrze sie czuje,nie wymiotuje,nie goraczkuje,nie ma biegunki-wiec to pewnie nie jelitowka.Zobaczymy,czy cos w nocy bedzie sie dzialo....

reklama
Witam:-)

Gratulejszyn dla Olenki,wow:-)

Ja z Marysia budzilysmy sie co gdzine tej nocy,nie wiem co jest,napewno bylo duszno,moze za duzo slonca wczoraj????
kolejny piekny poranek,a ja popijam kawusie i wcinam kanapke:-)
zaraz pojdziemy do Kosciola,potem bujaweczki i znowu plaza:tak::tak::tak:

Milego dzionka laseczki

Do góry